Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Hawan 24-03-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BorucaoO (Post 1969431)
19:24 Bolek Hudy [91]: KAALAR AND GARAX 2 DZIWKI
19:24 Kaalar [71]: TWOJA STARA XD
19:24 Garax Malon [122]: TWOJA STARA TO DZIWKA

Normalnie jak w szkole ;D

Dziwisz sie????
Wkoncu to byli Spy dla Roxandosów.......oraz napewno s± (męskimi?) dziweczkami xd

Borucusiu KoFaM ciEM!!!! NAD MOJE RZYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(za blendy ortokrawiczne bardzo pszeprarzam).

Kafffffar 24-03-2008 20:40

@up up
jeden glupszy od drugiego

Hawan 24-03-2008 20:50

@UP

Kafar idz poliz dupe ruselowi:) Zrobisz mu laseczke jebnie ci paymenta 100k zdrapiesz rodzyna,DASZ MU BUDYN KROWY PAULI i gitara gra:).

Co jeszcze????
<peace>

MiszczuPefalpe 24-03-2008 21:36

cos wam w mojim foto nie pasuje? -,- 80% z was swojego wstydzi sie wrzucic ...

Amoniak50 24-03-2008 21:48

Dobra,abstrachujac od tego pier******a ktore po czesci zaczelem(sorry za to dla bardziej inteligentnych uzytkownikow tego forum) Chcialbym sie dowiedziec co chlopaki postanowili.Mam na mysli Sunshine.

@ Hawan & Uriza
Ok,Me owned pasuje?Czy jeszcze musze jakis payment na forum zaplacic za czelnosc rozpoczecia z wami wojny na forum?Widze ze to sensu najmniejszego nie ma bo oczywiscie z racji urodzenia etc nie mam z wami najmniejszych szans IXDE.(Na wasze posty juz nie odpisuje)

MiszczuPefalpe 24-03-2008 22:00

bo juz po pare mojich textach cie zgielo huahuahua xD wez cos antydepresyjnegoi i piszemy dalej nie poddawaj sie =/ moze jeszcze bedziesz fajny :)

Amoniak50 24-03-2008 22:05

Deprim moze byc?Łał podniosles mnie na duchu :)

MiszczuPefalpe 24-03-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 1969804)
Deprim moze byc?Łał podniosles mnie na duchu :)

no to takie hmm na tydzien powinno ci starczyc jak sie nie rozkrece ale keep fit & dont write shit

MiszczuPefalpe 24-03-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 1969761)
Dobra,abstrachujac od tego pier******a ktore po czesci zaczelem(sorry za to dla bardziej inteligentnych uzytkownikow tego forum) Chcialbym sie dowiedziec co chlopaki postanowili.Mam na mysli Sunshine.

@ Hawan & Uriza
Ok,Me owned pasuje?Czy jeszcze musze jakis payment na forum zaplacic za czelnosc rozpoczecia z wami wojny na forum?Widze ze to sensu najmniejszego nie ma bo oczywiscie z racji urodzenia etc nie mam z wami najmniejszych szans IXDE.(Na wasze posty juz nie odpisuje)

haha ale pizda xD

Amoniak50 24-03-2008 22:14

Sorry nie moglem sie powstrzymac :(

MiszczuPefalpe 24-03-2008 22:19

dobra juz dzis nie spamuje poczekam az nasz master lavio cos napisze ;] Byl przed chwila na forum ale mama cyba spac juz isc kazala a pewnie chcial cos napisac :< smutne

Kafffffar 24-03-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1969620)
@UP

Kafar idz poliz dupe ruselowi:) Zrobisz mu laseczke jebnie ci paymenta 100k zdrapiesz rodzyna,DASZ MU BUDYN KROWY PAULI i gitara gra:).

Co jeszcze????
<peace>

Akurat Ty o lizaniu dupy wiesz najwiecej i jestes w tym mistrzem wiec mnie nie rozsmieszaj.I nie wiem czemu przyszlo Ci do glowy ,ze "Lize komus dupsko".Nie mam zamiaru placic.Przynajmniej nie w najblizszym czasie ;) A Sunshine napewno nie bedzie sie wyplacac.

A tak apropo piszac "@up up
jeden glupszy od drugiego" mialem na mysli garaxa ,kalara i bolka wiec nie wiem czemu do mnie pijesz.Ale fakt faktem o Tobie tez mozna tak powiedziec.Ale akurat wtedy myslalem o tamtych panach.

Hawan 24-03-2008 22:37

Szmutne:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1969853)
Akurat Ty o lizaniu dupy wiesz najwiecej i jestes w tym mistrzem wiec mnie nie rozsmieszaj.I nie wiem czemu przyszlo Ci do glowy ,ze "Lize komus dupsko".Nie mam zamiaru placic.Przynajmniej nie w najblizszym czasie ;) A Sunshine napewno nie bedzie sie wyplacac.

A tak apropo piszac "@up up
jeden glupszy od drugiego" mialem na mysli garaxa ,kalara i bolka wiec nie wiem czemu do mnie pijesz.Ale fakt faktem o Tobie tez mozna tak powiedziec.Ale akurat wtedy myslalem o tamtych panach.

BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAH, i kto to mowi???
Czy juz zapomniales jak po wojnie z RN pisales na forum do russela??

WHY I"M HUNTED!!!!!!!????
PLz stop plz i pAy..... Jeste¶ ¶mieszny i żałosny, nie kompromituj się ziomek. Przed wojna rowniez placiles, miales 200k chyba, polizales dupeczke i 100k mniej :). Nic ci nie ujmój±c YOU ARE MASTER OF ASSLICK!xd
Ja dupy lizac nigdy nei lizalem, tylko gdy trzeba bylo pytalem czy moze ktos pomoc etc.:), a to jest roznica.
Idz kafar zjedz sobie Lodowego Pingwinna YEE YEE JEE JEE!!!!!!!!
@Amoniak
Mogę cię dotkn±ć??
Albo wiesz co, wiem JEBNIJ MI AUTOGRAF NA KLACIE TO JEST TO BEJBE!!!!!!
Pozdro Hawan.

Xig-ennon 24-03-2008 22:39

@ Amoniak50

WY*******AJ Z TAD CWOKU JEBANY. MYSLISZ ZE JESTES FAJNY? WON, WY*******AJ PANIE FRANKU.111111

Hawan 24-03-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xig-ennon (Post 1969914)
@ Amoniak50

WY*******AJ Z TAD CWOKU JEBANY. MYSLISZ ZE JESTES FAJNY? WON, WY*******AJ PANIE FRANKU.111111

Xige na PREZYDENTA!!!!!!!!!!oneoneoenoenoeneno11o1nonoenoe nopen1oenoen1oen1oen1o!!!!!!!!!!!oenoenoejeden jedenjedne
WYPI!@#$% AMONIAK PINDO JEBANA!~!!!!!

Garax, zajrzyj na stronke www.TWOJASTARATOSPY. peel{nie zagladajcie na stronke jesli sie obawiacie o hacka!!!!!!!!!)

Yoorek 24-03-2008 22:48

skończyli¶cie se wrzucać jebane lamery? mówiłem wam zrobić se kurwa inny temat i tam se wrzucać chuj mnie interesuje wasze miłosne pogawędki! wszyscy sie tu kurwa wypowiadaj± o sprawach nie w temacie! WY*******Ać!!!!

sorki za wulgaryzm ale troche pijany jestem i inaczej nie umiem...

Hawan 24-03-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoorek (Post 1969941)
skończyli¶cie se wrzucać jebane lamery? mówiłem wam zrobić se kurwa inny temat i tam se wrzucać chuj mnie interesuje wasze miłosne pogawędki! wszyscy sie tu kurwa wypowiadaj± o sprawach nie w temacie! WY*******Ać!!!!

sorki za wulgaryzm ale troche pijany jestem i inaczej nie umiem...

OJ:/ nie wiedzałem , że woda mineralna robi takie spustoszenie;/

Nie ja zaczołem te "miłosne pogawędki"ale ja je skończe HAHAHAHAHA

@"Topic"
Ładna dzi¶ pogoda no nie?

Yoorek 24-03-2008 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1969948)
OJ:/ nie wiedzałem , że woda mineralna robi takie spustoszenie;/

Nie ja zaczołem te "miłosne pogawędki"ale ja je skończe HAHAHAHAHA

@"Topic"
Ładna dzi¶ pogoda no nie?

hawan ty ***** ******! nie ja kurwa lize dupsko na przemian nam na przemian rc! a ze ty sie potrafisz najebac wod± sodow± to już kurwa nie mój problem :D powiem jedno "hawan twoj styl jest zajebisty, niczym tampon czyli do pizdy!"

Hawan 24-03-2008 22:56

Nie no mówiłe¶, że jestes lekko podpity, więc wody mineralnej musiales troche wypicn jak niektorzy mowilixd :)

Lizalem wam dupe??? <rolf>
Only staralem sie wam pomoc, z oczywistych powodow.Ale war sie skonczyl wiec teraz juz jest po wszystkim.

Gustaw_konrad 24-03-2008 22:57

Jestes Kurwa Slepy Czy Jak? Wy*******aj Nikt Cie Tu Nie Chce Nara

Chcesz podyskutowac? pisz na priv nie mam zamiaru zajmowac miejsca na forum dyskusja z toba

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04.