![]() |
|
Cytuj:
Nie jest zle jak sie juz pozna lepsza strone zycia =d Lolek ja nie tesknie hwdp dziwko ssij wdz zaprasza ps. Fayter nie ogar ale nie spodziewalem sie jakiegos progresu u dziecka tuczonego fast foodem z mcdonalda ;D nIE NAwidZE ciE! |
Cytuj:
|
Cytuj:
.kto uwierzyl w wersji up* to frajer kekeke |
Cytuj:
Cytuj:
hihi |
No ale ze tuczonego!? Ja do Maka tylko na shake'i wpadam :< wole shaorme ze sfinksa.
edit dla lafy bo mnie tofcia |
Popek za dochod z jp wybudowal w kaliszu mcdonaldd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem niemal pewny, że szczeniakiem w tym przypadku jestes ty hoho ! |
Obrzucajac sie kalem nawzajem do niczego nie dojdziecie,czil ałt braziljans for gad sejk!
|
Cytuj:
O KURWA POJECHAŁEŚ PO STAREJ ALE KOZAK JESTES NORMALNIE KOZAK NA PIGULE. TY KURWA ZIOMEK CHYBA NIE WIESZ KTO TO JEST POPEK? I KURWA NIE CHCESZ WIEDZIEC KURWO JEBANA. JAKBY TO POWIEDZIAL MOJ IDOL 'TWOJ STARY TO PEDAŁ TWOJ WUJEK, BABCIA, DZIADEK, CIOCIA, KOLEGA(z inter) I MATKA. A NIE, ZAPOMNIALEM, TWOJA MATKA TO CHUJ.' niezle nie? lol jak mozna byc takim debilem i wjechać na rodzinę gdy to juz dawno temu wyszło z mody |
lol bobik dopiero pozniej do mnie doszlo ze to ty szedles na przystanku a mowie taki ryj cos mi znajomy xd
|
Cytuj:
bobek ale na forum zjebales z ta czapka xD nawet taki nub jak ja wiem skad ma i za ile kupil, i kto bazuje na przypuszczeniach i plotkach z carlin haha kto. asslikujesz? |
Cytuj:
Ja sylwka spędziłem ze znajomymi (Nie tibijskimi , wiem że niektórzy z Was tylko takich mają :() poza domem :) A teraz pora przejść do konkretów : Nie śmiejcie się z amesa !! :<:baby: Jest najlepszym graczem f tipje na śfiecie! !!!! |
witam po ponad miesiecznej przerwie!
|
no dawno juz cie widac nie bylo. welkom bak. Haha ale oramy san marino
|
10:0 !!!!!!!!!!!!!!
trudno uwierzyc; cos wydaje mi sie ze to polacy grali w niebieskich strojach ; 0 |
wynik świetny ale nie zapominajmy ze rekrutacja san marino wygląda tak: jedzie autokar pod sklep, wysiada trener i 'ej chłopaki, chcecie moze z polska zagrać? - jasne!'
|
chyba w grudziadzu tak jest ale jak ty chciales to powiedzial ze nie upadli jeszcze tak nisko zeby takich brac jak ty
wniosek- nie mow jak nie wiesz debilu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |
|