![]() |
|
Cytuj:
Taka prawda, Bysiu to maniak i bez tibii sie nie obejdzie... pozatym kazdy kto sie tak zali, ze jebie kicki itp i tak wraca ^^ |
Cytuj:
Ja myśle, że już zaczyna odrabiać :) |
Cytuj:
Ty zapewno, ze jestes kozak, nie grasz w tibie, lub grasz po pol godziny dziennie, na kazdej ulicy masz dwie panny, podnosisz okolo 150 kg seriami na kleczaco z rekoma zwiazanymi za plecami :-). A co do wczesniejszej wypowiedzi, to jasne, ze ich pierdol.e, poniewaz place za zabawe, a oni robia cos co powoduje, ze trace cos na co pracowalem okolo 3 tyg, co wynosi okolo 28zl. Teraz jeszcze powinnies powiedziec, ze jestem degeneratem, bo place, za cos takiego glupiego jak Tibia, nie musisz- ja zrobie to za ciebie. |
Bysiek jesteś degeneratem muahuehuheuhe
Jaki był loot z demców na Goromie ? A i zapomniał bym Bysia wszystkiego najlepszego w dniu kobiet :) |
Degeneraci na pal!
|
Cytuj:
|
|
No sargo możesz być pewny ze niewypadniesz z gildi :D:cup:
|
up@
Niby dlaczego? Myslisz ze u nas w gildi tylko lvl sie liczy? Jesli tak to jestes w bledzie... :) |
No no oglądnełęm cały temat i sski mi sie bardzo podobają :P
Polecam temat na dlugie hero hunty bo jest co oglądać :D No to lecim kolejny temat...heh |
Cytuj:
To, ze spotykasz sie z kozakami nie znaczy, ze ja nim jestem ;] Noi masz racje wyciskam, ale nie 150 (P.P) tylko 80 ^^ I po 2, myslisz, ze mnie interesuje co robisz ze swoja kasa, i zyciem? Poprostu jestes dla mnie maniak siedzac po 6-10h dziennie. I nie dziw sie, ze gdy napisales "Krzysiu pierdoli kicki i cip soft" to nie uznalem tego jako "retired" - kazdy tak mowi "odchodzac" O.o Anyways, Twoje zycie, rob z nim co chcesz. Ale i tak sie bede czepiac to, ze tyle grasz ^^ |
|
|
Gratz Jabo i ofc. Guhav !
|
Mm.. Jaboki Teraz mozesz iść spać spokojnie ; ) Czekamy na 85 mamy nadzieje ze szybko ;>:D
|
@Turin
Utevo res ina "Assassin xd |
|
|
Guru@
Gz Hugav@ Czemu nic nie wiedzialem ze wbijesz 100?:( Gratz... |
@Balvadin
Ja też nie wiedziałem :P. To wyszło jakos tak z rozpędu :P. P.s.: Please don't kill me! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |
|