![]() |
|
Magrami
Jan 24 2007, 20:54:03 CET Killed at Level 150 by Kerston and by Zwidek ahsuahahhauaaha zobaczyłem 10 sek po tym xDD |
ile juz ??? 18-9? NO WAY....
Musze sie spytac najlepszego on potwierdzi :) Sarin...no czesc... powiedz mi jakie są stastyki? hłe hłe sucker |
do wszytskich ludzi czytajacych ten temat :) on jest poprostu glupi:) albo stary owner tajfuna (moze przeszedl nim rooka aushausha) i teraz go dopinguje:)
nowe fragi chceeeeeeeeee:D |
Tomo Crusade
an 24 2007, 20:06:07 CET Killed at Level 111 by Zwidek and by Nefari Zull Lucyfer Jan 24 2007, 20:02:02 CET Killed at Level 119 by Zwidek I jak napisał kolega Up Magrami tez. Gratz Zwidek 3x Frags xd |
Podejrzewam że Duss przyjmą to z GODNOŚCIĄ (słowo przeciwne do Vision), nie będzie umieszczania Nagran z TS'a Vision, ani próby Name locka dla któregoś od Imargama.
Gz~ Vision PS. Duss~ bądzcie delikatni bo jak zrobicie odwet to Vision spróbuja was upokorzyć umieszczając Wasze Świadectwa na forum. |
Nie no co wy dusk i tak maja lepsze zgranie i wogole wygrywaja ze wszystkimi itp. tak jak ktos napisal up:
ironia mode on XDDDDDDD @up next asslicker? ;x eee nie przypominam sobie zeby vision zamieszczalo jakies nagranie z ts dusk) |
Ale Nuuuuuuuuudy <ziewa> Jak zwykle puscili Magramiego jako człowieka testera. Ale to jest moj ziomek i mamy umowe ze daje nam fri fragi za 100 wormsow. A teraz to juz chyba dostanie bp blank bo sie jebany juz nastarał i poprawił nam srogo wyniczek.
Okej ide patrzec co tam sie dzieje bede zdawał relacje :D |
Gdzie się biją ;) ?? Dajcie później filmik =)
|
Feeee już znam waszą główną profesję w życiu - koprofagia... Uczniaki, oni się biją a wy jęczycie na te duski jakbyście niedorozwinięci byli... pojęczcie na vision, a nie zazdrościcie zebranych tam wysokich lvli... to co że czasami im nie wychodzi, ich problem, nie są IDEALNI (tu moje podkreślenie) jak wy, ale grają w tibię najlepiej jak mogą. Hail dusk/vision, jak kto woli -.- I zakończcie te żałosne dogadywanie o mnie, bo zaprawdę powiadam wam, kara was nie ominie.
NIEBEZPIECZEŃSTWU ŚMIEJĘ SIĘ W TWARZ - jakby to powiedział gobliński zeppelin. |
Cytuj:
|
huehauehuhauaha
movie plx |
Cytuj:
widze ze jestes niesamodzielny:) |
Cytuj:
|
@Aphy
SATANISTA jak już ok :) |
Mam pytanie, czy powstał może film z tych dzisiejszych fragów? Czy nadał toczy się bitwa?
z góry dziękuje i pozdrawiam. Supp/. zastanawia mnie jeszcze miejsce... gdzie to się odbywa. xD @Down. Dziękuję. |
Nadal walczą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yubov hacked dziś nad ranem ?8o
Jan 24 2007, 04:35:20 CET Died at Level 158 by fire |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |
|