![]() |
|
Cytuj:
A co do twoich skilii to bardzo ladne, ja mialem 85/70 na 46 palem ~: ) |
Cytuj:
|
Quzqu mi bardzo pomogl ;]
Od teraz Ja niezaleznie w jakiej sytuacji tez mu pomoge a jak sie wybije to co on mi dal zwroce mu 3-krotnie |
Cytuj:
|
Cóż ja Ci na to poradze?
Moge powiedzieć Ci tak.... "Głupcze! Po co zaczynałeś" ;p Proszę, nie odpisuj już na tego posta... Niech ten temat znów zaleje się sskami... ok? |
Spoko SS'ki gratz lvl :D
|
|
|
Teraram Czyz to nie jest Ten orzełek ktorego w hacku zapewne starcil paladinka?
|
Ei wyjasnijcie mi z jakie mańki ten typ Clevland robi z 4 levelem w Carlin...
-.- Czy nie powinien byc jeszcze na roku ... :p I tego orzelka tesh nieczaje skad on go wytrzasnl .................... :x: |
Cytuj:
|
... Ale czy przypadkiem on niepowinien sie cofnac.... po update na rooka spowrotem.??:confused: I dziwne ze za wszystko sie zabieraja a najprostsze Bugi nadal istnieja :/
|
Nie, on sie nie cofnie.
Nie wroci na rooka dopoki go nie zabija do 3 lvla ; d |
Ziomek chyba zrobil sobie tą postac na upamietnienie starych bledów tibii :p
a co do tego chyba faktycznie niepomyslalem ze musi zginac.. :d |
Ale trzeba przyznac tibia jeszcze do niedawna miala bardzo duzo ruznego rodzaju bledów .. chodz by screeny
tego cleva na 4 levelu w carlin swiadcza o tym.... P.S Ten durgi komentarz napisalem bo mi 2 posty walnely sie :p |
Cytuj:
|
Rubin Edenu gogo 90 lev
Gratz all, chcialbym powiedziec ze dobrze ze ta gadka sie juz skonczyla, i tam bylo Glob napisal, ze jezeli ktos go nie szanuje za to ze pali papierosy to musi cos powiedziec, wiec ja mimo wszystko szanuje kazdego i jestem tolerancyjny tylko wtracilem swoje 3 grosze i powiedzialem ze to syfny nalog |
Rubin Edenu gogo 90 lev
Gratz all, chcialbym powiedziec ze dobrze ze ta gadka sie juz skonczyla, i tam bylo Glob napisal, ze jezeli ktos go nie szanuje za to ze pali papierosy to musi cos powiedziec, wiec ja mimo wszystko szanuje kazdego i jestem tolerancyjny tylko wtracilem swoje 3 grosze i powiedzialem ze to syfny nalog # Paladinka dalej gra? czy jest retired? i czy on stracil jakies itemy na tym hacku ? #o za***iste jest to forum... ****a naprwcie ten serwer bo muli, jest oto skutek dwa posty -.- |
Próbuje, próbuje, ale odechciało mi się expić (:P),
a blokerów to ja nie mam za dużo... cósh... 91,5k lvl ;<<:( |
91k to jest 130 dragow rozloz sobie na 3-4 dni i luzik :) po 35 dragow dziennie, nawet wiecej jeszcze jak masz pacca
btw zoltan chivay to twoj kumpel ? zdarzylo mi sie z nim gadac kilka lat temu ;) A, czemu nie widac tego ***anego podpisu.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |
|