Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

By$iu 24-12-2007 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1803952)
Twoja stara laskawiej patrzyla na pilkarzy z Madrytu, bo E2 okazal sie kiepski w lozku. =)

Jedno zdanko: Bar$a, cabrón, saluda al campeón!

Pwned ^^! :>

Arka_Sath_Wielki 24-12-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1803817)
Proszę o dowody.

Biegnie biegnie robinho pilka zostala z tylu wylozyl sie i faul a obroncy barcy byli ze 4 metry od niego :) to bylo piekne ;). Ronaldinho z 5 razy faulowany na lewej stronie faulu nie ma - bojan (nie)faulowany raz i jest :) Sedzia nie lubi barcy i Rooniego. Jestem kibicem barcy od 5 lat i patrzac obiektywnie sedzia na pewno realu nie skrzywdzil ;)

Raul 24-12-2007 15:29

Ciężko cokolwiek z tych Twoich wypocin wyczytać. Ale mniejsza z tym.

Theraphosidae 24-12-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 1804539)
Biegnie biegnie robinho pilka zostala z tylu wylozyl sie i faul a obroncy barcy byli ze 4 metry od niego :) to bylo piekne ;). Ronaldinho z 5 razy faulowany na lewej stronie faulu nie ma - bojan (nie)faulowany raz i jest :) Sedzia nie lubi barcy i Rooniego. Jestem kibicem barcy od 5 lat i patrzac obiektywnie sedzia na pewno realu nie skrzywdzil ;)

Gdyby babcia miała wąsy, była by dziadkiem...

Real był lepszy, jezeli chodzi o wynik. 0:1, nie ma co polemizowac

Arfyd 24-12-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 1804539)

Kibicem od 5 lat? A masz 13.

Wątpię czy mając 8-9 lat miałeś jakieś pojęcie o piłce.

Hellraiser 24-12-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 1805140)

Dokładnie.

Doom Terror 25-12-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 1805140)

Ja majac 5 lat zaczynalem grac w pilke z 4 lata starszym bratem na podworku i jego kolegami, interesowac sie pilka zaczalem z 3 lata pozniej, zakochalem sie w Interze(napoczatku myslalem ze to Finter,bo to P od pirelli <sponsora> wygladalo jak F ;p...) i trwam w tym do dzis ;p tak w sumie fajnie powspominac starych wyjadaczy jak Baggio,Djorkaef,West(i jego wlosy!:P),Ronaldo,Recoba(aff niespelniony talent ;(),Ventola(to samo :(),Pirlo(po kiego chu...oddalismy go do ACM!?!) oj wielu wspanialych pilkarzy od tamtego czasu biegalo w niebieskoczarnym trykocie,az dziwne ze sukcesy przychodza dopiero teraz...

Hellraiser 25-12-2007 03:31

@Up.

Łeeee, to kozak jesteś ja się piłą zainteresowałem jak miałem 11 lat gdzieś w 2000 roku ach te niesamowite EURO200, i wskrzeszenie się Wisły z Saragossą, a grać to nie wiem kiedy zacząłem.

Mosqit 25-12-2007 04:11

To straszne, że sport wśród nastolatków w Polsce ogranicza się do piłki nożnej...

Rukahs 25-12-2007 04:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mosqit (Post 1805695)
To straszne, że sport wśród nastolatków w Polsce ogranicza się do piłki nożnej...

A który sport dostarcza tyle emocji co piłka nożna ??

Thomisson 25-12-2007 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1805673)
@Up.

Łeeee, to kozak jesteś ja się piłą zainteresowałem jak miałem 11 lat gdzieś w 2000 roku ach te niesamowite EURO200, i wskrzeszenie się Wisły z Saragossą, a grać to nie wiem kiedy zacząłem.

O tak, EURO 2000, miałem wtedy 8 lat i często chodziłem spać kiedy kończyła się pierwsza połowa ^^, choć w późniejszej fazie Mistrzostw nie dałem się namówić na spanie, dopóki nie skończył się mecz. Pamiętam, ze wtedy lubowałem Figo (za gol z Anglią) i Zidane'a ( za objeżdżanie w swoim stylu przeciwników) ;D

Articuno 25-12-2007 10:18

Cytuj:

Wypraszam sobie:]

Irons 25-12-2007 10:58

Cytuj:

Być może, ten sport przyciąga nas bardziej, niż piłka ręczna czy siatkówka. Obydwa z w/w sportów lubie obejrzec, tak samo jak lubie obejrzec od czasu do czasu rozgrywkę w Snookera, ale to Pilka Nozna najbardziej mi pasuje.

Slay 25-12-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1805715)
A który sport dostarcza tyle emocji co piłka nożna ??

Szachy.
NMSP

BlueMaster 25-12-2007 16:47

Ręczna i szachy ewentualnie backgammonn

Doom Terror 25-12-2007 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1805673)
@Up.

chyba ojciec mnie do tego zarazil ;p no i nie mowilem Citko tylko sitko,a widzew to wszyscy uwielbiali, pisali RTS i nad rts taka korone ;p i mial tez isc do interu w swoimm czasie...

Cytuj:

no sorki,ale siatkowka czy koszykowka to dyscypliny gdzie wiele zalezy od wzrostu,a w pilke mozna zaczac grac nawet wtedy kiedy pilka siega ci do kolan...oraz jestes w bledzie ze ogranicza sie do pilki noznej,gdyz wiele osob jezdzi na deskach itp. wystarczy polazilc po kazdym wiekszym miescie i to widac.Ostatnio takze modny jest freerun.

Articuno 25-12-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1806339)
Ręczna i szachy ewentualnie backgammonn

ale ty głupi jesteś...

W koszykówce i siatkówce nie wszystko zalezy od wzrostu, super niskiego w kosza dasz na rozgrywającego, w siatkówce na libero, a w nodze nie ma dowolności, bo taki konus nie będzie śr. obr. ani bramkarzem :)

Hellraiser 25-12-2007 21:26

Cytuj:

Ja też sobie wypraszam jak inni koledzy, nie interesuję się tylko i wyłącznie piłą. Po avku i podpisie sam byś mógł to dostrzec ;s

A jeszcze co do Piły to pierwszy mecz jaki oglądałem to finał MŚ '98.

Sza'hel 25-12-2007 21:29

No,w końcu Totenham Spurs dostał za swoje!Fajny mecz,wspaniała gra Fabregasa!A Man.Utd nie powinien wygrać z Evertonem,Everton ich jechał jak chciał.Gdyby nie ten karny,dostali wy za swoje!

Irons 25-12-2007 21:53

@up

Bysiek, Bysiek, ratuj! Kolejny Yoh nam się rodzi ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52.