![]() |
|
@UP
moja stara teraz mni zjedzcie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
Smiac sie czy plakac ?:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw Butibof Aug 14 2007, 02:04:17 CEST Killed at Level 169 by Uncle Jakob and by Aabla Druid Karolka Aug 14 2007, 02:19:12 CEST Killed at Level 130 by Qwenball Toots and by Sir Dunka |
tak btw
[CHAR]Iros Jaba[/CHAR] Aug 14 2007, 01:38:31 CEST Killed at Level 109 by Dzut and by Sorcek of Aurea http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29318 |
Cytuj:
1. Uzywam Opery nie Mozilli - wniosek: Nie podkresla mi bledow :) 2. Nie boje sie ich bo biegam z pztem :> 3. Nie ubija mnie bo przed ss'em to ja spie :D Zadowolony? A tak pozatym nie odzywaj sie .... twoje posty sa na poziomio dziesieciolatka :) Edit - Nie mam sie co bac kidlera skoro jest ze mna ?? Poprosty niektorzy gracze maja qmpli nie tak jak ty ... Srry ale mozesz sie wyniesc z tego forum ? Nie grasz juz na aurea ... to po co sie wypowiadasz? |
Co do tego mass loga na Iros Jaba,strasznie malo tych fagowców bylo.To był mass log a Rom był juz przygotowany na openke.Gdyby choć raz Fag zebrał jakis pożądny team na war i zgał sie na vencie to Rom by zobaczył ze niezawsze sie wygrywa.;)
|
Cytuj:
<10 znaków> |
Cytuj:
"uhnąć" piszemy z małej litery. chuja* po prostu* |
Dlaczego zawsze wytykacie błędy ort. Podnieca was to..? jeśli wy ich nie popełniacie to miejcie ich w 4 literach ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
23:18 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Cys brutal. He was killed by Marca Fennas. |
Cytuj:
Myslalem ze tylko 60- lv umiecie zabic ;/ |
Cytuj:
|
Ci powie "szczelalbym" no to juz jest przesada :D
Ja sie ortografii raczej nie czepiam bo sam popelniam bledy szczegolnie w pisaniu wyrazow razem i osobno to tez moj problem ale bez przesady. |
HAHAHAHA
Mark Devire hacked HAHAHAHA Dziekuje rl'om i Kumplom z tibii za sprawną akcje. Tylko bohy i 70k w plecy ;] |
@UP
Przykro mi, hack to nic przyjemnego ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |
|