Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Mish 01-07-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153208)
Nie, twoja stara ma już zjechany gwint i żadna przyjemność więc koniec pierdolenia.

:glupek: twoja wrodzona inteligencja Cie kiedys zabije, zobaczysz. I wtedy bedzie dzien wolny od pracy i szkoly, ten dzien zostanie uznany jako swieto narodowe.
Teraz twoja kolej, zbesztaj mnie, albo powiedz jakich mam rodzicow dzieciaku. Mozesz rowniez ogarnac biede i poprostu opuscic te oto forum ku uciesze wszystkich jego uzytkownikow.

Seredo 01-07-2008 19:10

Do ciebie coś pisałem ??

Mish 01-07-2008 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153430)
Do ciebie coś pisałem ??

Nie kierujac swoich wypowiedzi do mnie, ja moge na nie odpowiadac jezeli mnie zainteresuja. Czyz nie? A moze jest gdzies w forum rules, ze nie mozna?

eisscheriann 01-07-2008 20:14

zostawcie serka (chyba moge uzyc takiego zdrobnienia?)

Seredo 01-07-2008 20:37

Możesz.

Możesz pisać ale po chuj w*******ać się w nie swoje sprawy ?? Niech najlepiej największe kozaki starego BZN którzy najmniej mogą tacy jak tana i wawierna się nie odzywają. Sami dobrze wiecie że chuja możecie zrobić. Tana kończy z tibią już 15 razy z nadzieją że będą go żegnać z łezką w oku ;( Wawierna pisze na forum ile wlezie kozaczy że to jakaś "legendanebuli" a jaka jest prawda ?? że utrzymujesz się tylko lizaniem. I niech mi ktoś odpowie na pytanie czemu przedewszystkim na tym forum pisza ludzie z Vo ?? Co expic nie możecie ?? Przecież ta wojna to był wasz pewniak i co się stało?? Zaczeliście przegrywać ?? :( szkoda. I śmieje się w twarz tym co krzyczą na forum tibia.com Vu pa.. Sami zrobiliście te wojnę z powodu pa czy tam chuj wie czego. Jak u was ma nie być Pa to oddajcie kasę za POI tym co nie poszli. ;) pozdro Bo wiem że wyjebaliście kilka osób którzy nie mogli iść obiecywał Viraz że odda odda i chuja nie ma kasy
;)

Mish 01-07-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153610)
Możesz.

Możesz pisać ale po chuj w*******ać się w nie swoje sprawy ?? Niech najlepiej największe kozaki starego BZN którzy najmniej mogą tacy jak tana i wawierna się nie odzywają. Sami dobrze wiecie że chuja możecie zrobić. Tana kończy z tibią już 15 razy z nadzieją że będą go żegnać z łezką w oku ;( Wawierna pisze na forum ile wlezie kozaczy że to jakaś "legendanebuli" a jaka jest prawda ?? że utrzymujesz się tylko lizaniem. I niech mi ktoś odpowie na pytanie czemu przedewszystkim na tym forum pisza ludzie z Vo ?? Co expic nie możecie ?? Przecież ta wojna to był wasz pewniak i co się stało?? Zaczeliście przegrywać ?? :( szkoda. I śmieje się w twarz tym co krzyczą na forum tibia.com Vu pa.. Dziwne w końcu to serwer Pvp i bez czegoś takiego było by w chuj nudno,

Jak wygrywalo i expilo VO to tez tutaj w wiekszosci oni pisali :/// Nie wszyscy wiedza, ze jest i gdzie jest forum.

TheDwarf 01-07-2008 21:59

Cytuj:

Niech najlepiej największe kozaki starego BZN którzy najmniej mogą tacy jak tana i wawierna się nie odzywają.
BZN zostaw w spokoju...

Seredo 01-07-2008 22:05

Nic nie mam do BZN bo bardzo lubiłem te gildie poza kilkoma osobami ;) a dałem to tylko na przykład. Równie dobrze mogłem dać Last Hope ;)

TheDwarf 01-07-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153780)
Nic nie mam do BZN bo bardzo lubiłem te gildie poza kilkoma osobami ;) a dałem to tylko na przykład. Równie dobrze mogłem dać Last Hope ;)

Członkiem Last Hope akurat nigdy nie byłem :)

Seredo 01-07-2008 22:51

wymieniłem BZN i Lh ponieważ nie miałem ciebie na myśli ;) nigdy do ciebie hidek nic nie miałem. To że trochę filozofujesz akurat mi nie przeszkadza ;)

JaSprite 02-07-2008 05:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153878)
wymieniłem BZN i Lh ponieważ nie miałem ciebie na myśli ;) nigdy do ciebie hidek nic nie miałem. To że trochę filozofujesz akurat mi nie przeszkadza ;)

*Lick* *Lick*

Rognis 02-07-2008 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153610)
I niech mi ktoś odpowie na pytanie czemu przedewszystkim na tym forum pisza ludzie z Vo ?? Co expic nie możecie ?? Przecież ta wojna to był wasz pewniak i co się stało?? Zaczeliście przegrywać ?? :( szkoda. I śmieje się w twarz tym co krzyczą na forum tibia.com Vu pa..

Otoz prosze Ciebie bardzo, daje Ci juz odpowiedz. Jak bys nie zauwazyl "pewnego" faktu jakim jest obecny okres wakacyjny, z ktorego na pewno wiekszosc czlonkow VO korzysta w postaci wypoczynku badz dorywczej (czyt. wakacyjnej) pracy... Byc moze losy sie odmienia, kiedy to wakacje sie skoncza i wtedy kazdy wroci przed swego PC-eta, walczyc z najezdzcami :)

Safe 02-07-2008 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2153208)
Nie, twoja stara ma już zjechany gwint i żadna przyjemność więc koniec pierdolenia.

Skad, Ty to mozesz wiedziec, jak Ty nawet jeszcze nie ruchales?
Skad wiem? Odpowiedz jest bardzo prosta, bo jezeli wklejasz mandat z grzywna za picie i sie zalisz ze zaplacisz jak frajer, to jakbys stukna jakas 40stke przy A4, tez bys spamowal z 2 dni pewno, nieprawdaz?

Seredo 02-07-2008 18:32

\ mandatu nie zapłaciłem i nie zapłacę ;(

JozekCoPchaWozek 02-07-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2155693)

Seredo says: Tak i wogóle jestem kozak...Yo yo yo elo elo 3 2 0...i jak dostane drugi i trzeci i czwarty i n-ty mandat to też wam go wkleje i jak dostane wezwanie do sądu to też wam wkleje, a no i jak dostane godzinki do odrobienia to oczywiście, że też wam wkleje, a no i oczywiście ich nie odrobie (na lajcie przecież kozaki tak robią) to pójde do puchy to też wam wkleje bilecik jak go odbiore i nawet wam pocztówke wyśle, bo to "JA" kozak z Siedlc, yo yo siemano.

eisscheriann 02-07-2008 23:31

chyba mu o to chodziło, żeby było głośno o jego niecnym występku

JaSprite 02-07-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2155693)

Zobaczymy co powiesz jak komornik wpadnie ... Oj Tato bedzie bił pasem :/
TYLKO UWAZAJ BO DOSTANIESZ SZLABAN NA NETA I NIE BEDZIESZ MOGL PISAC NA FORUM!!!!

Nebulafighter 03-07-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mish (Post 2153333)
:glupek: twoja wrodzona inteligencja Cie kiedys zabije, zobaczysz. I wtedy bedzie dzien wolny od pracy i szkoly, ten dzien zostanie uznany jako swieto narodowe.
Teraz twoja kolej, zbesztaj mnie, albo powiedz jakich mam rodzicow dzieciaku. Mozesz rowniez ogarnac biede i poprostu opuscic te oto forum ku uciesze wszystkich jego uzytkownikow.

17 letni dorosly przemowil ! : O
Kupiles frytki?

Mish 03-07-2008 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2156482)
17 letni dorosly przemowil ! : O
Kupiles frytki?

Przenosnia... dzieciaku ;) A po jaki chuj mi frytki?

D@nger 03-07-2008 14:56

Idioto up ^^

Myslisz że ktos to ściagnie ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.