![]() |
|
Cytuj:
a wbicie 7kk expa zajmuje trochę czasu, tak czy siak |
Nie wiem czy zauwazyliscie ale chyba Vivi Vandes wrocil Oo
|
Ta, miał until deletion ale się odwołal i poskutkowało:p
Ciekawe czy ta sztuka uda sie również [CHAR]Gohan Oblivion[/CHAR]:p A co do Ptaqa to chyba nic specjalnego walić pg póki jest expx2,jak by nie patrzył to się troszke szybciej expi więc trzeba korzystać:) |
Cytuj:
Top frager expi ?XD |
poprostu bali się do niego podejść.
|
Dżizys, co ludzie tu nie ogarniają... Była ściema, że się pokłóciliśmy i Benek Karste i Dunkirk musieli paść, żeby to uwiarygodnić :)
|
Hahaha :D
Vision style =p |
Ale wy juz piepszycie glupoty, byl ten exp x2, ptaaq wiecej posiedzial przy kompie i juz sranie z dupy jaki z niego maniol, ma swoj level bo wyexpil go na bocie a jak zazdrocha was wpiepsza od srodka to tez tak robcie. Patrzcie na takiego imargama bez matury dla ktorego tibia to zycie i odwalcie sie od normalnych ludzi, i w nosie mam czy ktos mnie pojedzie, nie dbam o to
|
Skąd możesz wiedzieć w jaki sposób wyexpił ten level skoro wogóle go nie znasz? Sami byście coś ogarneli zamiast użalać się na forum jacy to inni są źli.
|
Cytuj:
@down Sarkazm - szkoła podstawowa piąta klasa |
Cytuj:
|
Spaaw- highest knight on Furora =D
Level: 227 |
@up
Aż musiałem wejść na eriga obczaic ;p i prawda. w jeden dzien 5 lvli ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
A skoro Ty jesteś taki super elo młodzieżowy to wiedz, że przed przecinkiem nie robimy spacji. Ptaaq 199 <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Imargam [203]: Tibia to moje rzycie Tak jest ladniej xDDDD |
Cytuj:
o kurwa no naprawdę zajebista różnica , przy zrobię spacje przed przecinkiem czy nie:o Jestem święcie przekonany (spacja) (spacja) (spacja) (spacja) , (spacja) (spacja) (spacja) (spacja) że nie wiedziałeś o tym iż 'w ogóle' piszemy oddzielnie :) |
weście huopcy dajće sobie spokuj bo to bes sensu. proponuje wam private message.
|
Dziś obejżałem najśmieszniejszy filmik z Anni w wykonaniu Magiq :D to się nazywa pech :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |
|