![]() |
|
roz*******a to 13k
|
laczek123 jakis pojebany jestes...
a ten kotek rozwalajacy xDDD |
@Konkurs na mistrza ciętej riposty
Bo mnie tu nie było :P @Skreak Pare razy po mnie z innymi wpadał ,ale z reguły jest tak ,że wrzucasz hura masz m walle na hotkeyu to uciekniesz :). Dlatego nie lubie tomb :S @Zetor Elo bocie ,co tam? ^^ Wróciłeś na elysie? Coby zapobiedz dzieciom płaczącym "soraniz znowu chwali się jak to go dalitas ,hirre i prinz na blue djinn tower lali i im uciekł po 15 minutach" powiem ,że pvp to też umiejętnośc s*******ania ,a co do bicia to z tym u mnie średnio. |
to ja juz nie czaje gonzo, trzymacie sie RAZEM?, oni Z TOBA czy ty Z NIMI>?
|
A ty zetor pedałko nie widziałeś ,że do Ciebie napisałem?
|
elo Wjehu napisz do revange jak mnie chcesh xD
|
Spoko majonez to później ,bo musze ziomkowi kompa złożyć :S Elosza
|
a po mnie revange wpadl z tanaka jak poszedlem sobie zrobic jesc.
Borep mnie zabil, dwa dni testowalem skrypt uciekajacy do domku jak pk przyjdzie i all dzialalo. poszedlem zjesc przychodze i dead. nie jedz jak botujesz xd Kto mi wyjasni jak to mozliwe ze siedzialem 2 dni na barbach i nikt nie wbijal, pilnowalem all time, poszedlem w niedziele rano na sniadanie 5 minut ja patrze a ci mnie jebia :D to jest chyba prawo murphyego... im dalej od kompa siedzisz tym czesciej ktos po ciebie wpada xd @soraniz: ja nie s*******alem tam nawet przed dura i skraekami bo mialem pz i skonczyly mi sie time ringi :D [char]Krejzi skejter[/char] ten to jest idiota pasc na 16 lev od vampira |
Cytuj:
|
Ehh a ja idę spać bo jutro ciężki dzień, a wy tu się nie pobijcie xD
btw. Kupie: pacc tibicamtv reckey za gp... msg to me in game... pozdro |
spox gonzo, wydawalo mi sie ze wczesniej pisales cos o tym ze "trzymasz ze szwedami" bo polaczki to i tamto, widocznie mialem ZWIDY : D
|
Cytuj:
|
yeye dorobilismy sie nowego przyjebanego kolegi , ktory broniac swego narodu nie potrafi nawet w ojczystym jezyku napisac poprawnie zdania !!
i kto by nie mial jakiej cietej riposty i tak najbardziej mi sie podobaja odpowiedzi kafesa xd sa tak durne czasem i nie trzymajace sie kupy ze az fajne , tak rozluzniaja jakze napieta atmosferke na forum xD |
ehh jedyna polonistka jesteś to wszystko wytykasz :P
|
Hummmmm, no i dobrze. ;)
|
o.0 ale drozyzna. ale to lepiej dla mnie. jak teraz euro po 3.80 to nikt tego nie kupi xd
|
I frytki do tego.
|
|
Ehh niefarta mieliście...
BUY PACC 250k!!!!! |
to troche za tanio?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |
|