Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Partyzant_Felix 01-04-2009 23:50

jestes takim sfrustrowanym debilem, ze próbujesz sie przyczepić do każego mojego postu. najpierw wpisz w google 'wikipedia ironia'. ok moj ostatni post do anonimowego napinacza :/ lipka ziomek

Faytah 02-04-2009 00:08

fajny dzien,bramka smolarka miodna,szkoda ze mi autobus uciekl i cale miasto na tuptekach cisnalem ;f

okozaoko 02-04-2009 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2511755)
jestes takim sfrustrowanym debilem, ze próbujesz sie przyczepić do każego mojego postu. najpierw wpisz w google 'wikipedia ironia'. ok moj ostatni post do anonimowego napinacza :/ lipka ziomek

Lipke to mial twoj stary jak zobaczyl co mu sie urodzilo ( chodzi o ciebie ofc ) a tak na marginesie to nie dziw sie ze cie kazdy jedzie ( od venta ip po forum ip i tibie.pl ) wklejasz jakies zjebane rozmowy z gg ktore gowno nas obchodza , wypisujesz jakies durnoty myslac ze jestes cool mega zajebisty , pierdolisz takie glupoty na vencie ze lepiej muze wlaczyc niz ciebie sluchac. Bede cie zawsze jechal bo jestes dla mnie zjebanym dzieciakiem ktory mysli ze jest mega zajebisty.

Partyzant_Felix 02-04-2009 06:57

bo ja jestem mega zajebisty. co do jechania na forum to od czasu do czasu znajdzie sie taki okozaoko albo cecepa którzy chca pokazać jacy to oni prze kozaki, szkoda ze anonimowe. nie pierdol do smiania sie ze mnie na vent ip bo te info masz chyba od jakiegoś kolegi z inter. na wiekszosc rzeczy na kanale ogólnym ludzie odpowiadali śmiechem. :/ lipka ziomek. ok na twoje posty tez juz nie odpisuje, chyba ze pod nickiem na forum bedziesz mial nick lvl i voc w grze pozdro

a no i kolegów mam tam sporo, także chyba znow lipka:/ dobra, okozaoko i cecepa narka zaraz ustawie zeby waszych postow nie bylo widac, a jak powiecie kim jestescie, bob to powie mi to możemy dalej sie wzywać (co chyba sprawia wam przyjemność) bey

Partyzant_Felix 02-04-2009 07:56

no jestescie na liście ignorowanych teraz możecie spamowac, ze tak zacytuje casperiusa dedbringera 'EHEHEHEH'. smoq dzieli mnie 50k od pójścia na last krok i na 95 pro bede mial

Sericalan 02-04-2009 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2511786)
Lipke to mial twoj stary jak zobaczyl co mu sie urodzilo ( chodzi o ciebie ofc ) a tak na marginesie to nie dziw sie ze cie kazdy jedzie ( od venta ip po forum ip i tibie.pl ) wklejasz jakies zjebane rozmowy z gg ktore gowno nas obchodza , wypisujesz jakies durnoty myslac ze jestes cool mega zajebisty , pierdolisz takie glupoty na vencie ze lepiej muze wlaczyc niz ciebie sluchac. Bede cie zawsze jechal bo jestes dla mnie zjebanym dzieciakiem ktory mysli ze jest mega zajebisty.

HAHAHAHAHHA tak kurwa ciebie to za to w ogole nie jada DO felixa dojebia sie 2 osoby a do ciebie 20 . Pozatym Felix moze myslec ze jest zajebisty bo jest. To jest jedna z nielicznych osob ktore nie znam z rl a w chuj lubie dlatego zamknij morda i wy*******aj bo w przeciwienstwie do ciebie Felix nie jest kretynem.

Partyzant_Felix 02-04-2009 14:49

od robienia z siebie kretyna do bycia nim jest daleka droga. pozdrawiam ziomow z legnicy (erwajn, burdziel, kuba, kamil a także fifi). korwa spoznilem sie na autobus

hailkh 02-04-2009 18:57

kiedy bedzie kolejna porcja banow?

okozaoko 02-04-2009 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hailkh (Post 2512184)
kiedy bedzie kolejna porcja banow?

Za miecha , ciekawe kto ma bana z inte , ide na poh poexpic

FUHRER 02-04-2009 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sericalan (Post 2511938)
HAHAHAHAHHA tak kurwa ciebie to za to w ogole nie jada DO felixa dojebia sie 2 osoby a do ciebie 20 . Pozatym Felix moze myslec ze jest zajebisty bo jest. To jest jedna z nielicznych osob ktore nie znam z rl a w chuj lubie dlatego zamknij morda i wy*******aj bo w przeciwienstwie do ciebie Felix nie jest kretynem.

A ciebie i twojego kolege to by pojechalo nawet 50 osob ale wiek ludzi na tym forum nie przekracza 16 lat wiec nikt procz was tutaj nie postuje buraczanie

Lafa_elo 02-04-2009 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 2512293)
A ciebie i twojego kolege to by pojechalo nawet 50 osob ale wiek ludzi na tym forum nie przekracza 16 lat wiec nikt procz was tutaj nie postuje buraczanie

anonimowy napinacz;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Partyzant_Felix 02-04-2009 21:05

okozaoko
Ta wiadomość jest ukryta ponieważ okozaoko jest na Twojej liście ignorowanych.

Cecepa
Ta wiadomość jest ukryta ponieważ Cecepa jest na Twojej liście ignorowanych.

lipka ziomy ;;;

ej fuhrer to co z tym deletem? bo juz mam pacc, kase na cadi mam, domek mam, a deleta jak nie bylo tak nie ma, rzal??? a i jak ktos jest nastawiony na to aby tutaj zablysnac wyzywajac innych to wiadomo, ze beda wyzywac. praktycznie kazdy kto mnie zna normalnie mnie lubi :> nawet pewien osobnik z inter, nick konczy sie na OGIEN

FayterSilownia 02-04-2009 21:30

czesc fayter here jestem na silce and jestem more sporty than you! HSUSHUSSUHSUSHSUHSUSH

Szefie :) 02-04-2009 21:56

cos czuje ze zaraz sie zacznie battle na 2nd konta o,o

Bartholomew 02-04-2009 23:24

znaalem cyganeczke zosie kazali mi ja poslubic lecz me serce nie pozwala mojej cyganeczki lubic

Nie pytajcie mnie czemu to napisalem. Sam nie wiem.

Faytah 02-04-2009 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FayterSilownia (Post 2512352)
czesc fayter here jestem na silce and jestem more sporty than you! HSUSHUSSUHSUSHSUHSUSH

czesc jestem anonimowa ciota co sie spina przez kabel bo na realu wygladam jak rekalama burger kinga

_cineq_ 03-04-2009 14:03

Ej bob nie jezdzij po nim, on chcial byc tylko smiesznym i zwrocic na siebie czyjas uwage, lecz nie wiedzial jak ;/.

Faytah 03-04-2009 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _cineq_ (Post 2512734)
Ej bob nie jezdzij po nim, on chcial byc tylko smiesznym i zwrocic na siebie czyjas uwage, lecz nie wiedzial jak ;/.

To mogl zapytac moj triceps o autograf.

Szefie :) 03-04-2009 15:51

ile w lapce?

_cineq_ 03-04-2009 16:25

83 w axach pewno ;] a ty szefie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.