![]() |
|
a Ty nie miales takiego duzego kolca w uchu?
|
Drom, a skad Ty to wiesz? :p Ta kobieta na kolanach, to kobieta idealna niemal, nic nie mowi, ma cycki, nawet dziurke(zeby wsadzic nogi oczywiscie).
Slythia, w szczecinie, wiec raczej nie spotkasz :P Nosferatu, byl ale mnie w*****al wiec sie pozbylem. |
Cytuj:
@Edit: @down: Moich zdjęć masz w piździet i jak będziesz chcoaiła to będziesz mogła dorobić ich kolejne tyle. Ale na Wielbłądzi ołtarz w naszym domu to ja się zgodzić nie mogę! Siedzę na forum, widzę Welbłąda, ok. Wchodzę na IRC'a. Tam o Wielbłądzie. Ale Wielbłąda w domu nie zniosę! Ileż to człowieka nerwów fanaberie kobiety potrafią kosztować... @down: Eh, no dobra... Czemu ja jestem taki Tobie uległy? Tylko będziesz musiała mi to ładnie wynagrodzić. ; ] @down: Żadna nowa, żadna nowa... Po prostu nie zdzierżę ołtarza Wielbłąda. Przeca już się zapowiedział, ze na ślubie mordę moczył będzie to uwierz, że bedziesz miała go dosyć na długo. ; P |
@Gewof
Czyli oboje przezyjemy ;P. Bo tam sie raczej nie wybieram. @Glamri To tez daj zdjatko, bede miala dwa ^^. @up No nie przesadzaj... Jeden oltarzyk tak ci przeszkadza? A w co ja mam rzucac? Za prezydenta mnie niedlugo zamkna... Chcesz sie mnie pozbyc, tak? Ktora jest ta twoja nowa?? Mam sie wyprowadzic? I jakie problemy z tymi facetami... @up.. Ale do tego czasu moge sie pobawic?? Prosze :). |
A jak na ołtarzyk to proszę bardzo :P
Glamri: Nic tak nie pcha kobiety w ręce drugiego faceta jak zazdrość :P To taka rada na przyszłość(żeby mnie o pedofilie nie posądzili :P) |
Drom, będziesz miał co prać w rzece.
>down Czy Wy musicie zadawać tyle pytań? |
Cytuj:
Poza tym.. Takie zdjecie dales? Bys sie wstydzil ;P. Nawet w ps cie nie umyje. Tak wogole to wole jednak Glamriego ;). A ty tu nie udawaj doroslego :P. |
drom kup w koncu inna bluze niz ten golf bo widze, ze wszystkie pieniadze narazie na glupoty trwonisz!
|
Cytuj:
Gewof: ke? -.^ |
@up,
Kasa z pacc wędruje prosto na utrzymanie strony. Admin nie mógłby wydać tych pieniędzy w inny, nikczemny sposób, jednocześnie ogłaszając, ile to konkursy kosztują. BTW ile za quada wydałeś? ;p @Bastash, Na gg codziennie tekst "twoja stara nie pierze w rzece" pada hmm... jakieś 200 razy na godzinę. Lepiej odwiedziłbyś Kolumbię, a potem Hiszpanię żeby poczuć różnicę - już Ty wiesz o co chodzi ;p @down, Jak chce sensownie wydać kasę to niech mi zasponsoruje licencję instruktora lekkich-tłokowych i niech kupi se samolot, na którym latać ja go nauczę, za kwotę x-y, dla: x - opłata za kurs, y - koszt szkolenia na licencję instruktora Na początek polecam samolot lekki Dromader, http://kssit.pollub.pl/1images/droma...C-597BBF13.jpg |
Cytuj:
No wiec zeby kasa sie nie kisila na jakiejs marnej lokacie to lepiej ja wydac, tak trzymaj drom! :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znajomy mnie zaprosił na wyprawę swoimi ;) Ja na tą chwile nie mam nawet swojego auta bo sprzedałem :P |
@up,
A jednak, czyli zbieraj na samolot + 100k na moją licencję i kurs ;p To chyba nie taki duży problem dla osoby żyjącej z resztek kasy pozostawionej przez konkursy. Konkursy bywają takie okrutne :< |
@up
Korek przeciez omalo co nie zginales w wypadku lotniczym ;> siedzisz teraz w drewnianym gipsie i myslisz jeszcze o lataniu? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Matiii,
A skąd wiesz o czym myślę? o.0 Jakby to napisał Bastash, to rozumiem, czasem prowadzimy ze sobą dialogi rodem z chatu "bez majtek +60" z onetu, ale z Tobą to tylko chyba o tej Twojej wpadce w Destination, nie? ;p @Drom, Jak Ci się podoba pomysł z kupnem Dromadera? Podobno fajny samolocik, trochę przypomina Sztukasa w środku. ;p |
@Drom
Quady sa fajne, ale grzybobranie jest lepsze :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |
|