![]() |
|
;)
|
gratz Malberciku :)
|
Gratz KioT : ]
|
^^ wracajcie na hibe enie na refu i furce ;/ :))
|
Jan 11 2007, 00:24:58 CET Killed at Level 48 by Mocarny Szlug
yeyeye:D |
|
omg co temat tak daleko ? tak z nudow :PP
pozniej jakies adv dodam czy cus :D http://img.photobucket.com/albums/v644/manaj/997.jpg |
Gz Szatanski Erotomanie x]
|
kom bak cudd? : <
|
;]
Nono expicie, gogo Ponnti niezle lecisz;]
|
KioT ;] Po co mam grac w gre w ktorej gram sam?.:)
Po drugie bez bohow nie gram ;d |
Anshar
[*] LORD ANSHAR _/[*] NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIECI !! :(( szkoda chlopaka byl dobrym graczem co swiadczy jego lvl i gildia jedna z najleprzych na hibernie [*][*][*]ADI[*][*][*]
|
|
Pontius leciiii :D
|
Cytuj:
R.I.P... Adi[*] ;'( Kto¶ może wie jak umarł ? Wkońcu to był mój protek, jak jeszcze grałem... |
:(
[*] LORD ANSHAR[*]
Wprawdzie tylko kilka razy z nim gadałem, ale był spoko gosć i miał talent do gry...:( |
a ja juz od 5 godzin sie nie moge zalogowac:]
|
@up
Masz całkowit± rację.. stawianie jaki¶ zniczy nic nie da. . . . . . pokój jego duszy . . . |
Wy go nie znaliscie 3.5 roku przynajmniej... Zmarl na atak serca spowodowany jakas bakteria z tego co zrozumialem od jego brata. Wczoraj kolo 14-15.... Nie mam slow ale nie mam zamiaru stawiac tych zdebilalych zniczy itd. Bo to nic nie da... zamiast tego bylem w kosciele i sie pomodlilem a to chyba najmadrzejsza rzecz... May God Bless you Adi
|
@ up.
Nie ważne czy miał 100 level czy 1 level, nie ważne czy kogo¶ protektował czy nie, nie ważne czy umiał grać czy nie, ważny jest fakt,że był przyjacielem... :( --- Don't call him hero, cos hero can die. Call him legend ! Legends never die. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |
|