![]() |
|
@pobol
Seba~ sux ;/ Jupi Moj pierwszy demon hunt :D jak ktos chce zobaczyc to tutaj jest link do tibicams: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12774 Jak zwykle filmik noobowski bo ja go krecilem Dodatkowo na filmie pokazany warlock quest |
Hehe... gz hunta... moze ja sie kiedys wybiore ^^? :D
|
Ten tekst mi sie podoba... 12:00 Master Odim [70]: where is another shooter noob? - szczegolnie ze jest o mnie xD
Gratz huntu, mam nadzieje ze nastepnym razem pojde :) |
Cytuj:
amidarix stracil troche eq, neurozenho peknal neoxera a na kilvera czeka druzynka |
ej, moglby mi ktos sprzedac knight axe jakos taniej ? pogram sobie troszke od czasu do czasu z nudow...
|
Hej jestem paladynem z 20 levelem i szukam jakiejs gildii polskiej przyjmie mnie ktos sorki ze tutaj to pisze ale tu wiecej ludzi gada . Ma ktos sprzedac
|
Cytuj:
Podaj nicki wszystkich osób z tej śmiesznej " drużynki " ;) |
podac ci? oki
Michalkame, Mendolina... Buehehe ^^ te sokzu, moza podaj moze swoj nick w tibi... co cykor? maxiu, nie ma zadnej polskiej gildi ktora cie przyjmnie na 20 lev, i wogule jest jakas? -.-' |
Siemano
Huh, dawno mnie tu nie bylo ;p Przeprowadzka sprawila ze nie mialem czasu grac w tibie, a teraz mnie jakos nie ciagnie :] Jednym slowem wyszedlem z uzaleznienia....szkoda mi tylko ze tyle miesiecy spedzilem nad ta gra ;p |
Seba itd gratki tych huncikow :P
Mam nadzieje ze nie dasz tego filmiku nie wiadomo gdzie :P Wiesz o co chodzi |
dobrze tak neoxerowi :] jeszcze tylko kilver musi pasc i bedzie super a tak to dzieki wszystkim ktorzy sa w ekipie co maja zabic kilver :D pozdro
|
@Mich~
Ja do nich nic nie mam wiec sie wam tam nie przam w wasze głupie zabawy :p tylko co tobie neoxer i klivier zrobił?? |
Tia czekam na ta ekipe....
|
@Omo
Kilver i Neoxer zabili mnie jak skillowalem i wypadl mi bright sword :( |
Cytuj:
Po co mówisz, że na Kilvera jest jakaś 'ekipa'? Nie lepiej działać z zaskoczenia? Takto Kilver by się niczego nie spodziewał, a Ty na forum o tym piszesz, n/c :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm... Moim zdniame on wlasnie robi element zaskoczenia mowiac ze jest ekipa na kilvera zeby kilver robil kupe w gacie a tak na prawde nie ma zadnej ekipy i sam sie na kilvera porwie :D Daj sobie spokoj z ta jakas tam ekipa bo skonczy sie na tym ze ta ekipa (banda noobow) zostanie wyrznieta w pien. Jak ja bede w poblizu kilvera to nie planujcie takich atakow :P Bo ja i moja Dragon Lanca kochaja zabijac wogow od moich kumpli :) Powodzenia ekipo smerfow 8o |
Postanowiłem wrócić do tej pojebanej gry:evul: tylko zastanawiam się jaki server :) myślę, że Saphira albo Xerena :p oczywiście będzie MS :]
|
@Phoenix
WRACAJ GOSCIU NA SILVERKE I TO BEZ GADANIA!! :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |
|