![]() |
|
Cytuj:
Czyli jak pojawiaja sie mysliwi to spier*** yyy uciekasz do dziury(czyt.PZ):baby: |
@up
trzeba miec tupet zebys ciagle uzywal nicku " abu loppez " |
Okej, przegladnalem pobieznie ostatnie ~50 stron tematu, poszlo kolo 15 ostrzezen, jezeli nadal bedziecie sie popisywac chamskimi wyzwiskami i brakiem kultury to beda tez bany. Szczegolnie radzilbym uwazac Sirkiksowi, Zeusowi i Nosso, bo z tego co pamietam, to oni sa najblizej odpoczynku od forum.
|
Cytuj:
@down Dzieki za wytlumaczenie...to takie z niego "ziolko" bylo :D |
Abu Loppez - 1 owner - zwany dalej Abu - bardzo sympatyczny gosc - zarówno w tibia jak i w real, pilismy pare razy - super facet :)
Otorz zrobił chara wyexpil na ten 130+ lvl, ale ze nie miał potem czasu na gre to dał swojemu koledze ktory wczesniej grał na charze Denaros ar'sol - cos kolo 70ryc. wiec ów denek grał na abu - majac silnego pala poczół sie bogiem i zawsze dołaczał sie do gildi ktora była silniejsza zeby "miec włądze" ze znalismy go z rl to jak dof rzadził to był w dof, jak draz wrócił to poszedł do wanted - wyzywajac cały dof i gosci z ktorymi jeszcze niedawno pił w rl od smieci itp. jak wanted zaczeło przegrywac to denek miło obrobił chate dragoholikusa i cos tam jeszcze ukradł - ot lojalnosc obecnie wrócił stary Abu - i cya denek - we wont miss you |
Polecam wszytskim zajefany filmik z pekowania na azuzre.Pekowali Pesa i Remus Med'Kazel.Ofiarą był Sezoku.Bardzo dobry loocik wyleciał z Sezoku.
Film tym bardziej warto obejrzeć bo z tego filmiku wynika,że Pesa to Franco De'lago.(Dowód prawie na końcu filmiku).Najlepiej żeby sie GM zajał nim,boMC jest nielegalne;) Link do filmiku http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11053 |
Lmao
up@
Może się myle,ale dotychczas filmik albo screen nie był uznawany za dowód przeciwko czemukolwiek B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprostu krew mnie zalewa, że osoby któe gówno wiedzą wypowiadają się na tematy których nawet nie znają... |
Cytuj:
I tak tu gówno robisz ^^ Jakos nie widziałem by osoba z Dof'u była jakas zbanowana. Poprostu neutral<haha>. |
Cytuj:
Niestety, widzac narastajacy poziom chamstwa w waszych postach musialem troche zadzialac. Co do banow, nie zbanowalem dzisiaj w tym temacie nikogo, takze z innych kolek rozancowych. Co do tego ze nie banuje ludzi z DoF - Nosso calkiem niedawno bana ode mnie zalapal. Nie oceniaj pracy moderatora, bo kompletnie sie na tym nie znasz. Ale oczywiscie, jesli koniecznie chcesz jakichs dzialan, to uzycie slowa shit i gowno na ostrzeżenie moge zakwalifikowac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Grebol zreszta o czym tu w ogole dyskutowac - zal ! |
@Mrok
Pesa ma hunta. edit Obejrzalem filmik i raczej zle bedzie z pesa jezeli nie zaplaci za to co zrobil. |
Cytuj:
Wiec kij Ci w oko! Moder od 6 bolesci. Neutral <haha> Sram na twoje działania "shit" "gówno" POzdro Gremb |
Cytuj:
1. Franco zabijajac tych dwoch. 2. Slowa Shanoza 08:54 Shanoz [101]: i hunt all med'kazel, |
Cytuj:
Jakbys obejrzal dokladnie ten film to bys wiedzial "kto jest kto". Pomysl logicznie - ze niby franco ich zabil i Shanoz go huntuje? Rotfl. Wez odpocznij pare dni od tego forum bo robisz sobie u mnie kreche za krecha....X( Grebol Maciek.... Zalosny typ, nigdy go nie widzialem w grze a mimo to wie wszystko najlepiej. Czlowieku, jestes jak Ziobro przy Millerze :D |
Myślałem,że to jest forum dla normalnych ludzi,a wy ciągle się kłócicie.
~~~~ahhh jak ja z kolega w przedszkolu~~~~ ~~~~PoZdRaWiAm:) |
Cytuj:
ad: 1. Franco nie zrobi wiecej pa - ustalilismy to wewnetrznie w Dof 2. Shanoz nie jest w DoF @Gimli pan gremb chyba zasłorzyl na banik z czasów jak bylem modem pamietam punkt regulaminu za ktory nalezaly sie bany - okreslany jako " totalny kretynizm " - Gremb sie kwalifikuje |
@Grebol
Nie martwcie sie jego glupimi komentarzami. Jeszcze kiedy bylem aktywnym graczem niestety mialem z nim do czynienia. Jest to kompletny noob ktory nie ma o niczym pojecia i tylko chwalilby Draza i ekipe. Kiedy bylem z nim w guildi na gc lecialy pytania od niego: ..czy jak bede mial rs i aol'a to czy nic ze mnie nie spadnie...omg tyle moge na ten temat powiedziec. Pozdro Gremb Bez odbioru :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |
|