Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Abu-Loppez 26-08-2006 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 956216)
ja jestem "zającem" tudziez "zajączkiem"

tak okreslibłbym moja funkcje w dof i na polu bitwy :D

Czyli jak pojawiaja sie mysliwi to spier*** yyy uciekasz do dziury(czyt.PZ):baby:

Cors Ent 26-08-2006 17:34

@up

trzeba miec tupet zebys ciagle uzywal nicku " abu loppez "

Gimlos 26-08-2006 18:19

Okej, przegladnalem pobieznie ostatnie ~50 stron tematu, poszlo kolo 15 ostrzezen, jezeli nadal bedziecie sie popisywac chamskimi wyzwiskami i brakiem kultury to beda tez bany. Szczegolnie radzilbym uwazac Sirkiksowi, Zeusowi i Nosso, bo z tego co pamietam, to oni sa najblizej odpoczynku od forum.

Clas Seren 26-08-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 956345)
@up

trzeba miec tupet zebys ciagle uzywal nicku " abu loppez "

Jakbys mogl pojasnic ogolnie o co biega...bylbym wdzieczny :)

@down

Dzieki za wytlumaczenie...to takie z niego "ziolko" bylo :D

Cors Ent 26-08-2006 20:04

Abu Loppez - 1 owner - zwany dalej Abu - bardzo sympatyczny gosc - zarówno w tibia jak i w real, pilismy pare razy - super facet :)

Otorz zrobił chara wyexpil na ten 130+ lvl, ale ze nie miał potem czasu na gre to dał swojemu koledze ktory wczesniej grał na charze Denaros ar'sol - cos kolo 70ryc. wiec ów denek grał na abu - majac silnego pala poczół sie bogiem i zawsze dołaczał sie do gildi ktora była silniejsza zeby "miec włądze"

ze znalismy go z rl to jak dof rzadził to był w dof, jak draz wrócił to poszedł do wanted - wyzywajac cały dof i gosci z ktorymi jeszcze niedawno pił w rl od smieci itp.
jak wanted zaczeło przegrywac to denek miło obrobił chate dragoholikusa i cos tam jeszcze ukradł - ot lojalnosc

obecnie wrócił stary Abu - i cya denek - we wont miss you

Mrok 26-08-2006 21:12

Polecam wszytskim zajefany filmik z pekowania na azuzre.Pekowali Pesa i Remus Med'Kazel.Ofiarą był Sezoku.Bardzo dobry loocik wyleciał z Sezoku.
Film tym bardziej warto obejrzeć bo z tego filmiku wynika,że Pesa to Franco De'lago.(Dowód prawie na końcu filmiku).Najlepiej żeby sie GM zajał nim,boMC jest nielegalne;) Link do filmiku http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11053

Axx 26-08-2006 22:02

Lmao

up@

Może się myle,ale dotychczas filmik albo screen nie był uznawany za dowód przeciwko czemukolwiek B)

Veers 26-08-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 956216)
ja jestem "zającem" tudziez "zajączkiem"

tak okreslibłbym moja funkcje w dof i na polu bitwy :D

Z Corsem, jak z DoFem- był, jest i będzie :)

zeus1985 26-08-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 956416)
Okej, przegladnalem pobieznie ostatnie ~50 stron tematu, poszlo kolo 15 ostrzezen, jezeli nadal bedziecie sie popisywac chamskimi wyzwiskami i brakiem kultury to beda tez bany. Szczegolnie radzilbym uwazac Sirkiksowi, Zeusowi i Nosso, bo z tego co pamietam, to oni sa najblizej odpoczynku od forum.

Jeden ban w te czy we wte ;)

Poprostu krew mnie zalewa, że osoby któe gówno wiedzą wypowiadają się na tematy których nawet nie znają...

Grebol 26-08-2006 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 956416)

shit up

I tak tu gówno robisz ^^ Jakos nie widziałem by osoba z Dof'u była jakas zbanowana. Poprostu neutral<haha>.

Gimlos 26-08-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 957007)
shit up

I tak tu gówno robisz ^^ Jakos nie widziałem by osoba z Dof'u była jakas zbanowana. Poprostu neutral<haha>.

Gdybys uwaznie czytal temat, i pomyslal 3 razy zanim napiszesz posta, wiedzialbys, ze pisalem juz tutaj, ze nie bede go moderowal, jako ze dzieci polsatu zawsze będa się czepiać, że faworyzuje DoF, cokolwiek bym nie zrobil.
Niestety, widzac narastajacy poziom chamstwa w waszych postach musialem troche zadzialac. Co do banow, nie zbanowalem dzisiaj w tym temacie nikogo, takze z innych kolek rozancowych. Co do tego ze nie banuje ludzi z DoF - Nosso calkiem niedawno bana ode mnie zalapal. Nie oceniaj pracy moderatora, bo kompletnie sie na tym nie znasz.
Ale oczywiscie, jesli koniecznie chcesz jakichs dzialan, to uzycie slowa shit i gowno na ostrzeżenie moge zakwalifikowac.

Sathan Bell 27-08-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 955510)
TAA powiedzialem tylko ze na wojnie muglby dac dla kogos ja nic do tego niemam ze se na outfit wydaje jego kasa i niech se robi z nia co chce.A to ze mnie niby niestac to nic ci do tego niewiesz co mam w dp i sie niedowiesz.Co do ponizania czy ja tu kogos ponizylem ? ty raczej ponizasz slowami ci niewychodzi to zdjecie wklejasz :P JEZELI CHODZI O TEMAT OUTFITOW I INNYCH RZECZY JUZ SIE NIEBENDE WYPOWIADAL.

Skoro nic nie masz do tego czemu wogole poruszasz ten temat i mnie h u j obchodzi co masz w depo tak sam o jak cie powinn oto obchodzic co ktos kupuje...

Raul de Azura 27-08-2006 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 957047)
Gdybys uwaznie czytal temat, i pomyslal 3 razy zanim napiszesz posta, wiedzialbys, ze pisalem juz tutaj, ze nie bede go moderowal, jako ze dzieci polsatu zawsze będa się czepiać, że faworyzuje DoF, cokolwiek bym nie zrobil.
Niestety, widzac narastajacy poziom chamstwa w waszych postach musialem troche zadzialac. Co do banow, nie zbanowalem dzisiaj w tym temacie nikogo, takze z innych kolek rozancowych. Co do tego ze nie banuje ludzi z DoF - Nosso calkiem niedawno bana ode mnie zalapal. Nie oceniaj pracy moderatora, bo kompletnie sie na tym nie znasz.
Ale oczywiscie, jesli koniecznie chcesz jakichs dzialan, to uzycie slowa shit i gowno na ostrzeżenie moge zakwalifikowac.

dowod - ja mialem bana od 11 lipca do 11 sierpnia...

@Grebol
zreszta o czym tu w ogole dyskutowac - zal !

Eldyn 27-08-2006 00:17

@Mrok
Pesa ma hunta.

edit
Obejrzalem filmik i raczej zle bedzie z pesa jezeli nie zaplaci za to co zrobil.

Grebol 27-08-2006 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 957047)

Twoja praca jest bardzo duzaaaa. Nosso jedzie wyzwyskami i nic-.-
Wiec kij Ci w oko! Moder od 6 bolesci. Neutral <haha>
Sram na twoje działania

"shit"
"gówno"

POzdro
Gremb

tajemniczy111 27-08-2006 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok (Post 956735)
Polecam wszytskim zajefany filmik z pekowania na azuzre.Pekowali Pesa i Remus Med'Kazel.Ofiarą był Sezoku.Bardzo dobry loocik wyleciał z Sezoku.
Film tym bardziej warto obejrzeć bo z tego filmiku wynika,że Pesa to Franco De'lago.(Dowód prawie na końcu filmiku).Najlepiej żeby sie GM zajał nim,boMC jest nielegalne;) Link do filmiku http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11053

HAAHAH, nice PA ;], a mowia ze DoF nie uprawia PA i nei toleruje a na filmiku sa dwa dowody tego , ze jednak jest inaczej ;)
1. Franco zabijajac tych dwoch.
2. Slowa Shanoza 08:54 Shanoz [101]: i hunt all med'kazel,

Horrigan 27-08-2006 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 957402)
HAAHAH, nice PA ;], a mowia ze DoF nie uprawia PA i nei toleruje a na filmiku sa dwa dowody tego , ze jednak jest inaczej ;)

Jacusiu, nie wiem czy ci to juz mowilem ale zaczynasz mnie ostro wkurzac....
Jakbys obejrzal dokladnie ten film to bys wiedzial "kto jest kto". Pomysl logicznie - ze niby franco ich zabil i Shanoz go huntuje? Rotfl. Wez odpocznij pare dni od tego forum bo robisz sobie u mnie kreche za krecha....X(

Grebol Maciek....
Zalosny typ, nigdy go nie widzialem w grze a mimo to wie wszystko najlepiej.
Czlowieku, jestes jak Ziobro przy Millerze :D

Saxon 27-08-2006 10:33

Myślałem,że to jest forum dla normalnych ludzi,a wy ciągle się kłócicie.
~~~~ahhh jak ja z kolega w przedszkolu~~~~

~~~~PoZdRaWiAm:)

Cors Ent 27-08-2006 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 957402)

@Dof to tylko ludzie - jako gildia potepiamy pa, nie odtawiamy masowego pa jak wanted- ale wy przydupaski wanted szukacie i drazycie kazdy motyw zeby tylko spróbowac nas oczernić.
ad:

1. Franco nie zrobi wiecej pa - ustalilismy to wewnetrznie w Dof
2. Shanoz nie jest w DoF

@Gimli
pan gremb chyba zasłorzyl na banik
z czasów jak bylem modem pamietam punkt regulaminu za ktory nalezaly sie bany - okreslany jako " totalny kretynizm " - Gremb sie kwalifikuje

Clas Seren 27-08-2006 11:53

@Grebol

Nie martwcie sie jego glupimi komentarzami. Jeszcze kiedy bylem aktywnym graczem niestety mialem z nim do czynienia. Jest to kompletny noob ktory nie ma o niczym pojecia i tylko chwalilby Draza i ekipe. Kiedy bylem z nim w guildi na gc lecialy pytania od niego: ..czy jak bede mial rs i aol'a to czy nic ze mnie nie spadnie...omg tyle moge na ten temat powiedziec.

Pozdro Gremb
Bez odbioru :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49.