![]() |
|
nie ogarniam xd
na 99% bylo ich wiecej,ale to dziwne zeby takie 2 chary zlapaly fraga o.0 xd mieli farta ^^ @suv ;) lagi mina a wiec??..;> |
Nie tylko dla wladzy , najwarzniejsze to wyjebac ng z tego serva.
|
a moge wiedziec co Ci ng zrobilo ? bo mnie jak narazie nic specjalnego ;)
mhm, jesli bylo ich np 20 na levelach okolo 20 i zdjeli go na combo, to nic dziwnego. |
Dexusach
najwa[BL]Ż[BL]niejsze to nauczyc sie wlasnego jezyka :) a tak wogole to przylanczam sie do Ptak~a "co oni Ci zrobili ?" |
[GUILD][WIKI][CHAR]
PHP Kod:
|
Suv czy przyjmujecie do gildii random pk?
|
o0 52 ek hacked from obsidia.(To nie ja zrobiłem xD)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17656 |
Mam pytanie do wszytkich uzytkownikow tego forum :) Pamietacie gracza o nicku Spoko Patryk ?B) Coo powiecie na temat tego zee zrobil tu kolejnego chara ii gra nim od nowa? pytam czy bedzie hunted czy starzy koledzy mu pomoga?;)
|
Jeśli by chciał nam zakomunikować, że wraca to sam by to zrobił? Ja do niego nic nie mam osobiście.
|
osobiscie go nie lubilem bo dopuki go nie przescignalem z lv i nie mialem juz jakichs tam kontaktow kozaczyl jak dzika swinia on i jego rl :]
@!shemhasomething kogo? ja osobiscie nie zajmuje sie rekrutacja raczej, oprocz donaska ; d, ale z tego co wiem Vilarionowi to wisi co robimy ludziom nic nie znaczacym na Obsidii. co do takich, ktorzy maja "wtyki", przydaloby sie miec reason. |
Co do spoko patryka http://img228.imageshack.us/img228/3130/spokodb1.jpg
Chamstwo, kozaczenie, brak ogłady. Na każdym expowisku zawsze "był pierwszy" pozatym często uzywal tbi :baby: i powoływał sie na kolegów. Ścierwo jak dla mnie, ale oczywiscie to tylko moje zdanie i nie musicie sie nim sugerowac;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
14:14 Raza Anos [41]: kto gra 14:14 Raza Anos [41]: ?? 14:16 Ganey'Sprite [66]: kto gras? |
Heh nom moze ii tak kozaczyl itd... ale byl good player :) niestety teraz rook :p
ii juz niema Spoko Patryka :) Chcialem Tylko dowiedziec sie od was co o nim mysleliscie :) |
Benek Plaxx
Jan 27 2007, 03:57:01 CET Died at Level 100 by a water elemental ;( |
Evo mial kicka
|
gal wiesz dobrze ze angatevon to nie byl tylko kuba ktorego tez zreszta nie lubilem ;) a Evo juz drugi raz mial kicka gdy padl od low lvli, ciekawe, zaiste.
|
Cytuj:
|
Ghost moze nie zawsze byłem w porządku do innych, miałem tez okresy kiedy wypraszałem:) niższe lve.Ale nie rób ze mnie kogos kim nie jestem tzn. osoby na poziomie patryka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |
|