Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Morbom 14-11-2006 07:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1078041)
Powinien sie bac? bo ja raczey bym Cie wysmial ;)

To mnie wyśmiej, zaufaj,że jak będzie gdzieś poza pz to pare osob po niego wpadnie... co, że ma 92 knighta, myślisz, że dużo zrobi, nie będzie zabija La Onda members -.-

sliver 14-11-2006 07:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeE (Post 1078115)
Hmm myslisz ze sa oni zajefajni bo umieja planowac, co to za plany po prostu sa pewni siebie i czuje sie bezpiecznie w kupce... to nieznaczy ze zajefajnie planuja...
Mowisz ze sa cool a widziales filmik jak konde ciulali??:P
Toxo i Camuch nietrafili z ue i co nadal sadzisz ze sa swietni??

ale konda naprawde szybko biega ;p jeszcze na tych kafelkach co tam byly to on caly ekran przebiega w pol sekundy wiec ja sie osobiscie nie dziwie ze nawet z ue nie mogli trafic.

Co do uhania tharrina to mysle ze nikt nie moze miec tutaj zadnych zastrzezen bo nie wiem niby jak mial to zrobic tzn. uhnac sie gdy dostal na raz combo za cale hp?:confused:

Adelao 14-11-2006 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078261)
Kocham was chlopaki a co do huntowania bede huntowal kogo chce i kiedy chce
jak juz mowilem nie gram tu zeby expic tylko zeby sie bawic juz dawno stracilem
nadzieje zeby galana byla wolna od wojen :> cya at battle

Nie no śmiech na sali koleś :D którego gildia wywołuje wojny od prawie zawsze mowi ze galana nie ma szans na normalne istnienie. Przemysl to sobie ze glównie przez polakow "HWl" ma taka sile a nie inna...:confused:

Cataclism 14-11-2006 09:32

<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre ;( haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

Catrishia 14-11-2006 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078471)
zostaliscie nominowanie do petow kondy xD

to stwierdzenie wygrało, że tak powiem :P

Cytuj:

mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego

i tak powinno być, szkoda, że nie wszyscy to rozumieją... dobrze prowadzisz postać, bynajmniej w moim uznaniu...

a pozatym dobrze ujęte ogółem...

Cataclism 14-11-2006 10:43

aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD

Celmir 14-11-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeE (Post 1078052)
Bueheueh skoro tak mowisz to droge masz wolna wiec wy*******aj.
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora :p ;)

VeE jesteś kretynem, Twoje wypowiedzi są kretyńskie i wogóle jakiś niedoklepany jesteś.
To że nie chce trzymać z Polakami tzn. że jest dupolizem??
Idź się pobaw klockami Lego.....Wyjdź człeniu :baby:

Dauthislayer 14-11-2006 11:46

Nie trzymam z Kondą, bo go lubie czy chce zeby mi free itemki dawal. Nawet slowa z nim nie zamienilem, a walcze bo zostalem do tego zmuszony (to znaczy mialem wybor: byc hunted i przestac grac lub dojsc do wojny) atakami bezposrednio na mnie lub na moich przyjaciol.

Co do samej wojny (pomijajac cala propagande, ktora mowiac szczerze malo mnie obchodzi) dostajemy po tylku tylko i wylacznie z wlasnej winy. I nie dlatego ze HWL jest wybitnie lepsze, ale dlatego ze my jeszcze nie spelniamy (ze tak to nazwe) wszystkich standardow dzisiejszego sposobu prowadzenia walk. Owszem, nie brakuje nam ludzi, ktorzy sa oddani sprawie, ale blizej nam do stereotypowego pospolitego ruszenia niz do regularnej armii (za co szczerze HWL podziwiam) . Dlatego tak ciezko uzyskac nam owo "zgranie", ktore wy posiadacie juz od dosyc dawna.

Mam jednak nadzieje, ze w koncu cos sie zmieni, a my nauczymy sie nie popelniac pewnych bledow (i moze wy tego nie widzicie ale wg mnie jestesmy na dobrej drodze). Zycze powodzenia obu stronom, wierzac, ze bedziemy te gre traktowac wlasnie jak GRE.

Kuczer88 14-11-2006 11:48

Ehhhhhhh

Cataclism dobrze okreslil sytuacje na galanie. On jest moim "Petem" co czyni go lepszym od petów kondy. A co do walki po co komentujecie poprostu wygralismy i nie ma nic do gadania. Ja osobiscie podziękowałem tharrinowi za walke bo wyszli jednak na nią.
Pozdro Spiegol niedługo wpadne na piwko :D
A Grabosiowi życze Aby miał wiecej okazji do łapania fragów :P

Kurier 14-11-2006 12:20

Cytuj:

<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre ;( haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka:baby:

Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...

Cataclism 14-11-2006 12:39

@up

Jedna bitwa powiadasz hummmm mojim zdaniem wszystkie ktore byly a bylo ich wiele bo caly czas walcza te same osoby tylko inne nazwy gildi i nie mow mi ze jestem dzieciak bo nawet mnie nie znasz na rl sam pomysl gdzie ty mozesz wsadzic konde bo co do toxo i calej gildi mam szacunek a oni dla mnie

ale co zrobic wy tylko umiecie gadac i wyzywac na forum xD

:(

Cataclism 14-11-2006 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1078557)
Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My

Wiec czas umierac a ja na kolanach nie bylem i nie bede bo to gra dzieciaku :baby:

PS. szkoda ze to wy bedziecie umierac ;p

Adelao 14-11-2006 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078500)
aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD

Kto tak powiedział ze wy macie knightow to macie większe sznase, poczekaj na nastepny open battle jestem pewny w 80 % ze wygramy :D co nie znaczy ze wy nie macie tych swoich 20% na wygrana xDD

Cataclism 14-11-2006 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1078611)
Kto tak powiedział ze wy macie knightow to macie większe sznase, poczekaj na nastepny open battle jestem pewny w 80 % ze wygramy :D co nie znaczy ze wy nie macie tych swoich 20% na wygrana xDD

hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?

Ceapoznan 14-11-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1078557)
Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka:baby:

Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...

Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.

@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/

To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...

Morbom 14-11-2006 13:14

http://www.allegro.pl/item141980878_..._49_mlvl_.html
Ciekawe =)

Arkuss 14-11-2006 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1078628)
Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.

@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/

To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...

Uczyc sie Cea xD

Adelao 14-11-2006 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078625)
hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?

Spokojnie nawet jakbysmy mieli trenowac 2 lata nam to nie przeszkadza, moze tobie bo chcesz sobie poexpic :confused: Ale jestem prawie pewny ze do walki dojdzie w tym tygodniu :)

Adelao 14-11-2006 13:19

Alez pewnie bedzie tak jak to ostatnie open battle, walka mial byc na ank, a nie bylo jej prawie wcale...Bo oczywiscie hwl nie ma na tyle odwagi aby stanac w oko w oko z nami :baby:

Arkuss 14-11-2006 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1078630)

co w tym ciekawego? nie rozumiem....

Dla mnie to strata nastepnego frienda z staergo dobrego ToSu...

w tej chwili zostalo nas 3 grajacych.....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.