![]() |
|
Cytuj:
|
@Govinem
Shared to robi wiekszosc hlvli... :baby: Cytuj:
Zobaczymy jak to bedzie... Poki co wojna trwa. |
Cytuj:
|
Dobra poprostu szkoda Molta, takiego posta nikt sie chyba nie przyczepi.
|
Cytuj:
swoją drogą przykro mi z jego powodu bo to chyba był najbardziej równy gość w fag, mialbym tam innych kandydatow do... albo raczej nie. hope to see you one more time :) btw sesef pogadaj z czeskiem o tym meetingu :) |
@Up
Bez przesady nie przeżywam aż tak, ale szkoda go. Tak samo Liam'a. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra zedytowałem, posta nikt sie nie uczepi mam nadzieje...
|
Cytuj:
Zal to jest tylko i wylacznie Ciebie , jak idzie fragowanie w wojnie noobow ? Jestes ich liderem czy jak ? uwazaj tylko nie padnij. |
A tu przerwa związana z usunięciem Fast'molt'a ;) Być może żadna nowość, ale chce sie dowiedzieć dlaczego?
[CHAR]Butibof[/CHAR] Feb 28 2007, 01:02:27 CET Died at Level 171 by a ghoul Kick? |
O LOL:)
to albo mial kicka na nie wiem ile i lal go ghoul a on nic na sobie nie mial albo... nie wiem co napisac zaskoczony jestem tym faktem;p Tez lubie ManU:D |
Ta jest tez opcja ze biły inne stwory... :P a Ghoul tylko dobił.
Podobnie jak.. ekhmm... :) |
Zabil go Master Ghoul :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
butek - nie wiem o co wam chodzi. nie musial go bić 1 ghoul czyż nie ? moglo ich być 5 nawet, pozatym ghoule maja to do siebie ze posiadaja taką głupią umiejętność "life drain" jak podejdziesz do ghoula pojawia sie zielone gwiazdki a ty stracisz kilka hp to dowiesz sie jak to działa. |
Cytuj:
|
@Kolirn
Przeciez to tylko zarty. Jesli mial kicka to dosc dlugiego;) |
Cytuj:
|
Dobra chlopcy nie badzcie tacy nerwowi :P , Dla Buti-ego mogli rownie dobrze neta zabrac:)
http://i54.photobucket.com/albums/g1...SdonLovino.jpg A tu moj best z sd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |
|