![]() |
|
Cytuj:
Pewnie to ty zalozyłes ten temat =] |
:cup::cup:GZ vade 3 areny :cup::cup:
|
Cytuj:
No też tak myśle bo tylko rax może być tak u....y i niewie że bahzel w życiu z 2 razy byl na złówiach!:P Dziwne napsisałem post o tym temacie i rax nagle się pojawił tutaj.XD |
Cytuj:
"Don't give opinion about me or udenix at this forum" mało zwięzłe zdanie no ale ;) ... ludzie już mają utworzoną opinie na temat Eat Shit And Die (TTD) gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem (chyba ze nic nie zrozumiałeś) to byś mógł ze mną dyskutować ;) czytanie sie kłania. Btw. wyłącz forum.tibia.com bo i tak już ludzie mają dostatecznie dużą rozrywke czytając twoje bzdety :) If You Know What I Mean ;) @up pani nikt o zdanie nie pytał, a jak jesteś tak ciekawy - to nie moj temat. @down. tam pomiędzy "jednak nie" a mylisz sie" powinien być przecinek ;) dlaczego? zgadnij. Kolejny filozof z TTD, ja obrażam ludzi? :) poczytaj to forum i forum.tibia.com w temacie "Menera true list" |
piszesz bzdurne posty , obrażasz ludzi i myslisz że jak napiszesz pare zdań złożonych to wszyscyc bedą cie po dupie lizać jednak nie mylisz sie kolego .....
"..jeśli się nie boisz ujawnij kim jesteś" i wogóle to nie twoja sprawa co kto robi , lepiej zajmij się sobą "jak to Makelela mówił ~idź poćwicz "/nie wiesz co to prywatność?/, nie piszesz chyba ksiązki wieć sie odpierdo* |
Ciekawe rax kogo masz na myśli mówiąc o tej opinii na temat TTD
|
Wielkie Gz Vade :d:d
|
Gratz :D Ja bym wzioł bp :)
|
Gratz Vade;)
Omna why bys wzoł bp ? |
Ty All :***
Teraz Anni... |
popros xii zeby poszedł z tobą na ani... bo zawsze miał pecha ;(moze z toba mu sie uda 3kciuki;)
|
Vade~
offer royal axe? =D |
Koffane kicki -.-
|
mAsS KicKS POwaHS
|
yhy zajebiście >.< polowa serwerów off -.-
w*****ające to jest ... X( |
fuks ze nie grałem bo pewnie ded by był ;//
|
Cytuj: