![]() |
|
Bo oni uwazaja ze znajda sie tu takie nooby i to sciagna.Co tydz ktos nam jakis link daje:P.
Edit: 20:57 Lavis [91]: u are free |
@Adrius: loot mieliście boski , spoko bo zobaczyłem ile mniejwięcej będę uderzal z bolcikow :D
|
Cytuj:
21:06 You see yourself. You are a royal paladin. You are Danone of the Druzyna Actimela. |
Cytuj:
|
Ja tma na gildie nie narzekam
21:40 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Majestic Mage of the Crystal Kingdom (Ciastus). :D! |
Ahahaha znalazlem buga :D:D Cos sie kupuje u npc on daje to cos a nie zabiera kasy :D:D >Ariel cicho!!!< Czekam az sie Neuro wloguje bo on Senior Tutor zeby to raportnal, moze jakies itemki beda ;)
@Neo Zeby bana dostac? :D Zreszta to nie jest rzecz... ;] Nic wiecej nie powiem xd |
@Shinhoshu
Zobacz lepiej na swoj nick :baby: :baby: @Royal To kupuj u niego az ci sie skonczy miejsce w DP... |
Cytuj:
Holu kto Ci uwierzy, że Ty będziesz chciał grać na non pvp :evul: :evul: :evul: Nie ściemniaj :D |
Cytuj:
@Royal pamietaj że to dzięki mnie o tym czymś wiesz ^^ więc jak bedzie coś fajnego to na pół a jak nie to bedzie dobry uczynek :p |
Cytuj:
|
@Markiz
kogo obchodza hity za 5 od poisona gsa? ;xxx zamiast kopiowac ten shit lepiej bylo nagrac movie :) @Michael Nie zapominaj ze ja tez senior ^^ |
Cytuj:
Po kiego LEONA wklejac takie ....spamy ?? |
Cytuj:
Ceny Iridii 15:00 Eldras [28]: Sell BOH (35k), Crown Legs (30k), Blue Robe (18k), Crown Helmets (2.5k each), Giant Sword (18k), Dragon Shield (5k), Medusa Shield (8k), TempestRod (7k), ROH's (1k each), Crystal Rings (500gp each), Snowballs (5gp each), Nobel Armor (1.5k), accept sd's. |
TRoche spoznione:
You advanced from level 40 to level 41. |
Hail Harmonia c-legs 20k :D!
btw. Ma ktos cos kruwa do Leona? :D! |
@ kasztan
gram w d2 cbt ld /w *xnirvanax ps.sry za reflex |
@Michael
aaa wlasnie nie mysl ze dostaniesz jakies itemki :P reportowalem 4 bugi, wszystkie byly dobre a cipsoft nawet nie podziekowal ;p |
Cytuj:
|
Eeee no to sux, Holu jak sie logniesz na silvere to pogadamy hmm...
:cup: http://img159.imageshack.us/img159/1...iarls50rn6.jpg EDIT: Aha i jak ktos chce mnie ubic bo mysli ze mu cos z tego eq spadnie, to od razu mowie zeby bic Potusa a nie mnie ;p |
A ja sobie dzisiaj
18:10 You advanced to magic level 56. A wczoraj lvl-ik byl :D @UP Gratz ;d |
19:32 You advanced to magic level 57.
jeszcze 19% i 66 lvl ;] |
Się posypało tych lvl i skili up :D Dla wszystkich Big gratz !
@Royal Jaką masz neostradę ?? Chodzi mi o prędkość, no jakbyś mógł powiedzieć ile płacisz miesięcznie, byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ mam zamiar zmienić neta bo ta moja radiówka jest strasznie żałosna i zastanawiam się nad neostradą. Co o niej sądzicie ? |
Neo smierdzi, wszyscy z moich kumpli maja czesto kicki przez to ze masz ip zminne... ;>
Chodz mam z 3 kumpli co maja chyba 1 albo wogule najszybsza i nie narzekaja... |
@up
1 czego ? Chodziło ci o 1Mb prędkości ?? Bo nie rozumiem. |
Lal no ja mam neo od pol roku i mialem 1 kick -.- w ogole lagow nie ma ;)
To jest umowa na dwa lata, neo 512, przez pierwszy rok 33pln, przez drugi 66 :p Slyszalem ze teraz jest juz predkosc 1024 na podobnych warunkach :P Edit: Ping sprawdzany na stronie google: 77-84 (ping google.pl -t) Ping sprawdzany na wszystkich innych: 16-23 |
No no gratz for all szczegolnie do michaela!
A my mamy wojne na Iridii ;d 20:54 You see yourself. You are a royal paladin. You are Odium of the Poena. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Michael
Big gratz;), a juz myslalem ze to twoje eq:D Pozdro!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
według mnie jest fajny. ;D |
Troche przypomina Kazuyoshik ;D
|
A ja mam filmik z crusardera nudny ale szybki:P:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18512 Aha i gz wam:P Ps.Nienawidze mojej myszki. |
54 ms(?) bije gsa z burstow i sd na utamce -.-
|
Cytuj:
O ile się nie mylę to Netia wykorzystuje technikę ADSL ale prawdopodobnie nie ma możliwości podłączenia internetu od tego operatora w moim mieście. @Royal Ja wezmę 1 Mb bo ceny są stosunkowo niskie. |
Ja polecam internet z UPC (chello) :) od kiedy mam to mi wszystko pięknie chodzi... Ładne transfery nie ma lagów :) Może na początku są tak przez 1 tydzień bo muszą wszystko ustabilizować ale później już wszystko pięknie... :)
|
Nie moja wina ze chcial sam all ubic no ale on nam tylko pomagal:s.I tylko 1 sd uzyl chyba:P.Ale jesgo strata.
|
oto pk na shilverze
http://rapidshare.com/files/15802488...k.rec*****.html |
@Up
Tez cie lubie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |
|