![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Ja też. |
Wypraszam sobie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja wole byc glupim kibicem swojej kochanej Floty, na ktorej mecze chodze od kad mialem 6 lat oraz Liverpoolu, ktorego po prostu lubie, niz patrzec na sezonowych kibicow dolarow, farsy i Arsenalu, ktory tak naprawde nigdy nic nie wygral.. dawaj Yoh :-). Edit: Od razu mowie, nie mam nic do Barcy i Arsenalu( ktory nawet lubie ogladac), nie lubie tylko sezonowcow. |
Cytuj:
Cytuj:
Sza'hel to brat Bluemastera !!!!!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
A jak bardzo lubicie sezonowców Chelsea?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Yoh
Ale z tobą nie ma co się wiązać w dyskusje, bo zawsze znajdziesz jakiś argument, że to Arsenal jest d@ b3$T 3vaR. A Chelsea ekhem, nie napisze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
30' Chelsea 0 - 1 Aston Villa
:) @Edit: 45' Chelsea 1 - 2 Aston Villa Cholera, Zat czerwona kartka :| @edit2: FT Chelsea 4 - 4 Aston Villa Dwie czerwone dla Chelsea i mamy 4:4 ;d |
Po pierwszej połowie 3-0 dla MU Rooney, Saha i CR7 i pozamiatane.
|
Cytuj:
|
Tia. Zaczynamy od nowa moi kochani.
|
Cytuj:
A wiec.. nic? Remis z reprezentacja gwiazd Polski, nie przegralismy meczu od roku oO? Inna bajka, jak ktos sie interesuje w Polsce nizszymi ligami, ze od sponsora zalezy wszystko, kiedy u nas sponsor sie wycofal od razu spadlismy do IV ligi, tam sie pojawil nowy, wspanialy czlowiek, ktory wylozyl kase, jak burza do III, teraz idziemy w tym samym tempie do I ligi ( tak, tak pamietajcie o reformie polskich lig). Jednak gdyby sponsor sie wycofal pewne jest, ze znow czeka nas mekka w nizszych ligach.. a E-klasa i I liga czekaja :-). |
No, 4-0 się skończyło i dzisiaj Arsenal straci punkty i wszystko będzie po staremu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |
|