![]() |
@Dawergo
Jak to napisali w CDA... 'Kanciastouchy maminsynek' ^^ |
Nie jestem ani mamisynkiem, ani kanciastouchy :p Gram ally bo lubie, i widzisz ja chodze z włączonym pvp, i potrafie ponieść tego konekwencje (gankowanie przez, tak tak, waszą ukochaną horde) A wszystkie hordziaki spotkane przezemnie maja pvp off. Więc nie mów mi, że to ally sie zawsze boją, i że tylko ally gankuje, bo twoja ukochana horda, robi dokładnie to samo.
|
Ta, to dzielenie "horda lepsza, ally to nuby", lub na odwrót, jest IMO śmieszne i służy połechtaniu samooceny mówiącego takie bzdety, że należy do "lepszego" stronnictwa ;)
|
http://img241.imageshack.us/img241/9...8143844cp1.jpg
;) Miłej zabawy zabierania wszystkich płomieni hordzie. |
No ognie fajne ;) mam ich już aż 9:cup:
fajnego buffa się dostaje 30% na hita za 100 od fire. na 10lvlu do 70% hp moba zbija :D |
do czego służą te płomienie? widziałem, że do q i jaka nagroda jset z niego?
|
A kim sie najszybciej lvluje? Chce przypowerowac jak najszybciej. Slyszalem, ze paladyn ładnie lvluje. Klasa obojetna, rasa tez.
|
hunterem. Leci przez wszystko jak chce
edit: A ja nie mówiłęm o endgame... Hunter dzięki petowi potrafi przeżynać się przez wszystko jak chce + duża przeżywalność. Efekt? Lvluje się nim najłatwiej. |
Nie chodzi mi czy leci czy nie. Mi endgame zwisa etc zwisa. Chce tylko wylvlowac jak najszybciej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hunter ,tanio ,szybko bez większych zgonów , łatwy w ogarnięciu. No i po 70lvlu to tylko maszynka do golda :evul:
|
Cytuj:
|
Najszybszy farm w grze, popularna klasa wśród chinskich graczy.
|
Lul dobre to Racon,i prawda jak mniemam :D
To też dobre :D http://pl.youtube.com/watch?v=xfgbWw...eature=related |
wy ludzie, mam problem, po dzisiejszym problemie z logowaniem mam lekka lipa poniewaz niei wyswietla mi serverow z moimi postaciami, wszystkie inne sa ale na tych co mam chary nima
|
Brojek, nasza battlegroupa padła.. A ja najszybciej levelowałem druidem ale wiesz, ja to nie ty ;)
|
Wstyd mi za Vindication battlegroup.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |