![]() |
|
Cytuj:
100k tylko straciłem Sellne itemki z assasina bedzie 120k+ itemki 170k w dp xD Edit: Juz mam 120k za itemki z assasina w depo Haha xD |
Cytuj:
|
@Kidler
Skoro Cie to nie interesuje to nie zwracaj uwagi a nie piszesz kolejny bezsensowny post. Co do tematu Saori Mia kończy grę na Aurei (good bye ;*),Evil Dyon również,Athor Tedir 100 lvl Gz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A w chusteczki psikam takie korolowe...velveta 3 zl za paczke... Btw. Ciekawe ile ty mialbys kasy w depo w 4h po hacku :> Cytuj:
Za tydzien wróci XD |
Moze kupi ktos ta postac co nie bedzie ja noobil.
|
nom ;P
<10 znakuffff> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Don Luthor[/CHAR]
Aug 16 2007, 07:47:08 CEST Killed at Level 56 by [CHAR]Therrax[/CHAR] and by [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] [CHAR]Polo of Darknes[/CHAR] Aug 16 2007, 07:50:50 CEST Killed at Level 111 by [CHAR]Saori Mia [/CHAR] and by [CHAR]Ahorol[/CHAR] |
Cytuj:
Ciesze sie ze zabiliscie Polo of Darknes :> @Down Będe mógl i to długo ;] |
Cytuj:
|
11:48 The ships that approach Liberty Bay from the south have raised the pirate flag! Hide or grab your weapons to fight.
11:52 Pirates are launching an attack on Liberty Bay! Hide or fight. No i tak jak kazdy podejrzewa caly RoM ze skulami zabija piraty :D |
Cytuj:
Co do eq nie przywiązuje do tego wagi bardziej mnie w*****ło to, że zabrakło mi z 2-3h do posiadania pierwszego i chyba jak narazie jedynego full pirate addona. (miałem 3 części i fast miał mi sprzedać ostatnią niestety nie zdążył). |
Cytuj:
Jeszcze sie tu wypowiadasz? W ogole masz ostro najebane skoro grasz ciagle Elomem xD Nie szkoda Ci tego chara? |
Kurde znowu bana dostalem :(
|
@Sesef
O ile dobrze pamiętam Norly lub Nervy ma full pirate outfit. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Molt kupił od hakera te 3 moje części, i potem sprzedał Nevemu całość. |
8:00 kto biega po Ank depo? Endrox! ten co spi przed ssem. A moze to byl jednak PASZCZAK!?
|
Cytuj:
@UP z tym paszczakiem zaaaal. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |
|