Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Hellraiser 24-07-2007 16:24

@Up.

Nieformalnie to juz chyba koniec.

Proszewas 24-07-2007 17:26

jeszcze dużo rzeczy może sie zdarzyć (jakieś transfery miedzy teamami hacki) ale wojna zamiera tak jak ten temat ;p

Dazah 24-07-2007 17:52

Pamiętam jak Vision wygrało niespodziewanie 2 ob i wtedy też się wydawało że to już koniec a jednak wszystko sie może zdarzyć ^^

Khazul 24-07-2007 18:11

Pożyjemy zobaczymy, a teraz expimy :P

sallceson 24-07-2007 18:47

Khazul w supporcie tibia.pl ? do czego to doszło...

poprzednim razem Duskiness potrzebowało kilku tygodni na "powrót" do wojny więc teraz również może tak być. Chociaż mam nadzieję że teraz szybciej sie ogarną.

Slovik 24-07-2007 19:54

@ offtop

Proszewas to Cyrillus ;]

@ Khazul

Ile dałeś ? za dolaczenie do supportu?! omg jak to możliwe... widać ze nic o tobie nie wiedzą... Ich też oszukasz ? 8o8o

Proszewas 24-07-2007 19:58

skąd wiesz ;>>

@sall~

tylko chyba nie ma komu powracać...

Thuygioshok 24-07-2007 20:58

Sr, że się wtrącam, ale dlaczego Thellionn i paru innych z Wizji jest w Vision :S
wtf

Khazul 24-07-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1567199)
Sr, że się wtrącam, ale dlaczego Thellionn i paru innych z Wizji jest w Vision :S
wtf

Taka kolej wojny, popytaj ich to Ci odpowiedzą dlaczego.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1567088)
@ offtop

Proszewas to Cyrillus ;]

@ Khazul

Ile dałeś ? za dolaczenie do supportu?! omg jak to możliwe... widać ze nic o tobie nie wiedzą... Ich też oszukasz ? 8o8o

Zapłaciłem 100 gp na Harmonii, tylko po to żeby zhakować całe forum tibia pl, i żeby banowac takich trolli jak Ty. A tak na poważnie to każdy mógł złosić swoją kandydaturę (tzn każdy któremu chce się coś robić, nie takiemu złemu leniuchowi jak Ty). Więc ocb?

sallceson 24-07-2007 22:05

Cytuj:

A tak na poważnie to każdy mógł złosić swoją kandydaturę
http://img71.imageshack.us/img71/3277/khazuldj1.png

masz rację, tyle że twoja kandydatura została odrzucona.

Hellraiser 24-07-2007 22:15

@Petrek

Admin, nie jest nieomylny* ;s

Ale panowie, wracamy na ziemie, tzw Furorę, bez offtopu :P

Coś ostatnio miałem się spytac znowu,.. Aaaa mam

Charonsi, jest w Duskach, od dawien dawna albo jeszcze dłużej, lecz jednak ja na żadnym battle go nie widziałem, i w ogóle co on tam robi?

Khazul 24-07-2007 22:16

Niczego Ci udowadniać nie muszę, no ale masz :)

http://img238.imageshack.us/my.php?image=uo0519jf5.jpg

Btw ma ktoś do sprzedania PIRACKĄ KOSZULĘ POTRZEBNĄ DO OUTFITU PIRATA? (TA Z BOSSA) :))))

@Hubert

Charo Charo ahh ten Charo, co sie z nim dzieje?:|

QuanChi 24-07-2007 22:47

Karolu, widzę że na siłę chcesz być fajny i ważny. Chciałbyś, żeby ludzie zapomnieli o twojej przeszłości, żeby zapomnieli ogólnie o wszystkim co robiło niegdyś Vision, chcecie zatrzeć plamę i udawać, że zawsze wszystko było ok. A nie było. I wiele osób nigdy o tym nie zapomni. I pamiętajcie, że my się nie poddamy. I niejeden z Was zaliczy jeszcze glebę.
Tyle.
Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę...

Slovik 24-07-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proszewas (Post 1567101)
skąd wiesz ;>>

@sall~

tylko chyba nie ma komu powracać...

1. Gildia.
2. Profesja.
3. Miejsce zamieszkania
4. status

Wszystko sie zgadza ;)

Proszewas 24-07-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1567419)
1. Gildia.
2. Profesja.
3. Miejsce zamieszkania
4. status

Wszystko sie zgadza ;)

racja ;D zawsze chciałem być w tej gildii ; p no ale niestety nie jestem szwedem ; p

@QuanChi

dobrze powiedzianie od nas nie JEDEN a od was kilkunastu =]

"Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę..."

Tu też sie mylisz =] to nie Vision rozpoczeło wojne tylko Magrami za zgoda Petroniusza ; >> no nie?

Tak samo jest mylony hack Spoxstera =]

@Charo

szedł na jednego battle ale dał loga na mostku ; p

Valerek 25-07-2007 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1566630)
@Up.

Nieformalnie to juz chyba koniec.

Ja Juz raz powiedzialem ze to nie koniec war gdy vision siedzialo duski expily.Teraz to tez jeszcze nie koniec ta wojna nigdy sie nie skonczy.Nadal Beda pojedyncze masslogi napady na najslabszych...

Pozdo :)

Couranger 25-07-2007 02:08

duski zamiast cos planowac to milcza , wogole tego nie rozumie ... Taifunowi juz nie zalezy pewnie.

sallceson 25-07-2007 02:25

tyle że kiedy wojna się zaczynała, Duskiness/Abberatio miało dużą przewagą lvlową/liczebnościową nad Vision. A w czasie takich okresów "przejściowych" między wojnami Vision nieźle expi i jeśli szybko Duski czegoś nie zrobią to taki Thellion/Pasterz będa mieli 170-180 lvle, Katrila 200+ a Imargam 220+, nie mówiąc nawet o wielu 130+ rp/ek z Vision i armii mięsa armatniego. Dziwie się że na to pozwalają, mogliby nękać Vision/supporterów jak poprzednio na noobcharach no ale to nie moja sprawa

Wielka Wojna Duskiness vs Vision to praktycznie 3 małe wojny:
1 - wojna Vision z Abberatio, wygrana przez Vision, choć nie miała większego znaczenia/efektu, zakończona w momencie przyłączenie się Duskiness
2 - wojna z Duskiness, zakończona 2 OB wygranymi przez Vision, po których to nastąpiło krótkie panowanie Vision na serwerze i masowe expienie, i dziwnym trafem nagle społeczeństwo Furory ich polubiło ;]
3 - kolejna wojna Duskiness z Vision, kiedy się w końcu Duski ogarnęli i zdobyli przewagę, a ludzie z Furory znów zaczęli lubić Dusków ;] zakończona ostatnią bitwą na Edron w której to pare osób "zmieniło front", a teraz Vision znów zaczęło expić.

no i teraz 4 wojna której jeszcze nie ma ale będzie jak się tylko Duski ogarną ;]

myślę ze dopiero w 5 wojnie nastąpi prawdziwy przełom i dłuugie panowanie jednej ze stron
pożyjemy zobaczymy ;]

btw... 300. post ;] jejeje ;]

Suppcio 25-07-2007 02:27

taif ma palka na pandorii x0

Misiuuu 25-07-2007 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1567199)
wtf

wydawało się że vision jest na upadku, społeczeństwo już ich nie chcialo, duski zaczeły przyjmować "nawróconych" z vision i nagle bum wszyscy "nawrcóceni" wraz z thellionem i pasterzem 07.07.07 na open battle zdradzają dusk i walczą dla vision

konec X)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02.