![]() |
|
@Up.
Nieformalnie to juz chyba koniec. |
jeszcze dużo rzeczy może sie zdarzyć (jakieś transfery miedzy teamami hacki) ale wojna zamiera tak jak ten temat ;p
|
Pamiętam jak Vision wygrało niespodziewanie 2 ob i wtedy też się wydawało że to już koniec a jednak wszystko sie może zdarzyć ^^
|
Pożyjemy zobaczymy, a teraz expimy :P
|
Khazul w supporcie tibia.pl ? do czego to doszło...
poprzednim razem Duskiness potrzebowało kilku tygodni na "powrót" do wojny więc teraz również może tak być. Chociaż mam nadzieję że teraz szybciej sie ogarną. |
@ offtop
Proszewas to Cyrillus ;] @ Khazul Ile dałeś ? za dolaczenie do supportu?! omg jak to możliwe... widać ze nic o tobie nie wiedzą... Ich też oszukasz ? 8o8o |
skąd wiesz ;>>
@sall~ tylko chyba nie ma komu powracać... |
Sr, że się wtrącam, ale dlaczego Thellionn i paru innych z Wizji jest w Vision :S
wtf |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
masz rację, tyle że twoja kandydatura została odrzucona. |
@Petrek
Admin, nie jest nieomylny* ;s Ale panowie, wracamy na ziemie, tzw Furorę, bez offtopu :P Coś ostatnio miałem się spytac znowu,.. Aaaa mam Charonsi, jest w Duskach, od dawien dawna albo jeszcze dłużej, lecz jednak ja na żadnym battle go nie widziałem, i w ogóle co on tam robi? |
Niczego Ci udowadniać nie muszę, no ale masz :)
http://img238.imageshack.us/my.php?image=uo0519jf5.jpg Btw ma ktoś do sprzedania PIRACKĄ KOSZULĘ POTRZEBNĄ DO OUTFITU PIRATA? (TA Z BOSSA) :)))) @Hubert Charo Charo ahh ten Charo, co sie z nim dzieje?:| |
Karolu, widzę że na siłę chcesz być fajny i ważny. Chciałbyś, żeby ludzie zapomnieli o twojej przeszłości, żeby zapomnieli ogólnie o wszystkim co robiło niegdyś Vision, chcecie zatrzeć plamę i udawać, że zawsze wszystko było ok. A nie było. I wiele osób nigdy o tym nie zapomni. I pamiętajcie, że my się nie poddamy. I niejeden z Was zaliczy jeszcze glebę.
Tyle. Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę... |
Cytuj:
2. Profesja. 3. Miejsce zamieszkania 4. status Wszystko sie zgadza ;) |
Cytuj:
@QuanChi dobrze powiedzianie od nas nie JEDEN a od was kilkunastu =] "Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę..." Tu też sie mylisz =] to nie Vision rozpoczeło wojne tylko Magrami za zgoda Petroniusza ; >> no nie? Tak samo jest mylony hack Spoxstera =] @Charo szedł na jednego battle ale dał loga na mostku ; p |
Cytuj:
Ja Juz raz powiedzialem ze to nie koniec war gdy vision siedzialo duski expily.Teraz to tez jeszcze nie koniec ta wojna nigdy sie nie skonczy.Nadal Beda pojedyncze masslogi napady na najslabszych... Pozdo :) |
duski zamiast cos planowac to milcza , wogole tego nie rozumie ... Taifunowi juz nie zalezy pewnie.
|
tyle że kiedy wojna się zaczynała, Duskiness/Abberatio miało dużą przewagą lvlową/liczebnościową nad Vision. A w czasie takich okresów "przejściowych" między wojnami Vision nieźle expi i jeśli szybko Duski czegoś nie zrobią to taki Thellion/Pasterz będa mieli 170-180 lvle, Katrila 200+ a Imargam 220+, nie mówiąc nawet o wielu 130+ rp/ek z Vision i armii mięsa armatniego. Dziwie się że na to pozwalają, mogliby nękać Vision/supporterów jak poprzednio na noobcharach no ale to nie moja sprawa
Wielka Wojna Duskiness vs Vision to praktycznie 3 małe wojny: 1 - wojna Vision z Abberatio, wygrana przez Vision, choć nie miała większego znaczenia/efektu, zakończona w momencie przyłączenie się Duskiness 2 - wojna z Duskiness, zakończona 2 OB wygranymi przez Vision, po których to nastąpiło krótkie panowanie Vision na serwerze i masowe expienie, i dziwnym trafem nagle społeczeństwo Furory ich polubiło ;] 3 - kolejna wojna Duskiness z Vision, kiedy się w końcu Duski ogarnęli i zdobyli przewagę, a ludzie z Furory znów zaczęli lubić Dusków ;] zakończona ostatnią bitwą na Edron w której to pare osób "zmieniło front", a teraz Vision znów zaczęło expić. no i teraz 4 wojna której jeszcze nie ma ale będzie jak się tylko Duski ogarną ;] myślę ze dopiero w 5 wojnie nastąpi prawdziwy przełom i dłuugie panowanie jednej ze stron pożyjemy zobaczymy ;] btw... 300. post ;] jejeje ;] |
taif ma palka na pandorii x0
|
Cytuj:
konec X) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|