![]() |
|
Ja widziałem nick Podziel sie Posilkiem i Mieszam Bigos Glowa ^^
|
Cytuj:
Ps. moja nomicja do najgłupszego nicku /\ :D |
12:48 Menczywur Gruby [9]:ale pojebane te nicki macie
|
Nie pamięta serverów bo gram na kilku ale możecie sprawdzić na tibia.com bo mi sie nie chce. (jeżeli nie dostali bana).
- wycior kanalizacyjny - Prostytutka Klaudia - twoja stara je ze smietnika - mlaskator - rozpustnik |
Bohomaza Edek
Zrob Mi'Loda |
Ryszard Taksi Drajwer - furora
Bede drutem albo sorcem - furora Macura magik - furora Meczyciel Biedroneczek - furora |
Pracownik Tesco - Honera
|
ja widzialem:
zbychu lamacz palcow afrykanski przemytnik betonu |
20:32 You see Morderczy Krasnoludek (Level 26). He is a paladin.
:D:D |
^^
-Zerdzewiala lopata
-Nobp -Kuba pogromca ziemniaków |
[CHAR]Eustachy Motyka[/CHAR]
[CHAR]Elo Elo[/CHAR] [CHAR]Zal mi Cie[/CHAR] [CHAR]Ale zal[/CHAR] [CHAR]Jezus[/CHAR] << powinien być namelock [CHAR]Utevo Lux[/CHAR] [CHAR]Exori[/CHAR] [CHAR]Venore[/CHAR] [CHAR]Dwarf[/CHAR] << POTWORKÓW JEST DUŻO [rat,deer,poison spider,troll,demon i takie tam :P] [CHAR]Cienki Bolek[/CHAR] [CHAR]Ence Pence Hoi ci Wrence[/CHAR] [CHAR]Nalogowy Walacz Konia[/CHAR] [CHAR] |
http://img217.imageshack.us/img217/3...stonoszxg7.jpg
[url=http://g.imageshack.us/g.php?h=217&i=listonoszxg7.jpg][IMG] [CHAR]**** pocztowy[/CHAR] |
ja osobiscie widzialem jakies 3-4 lata temu:
Ziomek od poziomek Soczek waleczny kartonik Daniel walacy konia Gozdzikowa Krotki lolek (100+ lvl na shiverze obecnie) Czorny robert (169+ lvl na shiverze obecnie) Niesamowity Marcin (duzy lvl obecnie:P) Gwalciciel Stuntuje skladakiem :p |
"Lewa Noga Obiboka"
"Kretyneczka" |
[CHAR]Wjeslaf co nje ekspj jusz[/CHAR] jak go zobaczyłem myslalem ze jebne :p
|
Haha ja widziałem lepszy:p... Mietek moczyjadra:D myślałem, że z krzesła spadne:D...
|
[CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR]
|
Ide poklepac raty
Jebej mnie od tyłu Kuba Druid pogromca orshabaali Mietek knight pogromca orshabaali Leszek Paladyn pogromca orsbahaali /\ kiedys to byl casly gank tego |
Kiedyś na Eterni widziałem:
Ciagaj bigospo tapczanie<dostał namelocka> Zelus kaloryfer<też namelock> |
jutrozima pizdziwuszy (lunara)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |
|