![]() |
|
Cytuj:
|
Skonczylem Kaze no Stigma, na poczatku bardzo nuzace, ale w niecalej polowie (od incydentu z Ayumi), juz ciekawe i trzyma poziom. Szczegolnie niespodziewane byly ostatnie mysli Cui Ling ;)
Teraz w koncu obejrze True Tears, jak tylko sciagne. |
http://www.youtube.com/watch?v=up4UriqLi7I
no wiec , zajebiscie sie zapowiada ,licze ze szybko jakas grupa przetlumaczy 1 ep na eng =\\ |
Cytuj:
Chyba ,że ty masz taki Problem :P |
Cytuj:
@down Ups ^^' Gomeee xD |
@sphinx
Nie dekonspiruj! :< @up i down Poza tym, niech kazdy sobie oglada to co lubi, to jego czas ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Weź idź, Rycerze Zodiaku z francuskim dubbingiem gnietli xDD A Dragon Ball bodajże zaczął się jak byłem gdzieś 3-4 klasa podstawówki. Sailor Moon było emitowane, jak miałem gdzieś z 4-5 lat xD |
@Up
Gej! Prawdziwy mezczyzna to jako pierwsze anime ogladal DB, Rycerzy Zodiaku czy Kapitana Tsubase! Co do Naruto, to ja bym nie odwazyl sie tego obejrzec, szkoda mi czasu na anime, zamiast ktorego mozna obejrzec 10-20 o wiele ciekawszych serii ;) @Edit Muminki i Pszczolka Maja to tez anime! :D I tu sie nie wymigasz, ze byles za stary. @Down Edytuj posta, zeby nie bylo double :) |
Cytuj:
Ok Ty twierdzisz ,ze shojo to przypał dla Synka a ja stwierdzialem ,ze Naruto jest Kijowe , Jesteśmy Kwita :P:P Cytuj:
Dokładnie : ) |
Ja tam nie czaje co wy macie do shojo >.> , swego czasu bylem biggest fan shojo <3333
|
@up
no to zależy jakie bo np: Shakugan no Shana jest Superr :) |
Założenie :
(Shakugan)x'2 (no)x - Shana > 0(Best Anime Ever) Delta > 0 2 rozwiazania : 1- lepiej niech nie pisze swoich poglądów o anime ten kto tak uważa 2- niech się lepiej zabierze do oglądania animu na serio |
A ja uważam SnS za świetne anime i (uwaga, uwaga!) oglądam Naruto, jednocześnie nie czując się przy tym gorszym od kogokolwiek w tym temacie. Nie mam bladego pojęcia jak ktoś, kto sam lubuje się w ecchi śmie zarzucać Naruto bycie płytką produkcją i dziecinadę. Że niby wszędobylskie cycki i majtki są takie dojrzałe? Może dla śliniących się na ich widok nastolatków...
A tak ogólnie to należałoby zacząć od tego, że anime niosące jakiś przekaz można policzyć na palcach obu rąk. Reszta to typowo płytka rozrywka, która de facto przyciąga właśnie rzesze fanów japońskich animacji - w tym i mnie, bo fajnie jest raz na jakiś czas obejrzeć coś poważniejszego, ale na dłuższą metę dostępny repertuar szybko by się wyczerpał. I co wtedy? |
Cytuj:
+1 ;) |
Ja też nie mam nic do Naruto. Wyraziste postacii, dosc wciagajaca fabula, czego chciec wiecej? Mozna by sie co najwyzej do fillerow przyczepic, ale manga juz na pewno nie odbiega jakos bardzo od tych waszych powaznych serii. W prawie kazdej serii jest jakis dziadek-zboczuch, humor sytuacyjny na dluzsza mete faktycznie do bani, ale umiarkowanie bardzo strawny, wiec naprawde nie ma sie co czepiac przesadnie Naruto. Dobra srednia przy ktorej mozna spedzic duzo czasu, i nie zalowac.
|
Hehe, ja to mam fajnie 8).Dzisiaj w szkole, pierwszy raz poszedłem do biblioteki, a tam patrzę i widzę, że mają mangi, i to nawet sporo!Czytał ktoś "Elemental Glade"? - bo właśnie sobie wypożyczyłem.
|
Cytuj:
tylko jakieś gazety ''Cogito'' z 97'r xD :( |
@Topic
Tumturum, jest juz zsubbowany 1 ep Clannad ~After Story~, zarowno na veohu jak i mininovej, sciagne to obejrze - na veohu bola oczy ^^ |
hxxp://www.youtube.com/watch?v=zCwsxW2ONuc&feature=related
xx - tt Evangelion jakiego nie znacie hahha Podziwiam ich za Pomysł xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |
|