![]() |
|
@kuva4 lol na 9 lvl expiac mozesz mniec skile po 20 a przy takich skilach nawet z BS nie walniesz monkowi hita wez sie zastanow zanim napiszesz cos glupiego <żal>
|
Cytuj:
|
Um inteligenci nie wiecie ze jak na monka wezmiesz 2 szczury zeby go bily to ty sam na skilach 20 spokojnie sie przebijasz?
|
Cytuj:
Więc proszę cię bardzo , jeśli nie masz pojęci na jakiś temat , to nie odzywaj się. |
Cytuj:
|
Ja narazie mam 22 lvl i skille 72/72 i dalej rosna na 17 lvl mialem 72/72 tylko zaczolem expic! Planuje wbic skille 75/75 i expic do 35lvl i pozniej do skillowac do 80/80 ale zobaczymy jak to bedzie!
|
Cytuj:
Jeżeli NONPVP to też leżysz, jeżeli spotkasz guarda na huncie ;) No chyba, że expisz na trollach :P |
widze ze wypowiadaja sie tu same 8-20lvl ktorzy skilluja do 115/115 i dopiero ida expic na demony wbijaja 333lvl i wtedy skilluja do 200/200
ja mam 50knajta od poczatku mam facc i mam skille 73/70 bo nie zamierzam spedzic calego zycia przed monitorem klikajac na slima attack to jes bezsensu skillowac na 8 lvlu do 80/80 zeby potem isc na lepsze potwory itak na 8 lvlu bijecie jakies trolle/orki a nie idziecie na guardy |
Cytuj:
|
No Nie Tak Całkiem...
Ja mam najta na dosyć niskim poziomie (17) ze skilami50/45 i spokojnie leje cyclopy :cyclops: na fulldefie. Co prawda leje dziada z minutke ale jednak :] A hit max. 40 wemnie. Biorąc pod uwagę to ze bijecie dobre skile to pewnie większość nie jest noObkami :D:D:D , i macie pewnie tak jakiegoś tam charka z większym levelem więc eq skombinujecie...
Więc z moim eq(k arm, p legsy, steel helemet, bs, dragonka :cup: ) mozecie chodzić bloczyć na guardy :wiking: i cyce:cyclops: a tego drugiego nawet lać!!! :crusader: :crusader: :crusader: |
Ja mam 16 knighta ze skilami 65/60B)
|
powrocilem na Nebulke z moim 11 knightem ze skillami 45/39 sworda z BS.
poszedlem expic na zamek i hity walilem po 105 max...zadko ale bylo :) najlepiej to w hunter spearmana czy archera bo wiadomo ze one slabego defa maja. mysle ze do 20 lvlu dojade bez skilowania a potem to juz do jakis 60 dojade zebyu mi wstyd na forum nieblo :P |
pytanie retoryczne : czy ktos z panow wiedzacych wszystko o treningu, majacych 70+ na 20lvlu mial kiedys 100+lvl....(watpie) znam bardzo duzo 100+ knightow, na 20-30 trenili do 60/60 i potem tylko jak mieli lagi (okolo 5h~ na tydzien) i napewno gdyby ktos z was spotkal kogos takiego to odrazu tekst " ale lipne skille itp."
|
dzisiaj wbiłem juz skille 73/73 ciężko było nom ale sie jakos sie
wbiło xD |
ja mam 11 knighta na swiecie non pvp skille 59/59 ;]
|
Cytuj:
A Ci którzy tak zaparcie trenują, ledwie dochodzą do 80 |
coz ja chce na 20 lvlu miec 75 skilla tylko po to by potem moc kupic pacca i nie tracic tej jakze cennej zlotowki dziennie na trening ;p
|
ja mam 18 lvl knight , skille 53/53 i 3 mlvl
skilluje sicklem (bo ja w axe) w def na rotach i wbicie 1 skilla zajmuje mi 3,5h :( na zolwiach mi sie dobrze powodzilo ze skillami 50/50 ale kolega sie zdziwil ze je wogule trafiam :D |
Ja mam 10 lvl knighta i skille 38/34 jak na razie trenuje cały czas na rotach i szybko mi to idzie. czy mam dobre skille na ten lvl czy mam jeszcze potrenować :) (a i skilluje w club fighting <sudded clubem>:berserk:)
|
@up Skille słabe , idź na trolle do 35/35, dopiero potem roty do 60/60 i idź exp
Ale do ile każdy skilluje? do tyle ile mu potrzeba więc się nie musisz ssugerować tym co mówię |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |
|