Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

Maldoryz 17-06-2010 10:43

@ryba
na razie bardzo powaznie mysle o graniu na globalu, jednakze chcialbym jeszcze "sprawdzic sie" na privach. Rozumiesz, nie chce marnowac pieniedzy :P.

@
no wiec tak, zacznijmy od najwazniejszego: gdzie zdobyc dobre eq? Aktualnie latam sobie z takim questowym, bardzo slabe itemki.
Jakie profesje glowne moge wybrac dla warriora? Myslalem nad zbieraniem roslinek i alchemia, jako, iz jestem taurenem. Najwazniejsze jest dla mnie dobre trzepanie pieniedzy :D.

@edit
zapomnialbym. Chcialbym zostac dps (dobrze napisalem?), nie lubie tankowac. Chce byc bardzo dobrym w pvp. Jaka bron wybrac? Ludzie mowia o 2x axe/sword. Podstawowe pytanie: jakie kupic i gdzie moge uzyskac umiejetnosc noszenie dwoch?

eerion 17-06-2010 11:05

Cytuj:

@ryba
na razie bardzo powaznie mysle o graniu na globalu, jednakze chcialbym jeszcze "sprawdzic sie" na privach. Rozumiesz, nie chce marnowac pieniedzy :p.
Mam dla ciebie złą wiadomość:P
Na piracie (nie ma czegoś takiego jak priv w WoWie) nie poznasz jak się gra w WoWa. Klimaciku odpowiedniego też nie będzie ;P
Cytuj:

@
no wiec tak, zacznijmy od najwazniejszego: gdzie zdobyc dobre eq? Aktualnie latam sobie z takim questowym, bardzo slabe itemki.
Jakie profesje glowne moge wybrac dla warriora? Myslalem nad zbieraniem roslinek i alchemia, jako, iz jestem taurenem. Najwazniejsze jest dla mnie dobre trzepanie pieniedzy :D.
W momencie wbicia 80 levelu ciśniesz heroicki i heroicki. Za Emblemy kupujesz sobie gear, który da radę na start. Pierwsze bronie sobie kup i200 craftowane, a potem pochodź na ToC/ICC5 by6 zdobyć 219/232 iLvL

Cytuj:

@edit
zapomnialbym. Chcialbym zostac dps (dobrze napisalem?), nie lubie tankowac. Chce byc bardzo dobrym w pvp. Jaka bron wybrac? Ludzie mowia o 2x axe/sword. Podstawowe pytanie: jakie kupic i gdzie moge uzyskac umiejetnosc noszenie dwoch?
To czy będziesz bardzo dobry w PvP będzie zależeć od skilla :P.
Co do broni - jak będziesz mieć odpowiedni gear to fury proponuije. Co do broni - jaka będzie dobra. Nie wiem co ci radzili o axach czy swordach - trafisz jakąs sprośną broń c ICC25 to ją zakładasz i tyle :D.
A skill do walki 2 jednorakami ćwiczysz u trenera chyba na 10 lub 20 lvlu.
Zaś 2 razy dwurak (Fury warrior) to jest na 60 lvlu jako talent.

ponczus 17-06-2010 11:12

Jak grasz na privach to nei mamy o czym rozmawiać. Popytaj na swoim serwerze.

CytrynowySorbet 17-06-2010 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maldoryz (Post 2766197)
@ryba
na razie bardzo powaznie mysle o graniu na globalu, jednakze chcialbym jeszcze "sprawdzic sie" na privach. Rozumiesz, nie chce marnowac pieniedzy :P.

Nie jest to żadna strata, wręcz przeciwnie - pierwsze doświadczenia z WoWem to najfajniejszy czas w tej grze, poznawanie wszystkiego itp. Tym bardziej, że wszystko zostało dość ułatwione, wystarczy znajomość j. ang. i nie ma większych problemów. Na piracie za wiele się nie nauczysz, bo niektóre skille mogą nie działać, niektóre działać inaczej, nie mówiąc już o mechanikach klas i bossów.

_WrD_ 17-06-2010 13:17

Dokładnie, jak chcesz spróbować WoWa to tylko na globalu. 30zł to nie jest dużo :)

Rybzor 17-06-2010 15:06

No właśnie, a poza tym jest trial przecież. Ja tak poznawałem wowa ; <.

Maldoryz 17-06-2010 16:33

chwila, chwila... to naprawde wyniesie tylko 30zl? Sama podstawka i miesiac grania? Jezeli tak, to jutro kupuje i gram z wami! :D
@edit
mmm, brzmi fajnie. Mam tylko pytanko: jezeli wyjezdzam sobie np na wakacje, to czy bede mogl "anulowac" na jakis czas ten no... jak to powiedziec, okres trwania prepaida?

_WrD_ 17-06-2010 16:46

A jak założysz 10-dniowe konto trial i do niego dodasz klucz, będziesz miał w sumie 40 dni grania :d

Rybzor 17-06-2010 20:50

Nie będziesz mógł : p.

_WrD_ 17-06-2010 21:08

Co, nie da już się tak? :(

Rybzor 17-06-2010 21:15

No nie wiem nic mi o tym nie wiadomo, że można zamrozić prepaida. Może się mylę : P

_WrD_ 17-06-2010 22:30

Ee? A kto tu mówi o zamrażaniu prepaida? Chodzi o to, że jak założy konto trial (no wiesz, darmowe, dziesięciodniowe), i wpisze do niego klucz z podstawki (nie prepaida, ale klucz z pudełka), to dostanie łącznie 40 dni (10 dni z triala + 30 z klucza). To znaczy, kiedyś tak było ;p

Rybzor 17-06-2010 23:04

To chyba nie doczytałeś jego posta, bo ja na coś innego odpowiadałem:

Cytuj:

@edit
mmm, brzmi fajnie. Mam tylko pytanko: jezeli wyjezdzam sobie np na wakacje, to czy bede mogl "anulowac" na jakis czas ten no... jak to powiedziec, okres trwania prepaida?

CytrynowySorbet 17-06-2010 23:14

http://img823.imageshack.us/img823/6...1710225855.jpg

JEEE :D Po paru drama momentach, w końcu go mam, a co najlepsze: jedyny w gildii :D miałem już achievmenta z ta plaga na lk, a innym go nie zaliczylo, hate był na mnie ale warto :>

Serious Sam 27-06-2010 00:24

Cześć, nie grałem dość długi czas, wchodzę na moje konto, a tu:

License Status: Frozen

Co robić?

Rybzor 27-06-2010 01:07

Rozpalić ognisko.

http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...62e95a7f8ff5de

Rybzor 30-06-2010 16:11

Pojebało ich z tym WoWem? Prace nad serwerami od 0 do 12 przenieśli na 14, potem na 16, teraz ma być do 18 off. Wtf

Lord Dreathan 30-06-2010 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2769067)
Pojebało ich z tym WoWem? Prace nad serwerami od 0 do 12 przenieśli na 14, potem na 16, teraz ma być do 18 off. Wtf

Addicted?:D

Rybzor 30-06-2010 17:23

NIE ADDICTED ALE JAK MI NIE DADZOM WOWA TO WYRZUCE KOMPUTER PRZEZ OKNo!!!!!!!!!!!!!

A tak na serio, to podajcie swoje Real ID potem, co byśmy się pododawali do ziomków :cup:

Serious Sam 30-06-2010 17:51

@Ryba

To moze wyjdz troche na dwor?
Ja dzisiaj bylem w sklepie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20.