![]() |
|
14 lvl- Guardzik
|
fajny temat :p no to ja powiem THE OBLIVERATOR , czyli demon z 3 areny B)
|
ja zabilem geomacera na 15 lvlu profesja palladyn
zabilem go na quescie jak kolesie sorcerzy 40 lvle uciekli jak geomacera zobaczyli ze idzie to uciekli i mnie zostawili samego ubilem ledwo przezylem:cup: |
ja 33 lvl druid zabilem solo dragon lorda ;] up/down i icycle
|
bk, 50 lvl 72/70 kina
|
55 lvl Dl 78/59 : O
|
80 lvl i 2 frost dragi i 1 maly frost :D ale i tak light a tak to jeszcze na 90 arenka ;) Pall'em ;))
|
13 lvl - dragon
16 lvl - 2 dragony na raz 19 lvl - 2 dragony na raz + dragon hethling Sukcesywnie co 3 lvl xD Jednak najelepiej skillowac do 80/60 a pozniej to juz sie expi przyjemnie :evul: |
120lvl - Undead Dragon
|
18 lvl pall - vyverna
a najsilniejszy to dragon lord na 20 lvl - 90+ kina mi go bloknela ale nie wiem czy to sie liczy xd (co najlepsze bloknela mi za friko :D) |
16 lvl, 1 IH, Pare exur, rookset i tarantula
|
ja buga ujebalem ale to z blokerem nie wiem czy to sie liczy ...:/
ale rzucał sie dziad zeszlo mi troche uhow na niego...pozdro |
dl 32 ms z exori vis, nie up/down tylko uciekałem na jednym poziomie :D na początku chciałem uciec ale trafiłem na jakiegoś spokojnego to mu nakopałem xD
|
28lvl Sorc Drag :P
Wy tam piszeczie jakieś nie stworzone bajki o geomancerach guradach 20lvl i DL Większość z was pewnie nie doszła do 40lvl >.> |
Cytuj:
podaj nazwe OTS :) Cytuj:
|
Po powrocie do gry to:
-crypt shamber ( nie pamietam jak to sie pisalo) -scarab -mummy -stne golem Epie narazie na tombach to nie ma niczego mocniejszego. |
Cytuj:
|
Demon na poprzednim charze.
Wtedy 82 ek ze skillami 82/79 bodajże. Spadł fire axe, to zwróciło się z 60% za poty ;) |
Również zabiłem draga na 14 lvl druidem.
|
Cytuj:
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |
|