Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
(Post 2573964)
jak ja mowilem o robercie nie o edku a ty fajter co chciales opierodlic na pacca ziomkow z ktorymi wlaczyles przed dolaczeniem do wojny bys kurwa zalogowal i walczyl a nie spamuejsz forum
|
Po 1. nie chciałem nikogo wychujać na pacca tylko w ten sposób chciałem odzyskać moją należność, którą ma Ahmed - 350k - i nie chciał mi jej oddać od już długiego czasu, gadałem o tym z Laviem i nie wygląda na obrażonego.
Po 2. nie zaloguje i nie będę walczył, bo już od jakiegoś czasu staram się sprzedać postać a ponadto jakiś pedał usunął mi konto na vencie dlatego, że nie chodziłem na akcje, nie pytając mnie wcześniej ani słowem co jest przyczyną tego stanu rzeczy. Pewnie gdyby się idiota dowiedział, że Zirkov to też moja postać, zrobiłby inaczej, no ale cóż. Mam ich* w dupie tak jak oni mają (mieli?) mnie. No i oczywiście im niższy lvl, tym mniej warta postać.
* Przez "ich" nie mam na myśli całej gildii Take Over, tylko te osoby/osobę, która podjęła taką a nie inną decyzję odnośnie mego konta na vt ;p
|