Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Luminera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54909)

Even 07-05-2007 17:28

@Robert

tłumacz się tłumacz dziecko:)

twoje żałosne teksty wskazują na to, że albo nie skończyłeś podstawówki, albo dalej w niej siedzisz:)

Sylfer 07-05-2007 17:33

Kumpel mnie prosił żebym mu wbił lvl to wbiłem

http://img91.imageshack.us/img91/511...avansikyp3.jpg

Don^Mokate 07-05-2007 17:34

widze ze tam u was siarkofruty niezle sie pije haha:D najs alkohol tez takie lubie:D

Stefan Wichura 07-05-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez akdmks26 (Post 1416483)
widac najwyzszej klasy alkohol sie u was pije : D ale powiem wam ze najszysbciej wchodzi : )

ziooooomek w sigane team sie pije wszystko oprucz dynksa ;D no musi miec %% :]

Zbuchany gajowyy 07-05-2007 18:22

Żal mi Was, ciągle się kłucicie..... żal.pl

Dybus 07-05-2007 18:37

@Roberto

Moim zdaniem jestes najwiekszym oszołomem na tym forum. Nie dość ze robisz bledy to jeszcze masz tak zalosne teksty i posty ze...hmm...sam wiesz jakie one sa:baby: Pozdro Even =*

@Kruko

Kurde mozesz mi powiedziec co to za wóda co ja w Lidlu kupujecie czy Leader Price? Juz mi raz o niej mowieles ale wypadlo mi z glowy, a w zyciu trza wszystkiego sprobowac :D :D :D

Pozdrawiam Wszystkich =* B)

Kruczyy 07-05-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dybus (Post 1416926)
@Kruko

Kurde mozesz mi powiedziec co to za wóda co ja w Lidlu kupujecie czy Leader Price? Juz mi raz o niej mowieles ale wypadlo mi z glowy, a w zyciu trza wszystkiego sprobowac :D :D :D

Putinoff z Lidla ;) ale nie ma to jak Absolwent

Dybus 07-05-2007 20:22

Hmm...

@Kruczyy

Putinoff powiadasz...trzeba skosztowac z kolegami, ale co do absolwenta to masz racje tani i dobry ^^

Pozdro All ;)
*Roku Jest Gejem :evul: :evul: :evul:

RobertoIchi 07-05-2007 20:45

Czasami tu pisze mój brat.(te posty on napisał) a i jeszcze jedno prawdziwy Robert ma ukończone studia dla twojej informacji Even a ty na pewno jeszcze nie skończyłeś szkoły średniej.

jadawid 07-05-2007 20:59

ale porazka...
po co sie tak chwalisz tymi studiami?
a moze ten post tez byl napsiany przez twojego brata? xD
wyglada na to ze chyba wszystkie to on pisal...

~
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: U babci
~

Taa, ja po studiach chyba tak jak ty pojde meiszkac do babci xD

Stefan Wichura 07-05-2007 21:39

dybus ale jak macie zamiar jej wypic duzo... i ktos z was ma przypal na picie jak starzy wyczuja to nie radze bo ona wali jak spiryt ale dosyc dorbze wchodzi :D tyle ze bez kitu mocna łłłostro

Kruczyy "a teraz wszyscy na pełnej *****E" xDDD

Kayou 07-05-2007 21:52

JA też chcę być na tej stronie (taka okrągła liczba :> [dla informatyka :P])
żeby nie było, że offtop:
Potomie Gratuluje solo Gorka:P

Don^Mokate 07-05-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RobertoIchi (Post 1417314)
Czasami tu pisze mój brat.(te posty on napisał) a i jeszcze jedno prawdziwy Robert ma ukończone studia dla twojej informacji Even a ty na pewno jeszcze nie skończyłeś szkoły średniej.

odkad cie widze na forum przy kazdej klotni z kims (a robisz to czesto) probujesz udowodnic swoja "wyzszosc intelektualna i evul wyksztalcenie" kiedys tam sie nabijales ze mamy egzaminy gimnazjalne, po podstawowce itp. Ciagle probujesz sie nabijac z wieku wiekszosci osob na forum. Ale skoro wiekszosc tutaj ma 13-18 lat, a ty skonczyles studia i tez jestes na tym forum to swiadczy to zle o nas czy o tobie? mozesz miec 7 lat i skonczone przedszkole. 47 i wyzsze wyksztalcenie, ale po polsku pisac nie umiesz.
@edit iles tam down
idealnie udowodniles ze wszystko co pisalem jest prawda

Lumen266 07-05-2007 22:43

@Roberto
uuu,ale koles Ci pojechal ma racie,a te kłutnie to chyba z nudów.

gz all i PoZdRo Even =)

Even 07-05-2007 22:57

@Robert

Taaa już zatkało Cię i nie miałeś co powiedzieć a głupio Ci było z czymś wyskoczyć bo znowu byłbyś pojechany.

Tak btw. nie skończyłem jeszcze szkoły średniej no i co ? Jestem jakiś gorszy ? W czymś się wyróżniam ? A to, że ty studiujesz lub coś tam robisz to mnie obchodzi jak zeszłoroczny śnieg...kozaczysz strasznie myślisz ze jestes pro evul najlepszy...

Być może wychwalasz się, że jesteś "wykształcony" a w rzeczywistości nie skończyłeś szkoły średniej ... żal mi ciebie naprawde..

Zabic 07-05-2007 23:00

Kłutnie

@up all

dajcie sobie na luz bo znowu moderatrzy nam temat zamkna na jakis czas ablo wogule usuna:/ i bedize lipa

akdmks26 08-05-2007 02:13

teraz tym forum rzadza alkoholicy : D kolejka dla wszystkich ;]

RobertoIchi 08-05-2007 08:40

jadawid

Że mieszkam u babci to prawda. A reszta niech się zbytnio sie obchodzi.I albo mi się zdaje albo mama cię woła żebyś wyczyścił kibel swoją mordą.

Don Mokate

Ja przynajmniej mam czym się pochwalić a nie tak jak ty że skończyłeś żłobek mając 18lat,

Even

Ty lepiej idź sie przygotuj do sprawdzianu kończącego Szkołę 4-6 a nie piszesz na forum bzdury.(i pamiętaj 2x2=4)

Ja już tu z wami nie mam ochoty pisać bo w zwyczaju nie mam zapędzania się w rozmowy z nieletnimi(bo jeszcze mnie oskarżycie o molestowanie przez neta i będę miał sprawę w sądzie)

Stefan Wichura 08-05-2007 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RobertoIchi (Post 1418330)
jadawid

Że mieszkam u babci to prawda. A reszta niech się zbytnio sie obchodzi.I albo mi się zdaje albo mama cię woła żebyś wyczyścił kibel swoją mordą.

Don Mokate

Ja przynajmniej mam czym się pochwalić a nie tak jak ty że skończyłeś żłobek mając 18lat,

Even

Ty lepiej idź sie przygotuj do sprawdzianu kończącego Szkołę 4-6 a nie piszesz na forum bzdury.(i pamiętaj 2x2=4)

Ja już tu z wami nie mam ochoty pisać bo w zwyczaju nie mam zapędzania się w rozmowy z nieletnimi(bo jeszcze mnie oskarżycie o molestowanie przez neta i będę miał sprawę w sądzie)

hmm... ty czytasz czasami co ty piszesz w ogole? :D moze masz jakiesi 20 albo nie wiem 80 lat nawet i skonczyles tam jakas szkole ale piszesz jak bys mial max lat 12-13 -.-' opanuj sie koles. "Dzim Halazium" <lol> xDD

jadawid 08-05-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RobertoIchi (Post 1418330)
jadawid

Don Mokate

Even

@Roberto (down \/)
Twoje posty wygladaja jakby je pisal jakis 13 latek...
A moze zaraz znowu bedziesz sie usprawiedliwial, ze to tylko twoj brat pisal?
Popieram twoje zdanie w jednej sprawie. Nie pisz juz tu wiecej. Chyba kazdy uwaza ze tak bedzie najlepiej.
"A reszta niech się zbytnio sie obchodzi" przetlumaczycie mi to? cos ala konon (i sie powiesila sie...) xD
A jak tak jedziesz kazdych nicy ze to jeszcze podstawowki nie skonczyli, a sam cwaniakujesz, ze po studiach jestes to moze jakos to udowodnij, chociazby tym jak piszesz i jak sie zachowujesz? Bo jak narazie wygladasz jakbys mial torche mniej lat...

@Potomek
Gratz tego Grorlama. Szpaner :P
Pozdrawiam

EDIT
@Roberto
Napisalem, ze wystarczy jak pokazesz samym swoim zachowaniem i swoimi postami... Nikt cie nie zmusza do pokazywania dowodu ani indeksow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.