![]() |
|
Plate legs :baby:
|
Vampire shield i 100 small diamond z deda na pohu
|
Znalezisko
Cytuj:
|
JA wczoraj wlasnie znalazlem na Luminerze na pcozcie w Ab parcel lezacy na skrzynce wypelniony po brzegi kamykami B)B)B) wyslalem do siebie i potem opchnolem wszystko 1200 smal lstones po 2k za 100 xD a no i jak dla mnoie to potężny zastrzyk gotowki raptem 15 lvl mialem :p:p:p:p:):):)
|
JA wczoraj wlasnie znalazlem na Luminerze na poczcie w Ab parcel lezacy na skrzynce wypelniony po brzegi kamykami B)B)B) wyslalem do siebie i potem opchnolem wszystko 1200 small stones po 2k za 100 xD a no i jak dla mnie to potężny zastrzyk gotowki raptem 15 lvl mialem :p:p:p:p:):):)
|
Ja znalazłem nightmare shielda na ziemi.
|
A ja dead humana na Cycach (Smithah) znalazłem na ziemi, i leżało w nim Fire Axe,Boh,3x BP SHP+7k w kasie.
|
Cytuj:
|
woi w dragu :baby:
|
Hm... jakby się tak pożądnie zastanowić to:
- lootbaga z guardów ^^ 8k oz :o - na rooku znalazłem lootbag z hatchetami, brass shieldami i mace - a jeśli chodzi o pojedynczy item to dwarven shield :P |
Fuksa miałem
Golden Legsy + 3 bp hp oraz 5 bp mp w dedzie
a jak chodzi o pojedynczy hmmm... to dsm przed dp xD kase: 1cc (free itemki) |
Ja znalazłem bohy pod nogami 1 kolesia i 1100 kamieni w parcelu zużytym którym rzucał ciągle 70 pal do skrzynki o dziwo nie wysyłało mu :O pewnie kupił na allegro tego palla bo mieć 70 lvl i nie wiedzieć że trzeba w nowym parcelu wysłać? allegro robi swoje :>
|
hmmm. moja najcenniejsza rzecz którą znalazłem to blue robe bo ktoś sie wkurzył i wyrzucił eq i leżało na ziemi i je sobie wziąłem a raz albo dwa razy w dedzie gs'a znalazlem p armory :]:]
|
HeHe
A ja znalazlem w dp w thais parcel z 600 kamieni i opchnolem za 2k 100 xD:cup:
|
Nie wiem czemu ale nie wierze w rzeczy lepsze niz Mistic turban , Dragon Hammer lub Dragon Shield , A ja slysze ze ktos znalazl Nightmare Shield na ziemi tudziez Soft boots to mnie krew zalewa.
|
Ja kiedyś byłem na orkach pod Thais (miałem 13-14lvl). A tu nagle widze ze gościa bije 7 orków. 3 Spearmany, 1 Warrior i Pozostałe normalne. Miał 25 lvl, a jechały go jak chciały;). Widać było ze bot. Gdy padł w jego dedzie był:
Pirate BP8o W nim 5 bp manasków:cup: |
mi raz poszedł serek z rata który sprzedałem za 100k ponieważ to jest rare na moim serfie :o
|
Cytuj:
@edit Swoją drogą też denerwują mnie osobniki twierdzące że znalazły na ziemi itemy typu: mpa, 100cc, softy itp… :S |
ja znalazłem w THAIS jaged sworda i scymitar:cup: mi ten itemki sie podobają scymitar jeszcze mam ale jaged sworda sprzedałęm
|
@edit
Swoją drogą też denerwują mnie osobniki twierdzące że znalazły na ziemi itemy typu: mpa, 100cc, softy itp… :S[/quote] ci ludzie to osoby chcace sie popisac z powody małych a może nawet żadnych osiągnieć jeżeli hodzio grę w tibie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |
|