Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

tajemniczy111 27-08-2006 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 957454)
Jacusiu, nie wiem czy ci to juz mowilem ale zaczynasz mnie ostro wkurzac....
Jakbys obejrzal dokladnie ten film to bys wiedzial "kto jest kto". Pomysl logicznie - ze niby franco ich zabil i Shanoz go huntuje? Rotfl. Wez odpocznij pare dni od tego forum bo robisz sobie u mnie kreche za krecha....X(

Grebol Maciek....
Zalosny typ, nigdy go nie widzialem w grze a mimo to wie wszystko najlepiej.
Czlowieku, jestes jak Ziobro przy Millerze :D

Hori przeczytaj sobie jeszcze raz na spokojnei moj post. Chodzi mi o to ze dlaczego ma huntowac wszystkich Mad'K~ , bo naprzyklad co winnien jest Ivul MaD'~? I nie mam zamiru tutaj nikogo opczerniac chce tylko pokazac, ze DoF tez nie jest swieta gildia.I to tyle...
Hori :** to byl Franco ;p i lepiej zebys to ogladnal sobie jeszcze raz filmik ^^
Cors:
Ale shanoz jest z wami, a wy mowicie ze nie tolerujecie PA ;]

Zielona Firanka 27-08-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 957674)
Ale shanoz jest z wami, a wy mowicie ze nie tolerujecie PA ;]

Ale Shanoz nie jest w DoF, jest jedynie przeciwko Wanted...

Horrigan 27-08-2006 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 957747)
Ale Shanoz nie jest w DoF, jest jedynie przeciwko Wanted...

Dokladnie...........

tajemniczy111 27-08-2006 12:53

Czyli mam rozumiec, ze tolerujecie jego PA, tylko dlatego ze jest przeciwko Wanted ?

Cors Ent 27-08-2006 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 957775)
Czyli mam rozumiec, ze tolerujecie jego PA, tylko dlatego ze jest przeciwko Wanted ?

to idz i go zabij - w imie sprawiedliwości

mamy chwilowo wazniejsze sprawy na głowie - np wanted niz bawic sie w wyperswadowyanie wszystkim PA.

tym samym tropem - jak 30 lvl zabusuje 20 lvl'a pod carlin depot to oczywiscie to tez bedzie wina Dofu?

Eldyn 27-08-2006 13:21

kiksie wiesz w ogule za co oni maja hunta idioto, czy ja chcialem odniego armor za nic baranie ? wez idz lepiej graj tym swoim smiesznym sorcem z ktorego zrobie puzzle jak sie dowiem name.

Med'kazel to rodzinka lamusow z mojego miasta ktorzy pkuja akurat 1 nie chcial placic a inni pkuja z nim to wezne sie za ich mainy.

Zielona Firanka 27-08-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 957775)

Ekhem? Zdaje się, że sam Shanoz decyduje co robi a nie DoF czy inna gildia. Moim zdaniem głupotą byłoby zabijać sojusznika tylko dlatego że zrobił PA na kimś kogo huntuje (widocznie ma powody)... :|

zeus1985 27-08-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 957295)
Twoja praca jest bardzo duzaaaa. Nosso jedzie wyzwyskami i nic-.-
Wiec kij Ci w oko! Moder od 6 bolesci. Neutral <haha>
Sram na twoje działania

"shit"
"gówno"

POzdro
Gremb

Hahaha a Ty się oczywiście znasz na moderowaniu... Tak jak na wojnie na Azurze... ROTFL szkoda słów, wyjdź, zamknij za sobą drzwi i nie wracaj...

Bekas123 27-08-2006 16:17

Omg ale wy macie banie nie macie sie o co klucic? Az zal mi was. Grebol wez sie ogarnij bo teraz chyba myslsiz ze kozak jestes czy co bo nie trawie?
Pogadaj z mama moze ona ma wyzsze iq niz ty tzn paprotki cya

Ciri the Witcher 27-08-2006 21:31

Eler is back z wakacji uhauahu xD.

@Jacyna

a taki byles pewny, ze wanted cie nie ruszy O.o a to zonk bonk pierd zyg...zgon ? XD

Grebol 27-08-2006 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clas Seren (Post 957633)
@Grebol

Nie martwcie sie jego glupimi komentarzami. Jeszcze kiedy bylem aktywnym graczem niestety mialem z nim do czynienia. Jest to kompletny noob ktory nie ma o niczym pojecia i tylko chwalilby Draza i ekipe. Kiedy bylem z nim w guildi na gc lecialy pytania od niego: ..czy jak bede mial rs i aol'a to czy nic ze mnie nie spadnie...omg tyle moge na ten temat powiedziec.

Pozdro Gremb
Bez odbioru :D

ehem naab? Aktywny gracz jak miałes 10 lvl? Wiem wiecej od Ciebie i to Cie boli? Btw. Jak mam aol'a i rs'a to spadnie mi eq ?:> zal mi Ciebie.
Chwaliłem,chwale i chwalic bede. I nic Ci do tego-.- " I tyle na ten temat moge powiedziec :)

@Co do innych lammek z DoF

n/c

Neutral <haha>

POzdro
Gremb

Raul de Azura 28-08-2006 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 958590)
ehem naab? Aktywny gracz jak miałes 10 lvl? Wiem wiecej od Ciebie i to Cie boli? Btw. Jak mam aol'a i rs'a to spadnie mi eq ?:> zal mi Ciebie.
Chwaliłem,chwale i chwalic bede. I nic Ci do tego-.- " I tyle na ten temat moge powiedziec :)

@Co do innych lammek z DoF

n/c

Neutral <haha>

POzdro
Gremb

ale z Ciebie kretyn, wez sobie poczytaj ksiazke jakas albo pograj w pilke i plax nie zajmuj sie Tibia bo wydaje mi sie ze to Ci szkodzi. Nie ma co typowy przyklad Drazoluda

Bekas123 28-08-2006 00:29

Te ja takich cieci olewam raul wiec wiesz nawet zal mi takich jak oni posty czytac.Wez tez olej bo az paranoja co oni pisza tutaj

mechatronik 2 28-08-2006 00:32

heh juz o tym wspominalem niedawno...znow ktos palnie glupote i pojazd....i kazdy kazdego od tego i owego....

@Bekas

fajny avatar

Grebol 28-08-2006 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 958762)
ale z Ciebie kretyn, wez sobie poczytaj ksiazke jakas albo pograj w pilke i plax nie zajmuj sie Tibia bo wydaje mi sie ze to Ci szkodzi. Nie ma co typowy przyklad Drazoluda

Shit up kretynie :)

@Bekas

Cieciem to jestes Ty.
Paranoja to ze siedzici na kompie po kilka h na dzien<chyba ze sharing, jak wiekszosc z Was> Dlatego Wam odwala.

POzdro
Gremb

shodek 28-08-2006 03:14

Grebol zal mi ciebie T.T

Zielona Firanka 28-08-2006 08:44

Ktoś kto coś wie o wojnie może mi coś wytłumaczyć?

Czy Swe tacy jak Manur, Tano, Patanou itd. są po stronie DoF czy Wanted? Czy może neutral a tylko Franco De'Lago jest po ich stronie i trapuje ludzi z tymi Swe?

Edit:
Name: Wakko Araujo
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 82
World: Azura
Guild membership: Gentile of the Quorum

Aug 28 2006, 08:35:24 CEST Killed at Level 82 by Manur

?? Trap był - Patanou, Manur, Franco ... Quorum neutralne, więc?? Najlepiej byłoby gdyby Franco nam to wyjaśnił

PiXiEs 28-08-2006 10:25

@UP

To jest koszt proszwedzkiej polityki Corsa, on ich kocha oni kochaja jego a ludzie cierpia... wrocil tano, wroci Cozmetic~ i cala reszta a ze kasy im bedzie brakowac to beda klopoty... a to wszystko dzieki dzielnemu corsowi... ktory gowno zrobi aby powstrzymac krewkich przyjaciol zza morza bo to jego kumple... Wielkie dzieki dla corsa

zeus1985 28-08-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 958817)
Shit up kretynie :)

@Bekas

Cieciem to jestes Ty.
Paranoja to ze siedzici na kompie po kilka h na dzien<chyba ze sharing, jak wiekszosc z Was> Dlatego Wam odwala.

POzdro
Gremb

Wydało się ;( Sharuje swoją postać "Yavimava" z 666 BRazucami ;( Codziennie ostro expoią mi na ratach ;( Chyba się powiesze i skasuje postać ;o

O sharingu to Ty nic nie mów, przyganiał kocioł garnkowi...

bosiak 28-08-2006 12:47

Shanoz
Aug 28 2006, 12:32:53 CEST Killed at Level 101 by Grit-monster
kilkanascie minut temu :P
prosze o szczegoly

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55.