![]() |
|
Cytuj:
Hori :** to byl Franco ;p i lepiej zebys to ogladnal sobie jeszcze raz filmik ^^ Cors: Ale shanoz jest z wami, a wy mowicie ze nie tolerujecie PA ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli mam rozumiec, ze tolerujecie jego PA, tylko dlatego ze jest przeciwko Wanted ?
|
Cytuj:
mamy chwilowo wazniejsze sprawy na głowie - np wanted niz bawic sie w wyperswadowyanie wszystkim PA. tym samym tropem - jak 30 lvl zabusuje 20 lvl'a pod carlin depot to oczywiscie to tez bedzie wina Dofu? |
kiksie wiesz w ogule za co oni maja hunta idioto, czy ja chcialem odniego armor za nic baranie ? wez idz lepiej graj tym swoim smiesznym sorcem z ktorego zrobie puzzle jak sie dowiem name.
Med'kazel to rodzinka lamusow z mojego miasta ktorzy pkuja akurat 1 nie chcial placic a inni pkuja z nim to wezne sie za ich mainy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg ale wy macie banie nie macie sie o co klucic? Az zal mi was. Grebol wez sie ogarnij bo teraz chyba myslsiz ze kozak jestes czy co bo nie trawie?
Pogadaj z mama moze ona ma wyzsze iq niz ty tzn paprotki cya |
Eler is back z wakacji uhauahu xD.
@Jacyna a taki byles pewny, ze wanted cie nie ruszy O.o a to zonk bonk pierd zyg...zgon ? XD |
Cytuj:
ehem naab? Aktywny gracz jak miałes 10 lvl? Wiem wiecej od Ciebie i to Cie boli? Btw. Jak mam aol'a i rs'a to spadnie mi eq ?:> zal mi Ciebie. Chwaliłem,chwale i chwalic bede. I nic Ci do tego-.- " I tyle na ten temat moge powiedziec :) @Co do innych lammek z DoF n/c Neutral <haha> POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Te ja takich cieci olewam raul wiec wiesz nawet zal mi takich jak oni posty czytac.Wez tez olej bo az paranoja co oni pisza tutaj
|
heh juz o tym wspominalem niedawno...znow ktos palnie glupote i pojazd....i kazdy kazdego od tego i owego....
@Bekas fajny avatar |
Cytuj:
@Bekas Cieciem to jestes Ty. Paranoja to ze siedzici na kompie po kilka h na dzien<chyba ze sharing, jak wiekszosc z Was> Dlatego Wam odwala. POzdro Gremb |
Grebol zal mi ciebie T.T
|
Ktoś kto coś wie o wojnie może mi coś wytłumaczyć?
Czy Swe tacy jak Manur, Tano, Patanou itd. są po stronie DoF czy Wanted? Czy może neutral a tylko Franco De'Lago jest po ich stronie i trapuje ludzi z tymi Swe? Edit: Name: Wakko Araujo Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 82 World: Azura Guild membership: Gentile of the Quorum Aug 28 2006, 08:35:24 CEST Killed at Level 82 by Manur ?? Trap był - Patanou, Manur, Franco ... Quorum neutralne, więc?? Najlepiej byłoby gdyby Franco nam to wyjaśnił |
@UP
To jest koszt proszwedzkiej polityki Corsa, on ich kocha oni kochaja jego a ludzie cierpia... wrocil tano, wroci Cozmetic~ i cala reszta a ze kasy im bedzie brakowac to beda klopoty... a to wszystko dzieki dzielnemu corsowi... ktory gowno zrobi aby powstrzymac krewkich przyjaciol zza morza bo to jego kumple... Wielkie dzieki dla corsa |
Cytuj:
O sharingu to Ty nic nie mów, przyganiał kocioł garnkowi... |
Shanoz
Aug 28 2006, 12:32:53 CEST Killed at Level 101 by Grit-monster kilkanascie minut temu :P prosze o szczegoly |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |
|