Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 14-11-2006 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1078644)
Alez pewnie bedzie tak jak to ostatnie open battle, walka mial byc na ank, a nie bylo jej prawie wcale...Bo oczywiscie hwl nie ma na tyle odwagi aby stanac w oko w oko z nami :baby:

Na ank nie bedziemy walczyc bo nie mamy zamiaru bez celu biegac za konda wolimy was pozabijac na maly terenie nie ze wy nie macie szans bo macie i to duze :)

Adelao 14-11-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078653)
Na ank nie bedziemy walczyc bo nie mamy zamiaru bez celu biegac za konda wolimy was pozabijac na maly terenie nie ze wy nie macie szans bo macie i to duze :)

lol, to gdzie wy chcecie walczyc moze w cyklopolis...:cyclops: Mowicie ze my mamy wieksze szanse jak my mamy jak ich wykorzysatc :glupek:

Cataclism 14-11-2006 13:43

@up

mowie o np. Edron lub miasta main landu takie jak ab ale ze jestes tempy to juz nie moj problem

Kurier 14-11-2006 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078674)
@up

mowie o np. Edron lub miasta main landu takie jak ab ale ze jestes tempy to juz nie moj problem

jedyna "tempa" osoba tutaj w tej chwili jestes ty...
szkoda mi czasu pora isc do pracy.. ale mozesz byc pewien ze zrobie dluzszego replaya pozniej..
P.S. miasta? bo pelno tma nobow i waszych pomocnikow?-.^

Cataclism 14-11-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1078767)
jedyna "tempa" osoba tutaj w tej chwili jestes ty...
szkoda mi czasu pora isc do pracy.. ale mozesz byc pewien ze zrobie dluzszego replaya pozniej..
P.S. miasta? bo pelno tma nobow i waszych pomocnikow?-.^

tak bo w noobach sila i dzieki nim zabijemy was wszystkich UAHauhauaHAUaHAUhA dalem tylko propozycje tempaku a main land jest duzy jak bys nie wiedzial :> milej pracy zycze

PS. NASZE NOOBY DOJDA WSZEDZIE UHAUAHAUAHAUAHAUAHA ded menz i see ded menz

Bartol1 14-11-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078582)
@up

Jedna bitwa powiadasz hummmm mojim zdaniem wszystkie ktore byly a bylo ich wiele bo caly czas walcza te same osoby tylko inne nazwy gildi i nie mow mi ze jestem dzieciak bo nawet mnie nie znasz na rl sam pomysl gdzie ty mozesz wsadzic konde bo co do toxo i calej gildi mam szacunek a oni dla mnie

ale co zrobic wy tylko umiecie gadac i wyzywac na forum xD

:(

Catri...
Bez urazy, bo rzadko mieszam sie w spory na Tibia.pl ale skoro my potrafimy tylko gadac, to Ty potrafisz tylko okradac kolegow z rl...
Mysle ze ja i Ty wiesz co mam na mysli, nie bede sie rozpisywac bo nie mam zamiaru sie spierac.

Adelao 14-11-2006 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078784)
tak bo w noobach sila i dzieki nim zabijemy was wszystkich UAHauhauaHAUaHAUhA dalem tylko propozycje tempaku a main land jest duzy jak bys nie wiedzial :> milej pracy zycze

PS. NASZE NOOBY DOJDA WSZEDZIE UHAUAHAUAHAUAHAUAHA ded menz i see ded menz

Nie wszedzie, gdyby mogli dojsc wszedzie to byscie mogli walczyc na ank, a ze polowa to free acc wolcie na main landzie.No i wiekszosc tych noob charow to sa ludzie typu takiego ze hwl zabilo ich kiedys i teraz sie podlizuja ;] aff szkoda slow :D

Cataclism 14-11-2006 14:36

Przynajmniej sie nie wyzywamy XD i nie jest nudno XD a jak chodzi o noobow to z soft~ maja prawie all pacce XD tylko ze nas nie bawi bieganie za konda i lovize
na ank bo tam nigdy by nie wpadl w trapa :>

TAk jestem tiff a moze jednak to inny owner OMG sam juz nie wiem xD

Bartol1 14-11-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078471)
<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre ;( haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

hmmm Kto dolaczyl do Kondy ten dolaczyl...
Oboje dobrze wiemy ze to HWL wypowiedzialo wojne Preliatorowi ktory nie mieszal sie w relacje Kondy z HWL i odwrotnie...
Nie chce nas tu bronic, ani was oczerniac ale to sa fakty, ze my wojny z nikim nie chcielismy. Gdyby HWL bylo wporzadku do nas, my bylibysmy wporzadku do nich.

Ceapoznan 14-11-2006 14:45

No to walczecie na Senji tylko oczywiscie na jej powierzchni. Postawicie kogos na statku by zblokowal Noobkow i bedziecie mieli spokoj. W dodaktu nikt nie ucieknie. Tak samo od strony zamku. I jedyna ucieczka z Senji bedzie smierc...
Ale watpie zeby ktos z was na to poszedl:D

Cataclism 14-11-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1078844)
hmmm Kto dolaczyl do Kondy ten dolaczyl...
Oboje dobrze wiemy ze to HWL wypowiedzialo wojne Preliatorowi ktory nie mieszal sie w relacje Kondy z HWL i odwrotnie...
Nie chce nas tu bronic, ani was oczerniac ale to sa fakty, ze my wojny z nikim nie chcielismy. Gdyby HWL bylo wporzadku do nas, my bylibysmy wporzadku do nich.

tez prawda hwl nie umie zycie bez zabijania i zawsze znajdzie wrogow tylko ze nie dlugo dojdzie do tego ze tu nikt nie bedzie grac ;( XD

Cataclism 14-11-2006 15:01

Tharrin jest na forum czekam na jego poezje XD

tak ludzie nudzi mi sie xD

Edit: byl i nimo ;/ nadal nudy a mialem nadzieje na jakis referat xD

FajerWarjor 14-11-2006 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078881)
tez prawda hwl nie umie zycie bez zabijania i zawsze znajdzie wrogow tylko ze nie dlugo dojdzie do tego ze tu nikt nie bedzie grac ;( XD

Preliator byl neutralny jak mowi navo~ nie stawal do walki ramie w ramie z konda a ty nieumiesz odpowiedziec na jego post i poprostu parodie robisz z odpowiedzi.. Hwl moze nie ale mupparna robi co chce sciaga paymenty bije ludzi za free i ty dobrze o tym wiesz..
jezeli jestes tak swietnie poinfrmowany itd odpowiedz mi na male pytanko.. : dlaczego zytene i gain tina ubili diabolique leviathan na mostku miedzy hydrami a ank? niepodali powodu moze ty o wielki Calaclism mi go wyjawisz ;)

Cataclism 14-11-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1078965)
Preliator byl neutralny jak mowi navo~ nie stawal do walki ramie w ramie z konda a ty nieumiesz odpowiedziec na jego post i poprostu parodie robisz n\c :/

tak zeby dac wam troche ochoty do walki
RESONE: NON
a tak na powarznie to nie mam pojecia i jak dla mnie to rybka ;p

Lukus 14-11-2006 15:20

CAtrishia=noob

FajerWarjor 14-11-2006 15:23

Widac cataclism.. jednak nieumiesz inteligentnie odpowiadac na pytania :)

Cataclism 14-11-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 1078981)
CAtrishia=noob

powiedzial co wiedzial xD a teraz podaj name main chara xD albo niech zgadne nowy owner lorda anarshista ? XD

Adelao 14-11-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078881)

Dowiedzialem sie ostatnio ze do tego wlasnie dazy "hwl" Bo wiedza ze nie da rady opanowac tego serva :baby: :baby: :baby: Cioty :baby: :baby: :baby:

Cataclism 14-11-2006 15:27

Ciota jest osoba ktora mowi duzo a nic nie robi :> w tym przypadku ty

Adelao 14-11-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078997)
Ciota jest osoba ktora mowi duzo a nic nie robi :> w tym przypadku ty

A co to nie prawda?uuu;/ A teraz upatrzyli sobie cel ktory da rade zniszczyc i miec wladze nad nim "thoria" B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11.