![]() |
|
yyy a kto ty jestes??
jak jakas fajna dupcia to ci nawet adres moge podac :P |
tylko uwazaj na pedofilow ;d ;p
|
Cytuj:
|
@xiia
A gdzie noobie gz for me???? -.- |
Cytuj:
doradźcie mi gdzie skilowac na pacc? |
Roty edron, gobliny edron, carrion wormy edron ( xD ) no i może ... hmm możesz na slimach :D i cyclopach.
|
Cytuj:
|
Ude ty i te twoje rady:p
GRATZ ALL btw. wyrzucili mnie z gildi bo powiedzili ze sharruje oO:o |
Spójrzcie i śmiejcie się wraz ze mną Ahhuhahuauhha:
http://img299.imageshack.us/img299/4564/lolichujvr6.jpg Ale pipa ;d |
Cytuj:
|
Retaired
Ude mam prosbe lognij sie na mojego chara i podziel eq.
Ja i tak juz nie wroce do tibii wiec nie ma sensu zeby to sie marnowalo. R-axe ma Don,Vade daj jakiegos Dsma,Demonke albo cos to juz ty pomys ty wez sobie dh itp. all co zostanie. Jak zrobisz moim charem anni to wez Sova tobie sie bardziej przyda niz mi Sca ktory bedzie lezal w domku po Poi tak samo nagrody sa twoje ty tez jak odchodziles oddales mi all.:) Papa i tak bede sie czasami logowal zeby pogadac i mam miec inva do domku :) Cya All. |
Nie Kurwa!
|
Masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!masz Grac Nie Kurwa!
|
Kurwa Mac To Ja Tez Nie Gram Nara All!!
|
Spróbuj! Nie ma! NIE! wracasz --.-- FOCH!]
XIIA NO DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TY NIE ODCHODZISZ I VADE TEŻ!! Bez Ciebie to już nie ta menera =\ |
:( Będziemy tęsknić, jakbyś chciał wracać to po eq wal śmiało do mnie. Powodzenia w RL, dobrze, że masz jakieś priorytety i postawiłeś RL ponad jakieś "ludziki z plasteliny", przyznaje to, chociaż wiem , że bez Ciebie będzie chujnia ;/
|
Kurwa Xiia pojebalo ci sie?
Kurwa co ty pierdolisz zostajesz i tyle Nawet nie zartuj ze odchodzisz TTD cie potrzebuje Cala Menera cie potrzebuje Wszyscy Cie potrzebuja |
weeeeeeeeeeeeeeessssssss.............. Xiia jak nie wrocisz To nasle na ciebie mafie i oni sie z toba rozlicza. ..
|
Nie odchodzcie i tak was nie znam nawet z gry ale wracajcie !
|
Coś ode mnie :):):)
http://img127.imageshack.us/img127/7020/39lvlip4.th.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |
|