![]() |
|
@Rumcjas
odezwał sie wes dziecko wyjdz :D btw buy 71 Iron Ore (good price) also buy warior helmet pisac w grze;) |
|
@up
Niezły loot , ale mowelux ma lepsze :P On cały dzień online na barbach kase zbiera |
@Gora
Ja nie siedzialem caly dzien.. max 5 h i takk gut:p |
Knight Outfit :) itemki pozbierane :) czas je teraz wymienić na addony ;)
http://img392.imageshack.us/img392/2...toutfitrf3.jpg http://img392.imageshack.us/img392/2...7c1aded742.jpg |
@Magik
Teraz mozesz mi te itemki wyslac do Ank:p Nie no joke:) Gratz:evul: |
@up
wery najs hałs:) A ja biore sie za odrabianie:) Mam nadzieje ze PoI odbedzie sie 28 a nie 21 czerwca bo na ten 28 sobie pojde:) |
ŁÓŁ Medżik Gratsssssssss :p
|
|
Cytuj:
Ciekawe jak teraz mnie pojedziesz? że mam 143 lvl i mi wszystko wolno ? NIE! bo mi kurwa szkoda Ciebie jak tu wypisujesz teksty typu "mam 13 lat jestem neo napinaszem" nie wypowiadaj się więcej na tym forum i to się liczy też do Góry :) i Bennussa czy jakoś tak a Benuuss czy jakoś tak ehhe i ty masz 19 lat twoje posty mi mówią że chyba nie albo masz te 19 lat ale masz coś z mózgiem więc wejdź na www.ogarnijsie.pl bb żal mi was... czekam jak mnie pojedziecie dzieci :( |
Moje zdanie jest takie...Jak macie sie kłucić to kłućcie się na priv w tibi a na forum natomiast zamiast tych kłutni możecie jakieś ss-y wrzucać :P
Gratz All Adv i Knight Outfita dla Magik-Owatego !!! |
|
ja się nie kłócę tylko mówię żeby wy*******ali z tego forum bo tak offtopuja jak moja babcia jak przyjdzie z kosciola...
|
@ Up
Ale Ty zajebiaszczo śmiaszny jesteś, kogz _/ B) A tak naprawde to zamknij morde traperze bo nikt sie na tym forum nie bedzie podporządkowywał do Twoich fochów. A co muszę być żeby zwrócić uwagę takiemu niedojebowi jak Ty ? @Ariama Wydaje mi się że z Tobą nie rozmawiam więc Cieść. |
Nie jesteś z Unitery wiec wy*******aj ;) albo podaj swój nick kozaku :]
|
Cytuj:
Czy widziałes od ponad roku że on nie trapuja ? lals .. Masz stare wiadomości , ja też kiedyśto robiłem i co ? Pobijesz mnie _/ Pozdrawiam, Ariama. |
Cytuj:
|
Dzieki Cipki za lagi ;)
|
Ariama i Szybki'lols ignorujcie takiego debila bo poprostu to niema sensu pisanie na forum z jakims cieciem z Luminery... (gówno wie a się oddzywa)
|
@up
Wyjdź... 78 dist ;]2 lef http://img102.imageshack.us/img102/9491/78dystmc4.png http://img102.imageshack.us/img102/9...162dba20be.jpg @rzepik Masz rację niektórzy wchodzą już na forum tylko po to by poszukać pretekstu do kłótni. Może czas sie opamiętać ludzie bo nam temat zamkną i będzie za późno. Pozdro |
Cytuj:
Sam tu wchodzisz raz na miesiąc żeby komuś dogadac i potem na twój temat powstają 3 -4 strony. Skończ lepiej tu pisac bo cię nie lubię ... ps. w poście Elmor nie widzę żadnych ortów , a fragment "zajebiaszczo śmiaszny" to jest ironia gdybyś nie rozumiał. |
Znowu zapomniałeś kropki :(:(:(.
|
Ja już 2 miechy nie gram w tibie, ale jak grałem to moje skromne ss'ki sie pojawiały. A teraz jak wchodzę po jakimś czasie zobaczyć co tam u was patrze 6 stron. Ale wypas będzie co oglądać.
Tylko k***a 5 stron z tego to wasze kłótnie. Nikt nie będzie chciał oglądać tematu jeśli to będą same kłótnie. Weźcie na priva sie pokłóćcie bo to żal tylko tematu. Raynex dodał foty to skomentowało pare osób i znowu wracamy do kłótni. Podsumowanie: ŻAL!!!:(:(:( P.S Dzięki wszystkim tym co dodają foty ze swoimi osiągnięciami. Pozdro dla Was :* |
Dokładnie Ziomek masz rację :)
|
Fajne laggi :( juz w ogole nie da sie grac ;s Thx Kick Soft ; *
Pozatym zobaczcie profil Busznik na naszym forum i zobaczcie jego posty xD Niezle sie usmialem ^^ |
Neust przepraszam za deda:<:*<3
|
Nom dzisiaj lagi ;/
expie sobie na chaokach a tu nagle kick i :( a chciałem zdążyc na banshe quest Jun 16 2008, 15:57:27 CEST Died at Level 55 by a chakoya windcaller @Down Ja tam lubię grac w piłę :D , wczoraj sie tak nagrałem że mnie całe plecy bolą |
ojej.. lagi i co teraz będzie? Co sie z wami będzie działo przez najbliższą godzinę? EUREKA! JUŻ WIEM! Wszyscy razem pójdziecie na plac zabaw, tak tak na plac zabaw! Gdzie rówieśnicy grają w piłkę nożna, lecz gdy tylko dotknie was piłka mówicie: "noob" i idziecie do domu zapłakani, rzucacie się mamie do fartucha kurczowo trzymajac a w dodatku mocno szlochając i prosząc o nowy premium account.
zastrzegam sobie prawo do czytania tego posta tylko przez ludzi mających IQ 50+. Pozdrawiam Michalusik |
10 znakof...
|
post do usunięcia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD |
Cytuj:
|
Lalalalala Polska !!!! Jazda z Kurwami !!!!!! do Boju Polacy Do Boju !!!
BORUC BOHATER !!!!!!! |
|
Patrze sobie dzisiaj na erigu ile expa mi spadlo po zdedówce i widze...
http://img117.imageshack.us/img117/4130/gagagarb5.png (dla mniej spostrzegawczych : ostanie miejsce) Bov~ |
A jednak po euro a szkoda nerwów ..
|
Cytuj:
A chuj was to nie gram juz na harmonii, gram na uniterze lols gora nalogowcu jebany wy*******aj lamuchu A chuj mnie to, i tak jest lamusem jebanym sam nie umie wbić lvla, tylko na bocie non stop..ehh żal. bb |
@up
Koleś po co komentujesz posta z przed 6 dni ?? |
@Nygrigas14
Wy*******aj na harmonie -.- nachuj rozkopujesz stare posty -.- i znowu kłótnia będzie....Wy*******aj kurwa -.-niechcemy takich lam na forum. No nara wy*******aj ;} |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |
|