![]() |
|
Cytuj:
debilu pierdolony a kto radoge chcial kupic ,zamknij wiec pysk jak jestes niedoinfromowany |
nirek uspokój się bo i ciebie będzie bić na rl :(
|
na rl to moze mi kukurydze opierdolic
a tak wogule garax pierdolony sprzedajny lamusie pamietasz moze na vt jak byles loyalny do swojego kuzynka ???? i mowiles ze on pewnie jest spy sam kurwa sprzedales wlasnego kuzyna lamusie jestes wiekszym scierwem niz on!!!!!!!! |
Swoja drogą musiał mieć niezłą beke (Garax) jak Wy mu wierzyliście a on najzwyczajniej robił Was w balona. ;x
|
Nie rozumiem co w tym takiego śmiesznego : / chyba bardziej się bał aby oni nie dowiedzieli się kim tak naprawdę jest...
|
Cytuj:
|
lavio ile razy ci ludzie mowili ze sie tylko na tym forum osmieszasz??
widocznie troche za malo |
Dzisiaj jest dzień.. dzisiaj jest dzień, w którym coś wydarzy się, coś wydarzy się..
|
Gratuluje ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
panowie mowcie jasniej :S
|
Coś się stało NIght~ czy tylko jakaś wena cię napadła??xd
Pozdro Hawan~ |
pewnie wszystkich nas zabija :(
|
Eter idz na dwor, spotkaj sie z kumplami, widocznie tego ci potrzeba
|
nie no wkrecila mi sie piosenka arki noego czy czegos tam ;d
oto jest dzien oto jest dzien który dał nam Pan który dał nam Pan itede |
Eter zyje tylko tibia wiec co ty mowisz o wyjsciu na dwor
|
Staram sie pomoc, poniewaz uwazam ze jedynego przyjaciela widziec w komputerze, to troche przykre
<to nie ironia> |
Cytuj:
zeby chociaz w komputerze... ja nawet w grze nie mam przyjaciol bo wszyscy ze mna gadaja tylko dlatego ze mam level wysoki ;( |
Cytuj:
|
Jakby monitor opalał to 3/4 z hakuny mataty byli by murzynami ;(.
|
Cytuj:
Etera dedli w rlu to teraz kampi pz i expi na morgance :/ |
Cytuj:
|
Seith nie musi wychodzić z domu bo jednego ma między nogami i może go oglądać 24h na dobe .
|
Po co te wyzwiska?? -.-
Zaśmiecaja tylko te forum(zreszta 3/4 i tak jest zaśmiecone, wiem wiem ja tez nie jestem swietym;(;(), ale moze juz z tym skonczymy?? NIght~ czego ty sluchasz czlowieku xdxd @topic Czyli szykuje się większa przerwa w wojnie??;/;/ Pozdro Hawan~ |
Noo pewnieee ;)
Morganaaaa jest wolnaaaaa :p |
@up
Już nie ma wara ? |
Prokom Trefl Sopot pokonał w siódmym meczu PGE Turów Zgorzelec i zdobył po raz piąty z rzędu mistrzostwo Polski.
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( jaka ta polska liga jest niedoswiadoczna SEDZIOWIE PIERDOLENI DRUKARZE!!!!!!!!! |
Cytuj:
Mincior co jest smiesznego czy fajnego w Twojej sygnaturze ;> |
http://www.***********.com/651157748.html małe oro na kyrze, nasze(moje i ziomków z kyry) noob chary kontra main chary żydów, 205 rp, 214 ek (owned), 183 ek (owned) i jeszcze jakies popierdółki. have fun
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehh Valyrr zapytal sie czy sadzisz, ze twoj PODPIS <tzn to z paccem>est smieszny badz fajny, rozumiesz?
|
nie rozumie, bo jego też nie śmieszy, a zrobił go pewnie dlatego, żebyście się pytali ;p lans taki - chce być w centrum zainteresowania
btw, http://et.owned.pl/?1:11:10463 |
@up
Już widze że się do*****alacie nawet do sygnaturki , dalem sobie taką bo mi się podoba |
Cytuj:
I bardzo dobrze :) Jak sie nie podoba to nie czytać :> |
jak moze sie nie spodobac jezeli ktos jej nawet nie przeczyta? Cycu up? :evul:
|
Widze ,ze duzo sie nie zmienilo od mojego ostaniego wejscia na forum (2-3 tyg. temu ) :D Dalej bluzgi na forum;)
Jesli ktos moze to niech napisze fragi z Dnia Dziecka bo nikt nie wkleil. I moim zdaniem Rise sie nie podda;) Juz zbyt wiele takich sytuacji bylo. Aczkolwiek nie mam pojecia co sie dzieje bo jestem nie aktywny od okolo 2 miechow ;) W sumie dobrze mi z tym i do Tibi raczej wracac nie zamierzam.Mojego chara narazie przekazuje pod opieke Benisato :* moze kiedys wroce ;) |
Kogos Letko uwalil? ;>
|
nie poddawac sie chlopaki !!!
|
Chlopaki kulowali sie noobami w veno kolo statku :)
Nooby chyba wszystkie wysieczone. |
Wiecej noob charow nie da sie juz przyprowadzic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |
|