![]() |
|
Cytuj:
P.s Moim zdaniem Ci co doszli do wojny "bo mysleli ze wygraja ja" moga sie powoli splacac =) |
Jeszcze sie wojna dobrze niezaczela a ty juz o splacaniu mów.......
Jeszcze moze duzo osób dolączyc do wojny np; Rattzor Colorion~ Xelede~Parencikos(chociaz watpie) Grzbieciq Amazonfiskes Oen kilka sorców typu Zielok Sorcerer , Korth Bon devil(kto wie;p) i inni...Wiec nieprzesadzaj wszystkiego |
Cytuj:
P.s Patrzcie co za debil, brak slow przez gre znienawidzil swoich rodakow. Wy tam musicie miec jakies testy lub cos ze wam tak banie zryli -.- 13:30 Sopter [26]: stiupid polacks 13:34 Sopter [26]: narqa polska szmato Dla mnie mozna byc nawet z "br", "Swe" z byle kim w gildi, bo to tylko gra, ale jak mozna wyzywac swoich rodakow. |
Cytuj:
ps. Colorion~ powidzial ze szybciej by doszedl do hwl niz do nas ... ciekawe dlaczego.. ;p |
Cytuj:
|
Myśle ze 2-3 ladne fragi dla nas i by doszlo kilka nowych;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja akurat wiem jak to jest w waszej guild .. i nie zaprzeczysz ze obrazanie Polakow jest tam codziennoscia i nie chodzi tylko o obrazanie w sensie gry w tibie.. Rumcio mowiac "stupid polaks" bynajmiej przyznaje sie do swojej glupoty ... Rumek moze powinienes zmienic obywatelstwo .. |
Cytuj:
P.s Do rl friends rumcia, niech ktos to zglosi jego rodzicom, bo to moze byc tak ze zacznie zabijac swoich kolegow itp. Jak mu Zazek powie, ze jak zabije polaka to dopiero bedzie kozak. xDDD Narazie jest to poczatek choroby "wanna be SWE lub Zazek" |
jak na moj gust to on to mowil o "STUPID" jak uwarzasz sie za glupiego polaka to chyba ze tak
|
Do Aragorna i tych noobów ktorzy caly czas mowia "Umówcie sie na Jakas godzine i MassLogg" Omg skad ty mozesz wiedziec..-.- moze bys pomyslal troche zanim cos napiszesz aha i co do tego ze niby LS sie wykrecaja zachowaj to dla siebie "ciagle jest anszych malo online, a jak sa i wiedza ze bitwa ebdzie, to daja loga i mowia ze nie mieli czasu etc" BO GOWNO WIESZ!...
Moze zastopujmy temat Catrishii -.- Jesli on sobie pozwala na takie traktownie (wysluchiwanie tekstow etc) nie nasz problem =] @Cati Zdziwi sie jak te **** Szwedy przegraja wojne i bedzie mial czas na gre to zacznie blagac i dopiero wtedy zrozumie ze popelnil blad ... (zawsze tak jest) |
Ale wtedy bedzie za pozno:p
|
za bardzo jestescie pewni siebie
|
up
...co podnosi morale i daje wiare ale czesto jest zgubne...(zaraz bedzie asslicker madafaker zdrajca Polski[ tak dzieci z duzej litery sie pisze]) bo przyznal Cat racje, ale taka jest prawda, swoja droga szkoda ze Galana tak zeszla na psy kiedys jakby nie patrzec bylo lepiej ale milo ze ludzie staraja sie by zapanowal pokoj. "war isn't about who's right, but about who left" |
Cytuj:
P.s Pewnie sie juz szwedzkiego uczy debil =) CO TEN ZAZEK MU ZROBIL !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Aragorn niemasz rozumu?:baby: Chodzi o Oena jako blokera dla twojej wiadomosci8o 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
//@up, up: Tępy kurwa, TĘPY! |
Cytuj:
|
Nie miałem tu na myśli rozpoczynanie kolejnej dyskusji na temat wykształcenia które zwykle są "bardzo inteligentne" ^^
--- Miłość ci wszystko wybaczy! 8o Wybaczam kochanie :* :D :D :D hahahahahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Ja stawiam ze za 3 meichy tak bedzie... chyba ze przestana go potrzebowac wczesniej... |
Cytuj:
Za jakis czas bedzie znowu akcja podobna do tej ktora miala miejsce na poczatku powstania HWL, a mianowicie slynny comment Rumcia "Friends keekz~ Zazek" itp" a zaraz po smierci "I dont have friends" :D |
Mnie chce sie walczyc mam chec ale cuz empty wkur.... sie i rozdalem eq cale jakie mialem jak bym mial eq to bym mial motywacje do kupienia pacca czyli dziennie 3-4 bp uhow i bym jakos splacicl eq wraz zemna wrocilo by troche osob tak na oko 4-6 zalezy czy przekonali by sie wraz zemna i nastawili na walke ja sie splacilem nie Pierwszy jak wy tu piszecie tylko 1 z ostanij bo w wakacjie ludzie sie splacali Verdax nie byl wpisany na liste Payment bo tak ustalil z reszta aby nie bylo ze sie splacil to byla 1 osoba z czolowki catrishia uwierz mi jeszcze posmakujesz tak jak ja 1 miesiac wakacji w pz-temple-depo albo bedziesz expic i Welcome to Temple twardy jestes z nimi swe a samemu jestes pipa 1 slowem niczym smieciem w oczach polakow jeszcze zobaczysz ze nie bedziesz z hwl to wtedy bedziesz chcial do kondy-lovize etc to wtedy my powiemy ci to samo co piszesz teraz bo przyjazn sie buduje latami a w 1 sekunde mozna ja zniszczyc <ze ty new owner to ja wiem> Maciek nie sprzedal postaci Aylitha chyba mial taki zamiar a czy to zrobil to ja nie wiem a tak samo Bon Devil to nie Jacek ktory gral tylko teraz new owner sry 2 ownerow Grzbieciq co prawda gralem z nim tylko kicki-freez po update aol-blessy 2x dead i psycha mi i jemu siadla
Czas Pokaze moge cie Catr~~ porownac z Imagram 1x ci sie udalo a potem bedziesz zalowac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po2 jak brak slow na mnie to po hu** cos psizesz? po3 nabilem 29 lvl po4 gdzie ja mwoie ze wiem duzo? idz sie zbadaj po5 no comennt po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto po7 to jest twoj "ryj" po8 nie odpisuje na twoje komentarze panie "wykRZtalcony i mONdry" @Topic Rumcio hacked? |
Koleś bez przesady Avatar idealnie pasuje tam gdzie ma pasowac :P (Chyba kazdy wie o co mi chodzi)
Zaraz pewno zaczna cie wyklejanki teksciczkow ze robie bledy i itp :) Aha co do mojego ostatniego posta looknij Page 505-507 dokladnie nie pamietam tam napisales o LS :) ze sie wykrecaja etc PS:Rumcio rzadzi z tym Comentem =D Szkoda ze go juz nie ma :( "I dont have friends" :cup: :cup: |
...
@up
Ty wygladasz mi na jakiegos sfrustrowanego, samotnego downa. Idioto - mowiles o taktyce UHANIA sie tylko WYtykanie ci ortow to po prostu syzyfowa praca prawdziwa gra zaczyna sie duzo pozniej niz na 29 lvl- widziales kiedys zielonego smoka/ WSZYSCY CIE ZE TAK powiem PROSZA zebys nie pisal, uszanuj nasza wole. Nie interesuj sie rumkiem |
@aragorn
moze to i smutne, ale nikt cie tu nieche ;( ;p mam nadzieje, ze wkoncu to do ciebie dotrze ;] |
@LoLuS
"po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto" -Po Pierwsze "Egeenetoo" =] -Po Drugie o jakie taktyki Ci chodzi czlowieku?? Oo czy ja cos pisalem na temat taktyk -.- Pisalem zebys sie nie wypowiadal czy sie wykrecaja "BO GOWNO WIESZ" -Po Trzecie Z kazdym postem pogarszasz swoja sytuacje na fourm, o ile mozna ja juz w ogole pogorszyc ^^ :] |
Cytuj:
taaak Ty o tym wiesz najlepiej. nie moja wojna, nie obchodzi mnie ona ale taka mala dygresja z mojej strony - nie wiem czy wbijanie skulla w srodku wojny i nabijanie fragow przeciwnika bo "ktos Cie zdenerwowal" jest sensowne. wiec stfu |
Feb 20 2007, 09:01:06 CET Killed at Level 46 by Gran Deah
Widac ze boja sie pza nabijac =/ -.-..... Dla tych co nie znaja powodu "Rl Keekza" :] |
Czegos zapomnialem:
Name: Waroz ^^ Double Post Rox ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |
|