Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Toca 20-02-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1278803)
Lider jest dobry tylko niech reszta nauczy sie go sluchac.. niestety kazdy w LS ma cos do powiedzenia w najbardzej nie odpowiednim momecie.. ciezko jest wspolpracowac i podejmowac jakies konkretne decyzje.. jesli do tygodnia czasu ludzie sie nie naucza pewnych rzeczy to bedzie mozna zaczac sie splacac bo robienie czego kolwiek w takim chaosie nie ma sensu.. pomyslow na mass logi jest duzo bardzo ciekawych ale gorzej z realizacja..pomimo wszystko mam nadzieje ze uda sie LS jakos zorganizowac .. ale ja nie mam zamiaru sie w*****ac i do tego czasu bye bye LS

U nas jest sie ciezko zorganizowac, bo do byle jakies akcji musi byc power sd, a 70~ soracmi ciezko.Gdyby te szwedzkie nooby z naszej gildi daly nam postacie, to wystarczy 3 i jest taka sila sd jak my w 10 osob -.- A taki debil zazek powie Ci ze konda nie jest noobem, bo walczy z polakami w gildi i dlatego mu nie idzie -,- Wiec niech pojda Konda, Lovize, Grunding(anglik zeby jakis glupi fajkowy lolus nic nie pisal) Oen i juz maja sile sd +-1100.

P.s Moim zdaniem Ci co doszli do wojny "bo mysleli ze wygraja ja" moga sie powoli splacac =)

Nalesnik102 20-02-2007 14:24

Jeszcze sie wojna dobrze niezaczela a ty juz o splacaniu mów.......
Jeszcze moze duzo osób dolączyc do wojny np; Rattzor Colorion~ Xelede~Parencikos(chociaz watpie) Grzbieciq Amazonfiskes Oen
kilka sorców typu Zielok Sorcerer , Korth Bon devil(kto wie;p)
i inni...Wiec nieprzesadzaj wszystkiego

Toca 20-02-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1278998)
Jeszcze moze duzo osób dolączyc do wojny np; Rattzor Colorion~ Xelede~Parencikos(chociaz watpie) Grzbieciq Amazonfiskes Oen

No i co to da? Jak oni maja z 5 najlepszych sorcow -,-

P.s Patrzcie co za debil, brak slow przez gre znienawidzil swoich rodakow. Wy tam musicie miec jakies testy lub cos ze wam tak banie zryli -.-

13:30 Sopter [26]: stiupid polacks
13:34 Sopter [26]: narqa polska szmato

Dla mnie mozna byc nawet z "br", "Swe" z byle kim w gildi, bo to tylko gra, ale jak mozna wyzywac swoich rodakow.

Uzu 20-02-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1278998)

jesli Ci co sa nie zaczna normalnie sie zachowywac i robic czegos sensownego to nikt nie dojdzie..
ps. Colorion~ powidzial ze szybciej by doszedl do hwl niz do nas ... ciekawe dlaczego.. ;p

Cataclism 20-02-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1279019)
No i co to da? Jak oni maja z 5 najlepszych sorcow -,-

P.s Patrzcie co za debil, brak slow przez gre znienawidzil swoich rodakow. Wy tam musicie miec jakies testy lub cos ze wam tak banie zryli -.-

Dla mnie mozna byc nawet z "br", "Swe" z byle kim w gildi, bo to tylko gra, ale jak mozna wyzywac swoich rodakow.

moze rumcio ma juz dosyc waszego gadania glupot ....

Nalesnik102 20-02-2007 14:53

Myśle ze 2-3 ladne fragi dla nas i by doszlo kilka nowych;p

Toca 20-02-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1279028)
moze rumcio ma juz dosyc waszego gadania glupot ....

No i co nawet gdybsmy mu robili bog wie co to nie powinien obrazac polakow, bo nim jest, ale zryli wam juz tak pychike ze glowa boli i nie chodzi mi o to ze jestescie z szwedami tylko o to co piszecie.

Cataclism 20-02-2007 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1279068)
No i co nawet gdybsmy mu robili bog wie co to nie powinien obrazac polakow, bo nim jest, ale zryli wam juz tak pychike ze glowa boli i nie chodzi mi o to ze jestescie z szwedami tylko o to co piszecie.

jak wy mowicie non toper zdracjcy itd a nawet nie wiecie jak jest w naszej gildi to nie dziwie sie ze uwarza was za bez mozgich polakow :>

Uzu 20-02-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1279078)
jak wy mowicie non toper zdracjcy itd a nawet nie wiecie jak jest w naszej gildi to nie dziwie sie ze uwarza was za bez mozgich polakow :>

ja akurat wiem jak to jest w waszej guild .. i nie zaprzeczysz ze obrazanie Polakow jest tam codziennoscia i nie chodzi tylko o obrazanie w sensie gry w tibie..
Rumcio mowiac "stupid polaks" bynajmiej przyznaje sie do swojej glupoty ...
Rumek moze powinienes zmienic obywatelstwo ..

Toca 20-02-2007 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1279078)

Ja nakurat tak nie mowilem, wiec czemu obraza mnie wraz z innymi ludzmi ktorzy go tak nie nazywali. I wogule co ma ta glupia gra do tego co on pisze na polakow.

P.s Do rl friends rumcia, niech ktos to zglosi jego rodzicom, bo to moze byc tak ze zacznie zabijac swoich kolegow itp. Jak mu Zazek powie, ze jak zabije polaka to dopiero bedzie kozak. xDDD Narazie jest to poczatek choroby "wanna be SWE lub Zazek"

Cataclism 20-02-2007 16:51

jak na moj gust to on to mowil o "STUPID" jak uwarzasz sie za glupiego polaka to chyba ze tak

Egeenetoo123 20-02-2007 16:58

Do Aragorna i tych noobów ktorzy caly czas mowia "Umówcie sie na Jakas godzine i MassLogg" Omg skad ty mozesz wiedziec..-.- moze bys pomyslal troche zanim cos napiszesz aha i co do tego ze niby LS sie wykrecaja zachowaj to dla siebie "ciagle jest anszych malo online, a jak sa i wiedza ze bitwa ebdzie, to daja loga i mowia ze nie mieli czasu etc" BO GOWNO WIESZ!...
Moze zastopujmy temat Catrishii -.- Jesli on sobie pozwala na takie traktownie (wysluchiwanie tekstow etc) nie nasz problem =]

@Cati
Zdziwi sie jak te **** Szwedy przegraja wojne i bedzie mial czas na gre to zacznie blagac i dopiero wtedy zrozumie ze popelnil blad ... (zawsze tak jest)

Nalesnik102 20-02-2007 17:27

Ale wtedy bedzie za pozno:p

Cataclism 20-02-2007 17:39

za bardzo jestescie pewni siebie

IntoTheRain 20-02-2007 17:47

up
...co podnosi morale i daje wiare ale czesto jest zgubne...(zaraz bedzie asslicker madafaker zdrajca Polski[ tak dzieci z duzej litery sie pisze]) bo przyznal Cat racje, ale taka jest prawda, swoja droga szkoda ze Galana tak zeszla na psy kiedys jakby nie patrzec bylo lepiej ale milo ze ludzie staraja sie by zapanowal pokoj.
"war isn't about who's right, but about who left"

Toca 20-02-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1279224)
jak na moj gust to on to mowil o "STUPID" jak uwarzasz sie za glupiego polaka to chyba ze tak

Lol, on mowil to o wszystkich polakach, gdyby pisal do mnie to by bylo stupid adelao -,-I nie kraj swiadczy o pvp tylko wiek ^^, bo gdy ma ktos juz 18lat~ ma to w dupie i jak ktos go nie ustawi to nic nie robi ;]

P.s Pewnie sie juz szwedzkiego uczy debil =) CO TEN ZAZEK MU ZROBIL !!

Azenus 20-02-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1279019)

Z całym szacunkiem takiego prania mózgu to ja już dawno nie widziałem 8o

aragorn uczciwy 20-02-2007 18:04

Cytuj:

Do Aragorna i tych noobów ktorzy caly czas mowia "Umówcie sie na Jakas godzine i MassLogg"
Jak zacytujesz mi jakis watek, ze tak napisalem to jestes dobry, a bajki to se mozesz wymyslac gdzies indziej.

Cytuj:

Wiec niech pojda Konda, Lovize, Grunding(anglik zeby jakis glupi fajkowy lolus nic nie pisal) Oen i juz maja sile sd +-1100.
Nastepny co sie mnie upierd**** jak rzep psiego ogona^^ Wiec ja sie czepie rowniez ciebie, owiedz mi od kiedy Oen wali z sd? Moze egeneeto ci jakas bajke rowniez wcisl?

NOHAS 20-02-2007 18:09

Aragorn niemasz rozumu?:baby: Chodzi o Oena jako blokera dla twojej wiadomosci8o 8o

Toca 20-02-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1279363)
Jak zacytujesz mi jakis watek, ze tak napisalem to jestes dobry, a bajki to se mozesz wymyslac gdzies indziej.

Nastepny co sie mnie upierd**** jak rzep psiego ogona^^ Wiec ja sie czepie rowniez ciebie, owiedz mi od kiedy Oen wali z sd? Moze egeneeto ci jakas bajke rowniez wcisl?

Brak slow tempy ty ze glowa boli -,-

aragorn uczciwy 20-02-2007 18:26

Cytuj:

Aragorn niemasz rozumu? Chodzi o Oena jako blokera dla twojej wiadomosci
Jak mu chodzilo o Oena jako bloekra, to neich to napisze, a nie psize ze jakby lovize, kodna grudgiie i oen poslzi to maja sile sd +-1100

Cataclism 20-02-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1279384)
Jak mu chodzilo o Oena jako bloekra, to neich to napisze, a nie psize ze jakby lovize, kodna grudgiie i oen poslzi to maja sile sd +-1100

boze czemu ty jestes taki tempy ..............

Toca 20-02-2007 18:28

Cytuj:

Wiekszosc ludzi na tym forum jest na tyle inteligenty ze nie musze takiego czegos pisac :S Alez ty chodzisz do podstawowki to sie nie dziwie.

Azenus 20-02-2007 18:31

Cytuj:

Dobra zamknij morde i wyjdź już robić swoje uhy i addony.

//@up, up: Tępy kurwa, TĘPY!

Cataclism 20-02-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1279391)
Dobra zamknij morde i wyjdź już robić swoje uhy i addony.

//@up, up: Tępy kurwa, TĘPY!

OJJJ WYBACZ MI !!!! PROSZEEE

Azenus 20-02-2007 18:41

Nie miałem tu na myśli rozpoczynanie kolejnej dyskusji na temat wykształcenia które zwykle są "bardzo inteligentne" ^^

---
Miłość ci wszystko wybaczy! 8o Wybaczam kochanie :* :D :D :D hahahahahaha

Cataclism 20-02-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1279414)
Nie miałem tu na myśli rozpoczynanie kolejnej dyskusji na temat wykształcenia które zwykle są "bardzo inteligentne" ^^

---
Miłość ci wszystko wybaczy! 8o Wybaczam kochanie :* :D :D :D hahahahahaha

:* nie ma to jak stare dobre czasy hwd :p

aragorn uczciwy 20-02-2007 19:30

Cytuj:

Wiekszosc ludzi na tym forum jest na tyle inteligenty ze nie musze takiego czegos pisac :S Alez ty chodzisz do podstawowki to sie nie dziwie.
Poprostu przyczepilem sie twoejgo bledu bo ty sie moich czepiasz^^ dostrzegasz drzazge w oku innego, a nie dostrzegasz kłody we własnym oku...Jakos tak to bylo:P

@down
Ja stawiam ze za 3 meichy tak bedzie... chyba ze przestana go potrzebowac wczesniej...

Bartol1 20-02-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1279095)
Rumcio mowiac "stupid polaks" bynajmiej przyznaje sie do swojej glupoty ...
Rumek moze powinienes zmienic obywatelstwo ..

Podpisuje sie pod tym w 100%
Za jakis czas bedzie znowu akcja podobna do tej ktora miala miejsce na poczatku powstania HWL, a mianowicie slynny comment Rumcia
"Friends
keekz~
Zazek"
itp" a zaraz po smierci

"I dont have friends" :D

Dzumior 20-02-2007 19:50

Mnie chce sie walczyc mam chec ale cuz empty wkur.... sie i rozdalem eq cale jakie mialem jak bym mial eq to bym mial motywacje do kupienia pacca czyli dziennie 3-4 bp uhow i bym jakos splacicl eq wraz zemna wrocilo by troche osob tak na oko 4-6 zalezy czy przekonali by sie wraz zemna i nastawili na walke ja sie splacilem nie Pierwszy jak wy tu piszecie tylko 1 z ostanij bo w wakacjie ludzie sie splacali Verdax nie byl wpisany na liste Payment bo tak ustalil z reszta aby nie bylo ze sie splacil to byla 1 osoba z czolowki catrishia uwierz mi jeszcze posmakujesz tak jak ja 1 miesiac wakacji w pz-temple-depo albo bedziesz expic i Welcome to Temple twardy jestes z nimi swe a samemu jestes pipa 1 slowem niczym smieciem w oczach polakow jeszcze zobaczysz ze nie bedziesz z hwl to wtedy bedziesz chcial do kondy-lovize etc to wtedy my powiemy ci to samo co piszesz teraz bo przyjazn sie buduje latami a w 1 sekunde mozna ja zniszczyc <ze ty new owner to ja wiem> Maciek nie sprzedal postaci Aylitha chyba mial taki zamiar a czy to zrobil to ja nie wiem a tak samo Bon Devil to nie Jacek ktory gral tylko teraz new owner sry 2 ownerow Grzbieciq co prawda gralem z nim tylko kicki-freez po update aol-blessy 2x dead i psycha mi i jemu siadla
Czas Pokaze moge cie Catr~~ porownac z Imagram 1x ci sie udalo a potem bedziesz zalowac

Ajron 88 20-02-2007 20:30

Cytuj:

psize ze jakby lovize, kodna grudgiie i oen poslzi to maja sile sd +-1100

Bo mają ? Neiważne czy Oen może strzelac z Sd czy z dupy , ta czwórka ma taką siłę Sd +/- .

aragorn uczciwy 20-02-2007 20:51

Cytuj:

Bo mają ? Neiważne czy Oen może strzelac z Sd czy z dupy , ta czwórka ma taką siłę Sd +/- .
A czy mowie ze nie maja? Iwy i ja mamy racje, jedyne czego nie rozumiem, to why adelao do osob walacych z sd wcisnol oena^^ powiedzmy ze byl to missclick i skaczmy ten glupi tamat^^

aragorn uczciwy 20-02-2007 21:59

Cytuj:

Aragorn weź wyjdź z tego forum, bo jesteś kretynem i tyle, brak słów na ciebie i na twoje komentarze, ledwo nabił 28 lvl zrobił sobie super cool addona i myśli, że dużo wie o Tibii, w ogóle patrząc na twoje teksty i styl pisma to widać, że jesteś bardzo wykształconym człowiekiem ;-d
O twoich taktykach też wspomnę, niedługo na pewno polecisz sam na Camuha o.o

A ten Avatar, wyobrażam sobie jakby to był twój ryj
po1 jak cos sie nie podoba to wyjdz
po2 jak brak slow na mnie to po hu** cos psizesz?
po3 nabilem 29 lvl
po4 gdzie ja mwoie ze wiem duzo? idz sie zbadaj
po5 no comennt
po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto
po7 to jest twoj "ryj"
po8 nie odpisuje na twoje komentarze panie "wykRZtalcony i mONdry"

@Topic
Rumcio hacked?

Egeenetoo123 20-02-2007 22:00

Koleś bez przesady Avatar idealnie pasuje tam gdzie ma pasowac :P (Chyba kazdy wie o co mi chodzi)
Zaraz pewno zaczna cie wyklejanki teksciczkow ze robie bledy i itp :)
Aha co do mojego ostatniego posta looknij Page 505-507 dokladnie nie pamietam tam napisales o LS :) ze sie wykrecaja etc

PS:Rumcio rzadzi z tym Comentem =D
Szkoda ze go juz nie ma :(
"I dont have friends" :cup: :cup:

Poznanski Rycerz 20-02-2007 22:03

...

@up
Ty wygladasz mi na jakiegos sfrustrowanego, samotnego downa.

Idioto - mowiles o taktyce UHANIA sie tylko
WYtykanie ci ortow to po prostu syzyfowa praca
prawdziwa gra zaczyna sie duzo pozniej niz na 29 lvl- widziales kiedys zielonego smoka/
WSZYSCY CIE ZE TAK powiem PROSZA zebys nie pisal, uszanuj nasza wole.
Nie interesuj sie rumkiem

Genehuk 20-02-2007 22:08

@aragorn
moze to i smutne, ale nikt cie tu nieche ;( ;p mam nadzieje, ze wkoncu to do ciebie dotrze ;]

Egeenetoo123 20-02-2007 22:17

@LoLuS
"po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto"

-Po Pierwsze "Egeenetoo" =]
-Po Drugie o jakie taktyki Ci chodzi czlowieku?? Oo czy ja cos pisalem na temat taktyk -.- Pisalem zebys sie nie wypowiadal czy sie wykrecaja "BO GOWNO WIESZ"
-Po Trzecie Z kazdym postem pogarszasz swoja sytuacje na fourm, o ile mozna ja juz w ogole pogorszyc ^^ :]

sliver 20-02-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1279021)
jesli Ci co sa nie zaczna normalnie sie zachowywac i robic czegos sensownego to nikt nie dojdzie..
ps. Colorion~ powidzial ze szybciej by doszedl do hwl niz do nas ... ciekawe dlaczego.. ;p

taaak Ty o tym wiesz najlepiej. nie moja wojna, nie obchodzi mnie ona ale taka mala dygresja z mojej strony - nie wiem czy wbijanie skulla w srodku wojny i nabijanie fragow przeciwnika bo "ktos Cie zdenerwowal" jest sensowne. wiec stfu

Egeenetoo123 20-02-2007 23:15

Feb 20 2007, 09:01:06 CET Killed at Level 46 by Gran Deah

Widac ze boja sie pza nabijac =/ -.-.....

Dla tych co nie znaja powodu "Rl Keekza" :]

Egeenetoo123 20-02-2007 23:18

Czegos zapomnialem:
Name: Waroz

^^ Double Post Rox ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41.