![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I kto tu jest zapatrzony w klub? Ja akceptuję, ze na razie wśród zagranicznych klubów są lepsze zespoły od MU, choć wierzę, że Diabły wrócą na sam szczyt ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Tru. 03/04, jeśli dobrze pamiętam - 26 zwycięstw i 12 remisów. Na dodatek rekord 49 meczy bez porażki, eh stare dobre czasy ;> |
Zamiaru na zgubienie punktow ma kazdy czolowy zespol z ligi europejskiej. Ale nie kazdemu sie udaje. Co prawda (nie chce klamac) chyba 4-5 lat temu Arsenal faktycznie zdobyl mistrzostwo nie przegrywajac ZADNEGO meczu.
|
Ja 20:42:38
ile obstawiasz Irons 20:43:41 Portsmouth 99:1 Arsenal xDDDDDDDDDDDD Kurwa zamiast Hleba na skrzydło za Eboue i van Persie na atak to nie... |
Czy tylko mi się wydaje, że Adebayor w ogóle nie potrafi się ustawiać ? Nie rozumiem też jednego - jak koleś, który ma ponad 190 cm. może przegrać pojedynek główkowy z kimś kto jest o głowę niższy ? Emmanuel może i strzela bramki, ale ciągle się daje łapać na spalonym, drybling ma beznadziejny, a start do piłki ma taki sam jak roshofa nastolatka do nauki . Wywalić go i dać van Persiego albo Bendtnera. Za to Eboue mi się podoba - świetnie się przedziera skrzydłem. A to co zrobił Clichy w 40~ min. - gdyby nie on, to było 1 vs. 1 i pewnie 1:0 dla Portsmouth. Żeby wygrać muszą grać lepiej, ale z takim chujowym napadem wielu goli to nie strzelą ^.-"
|
Cytuj:
|
Kurwa mać ! Gallas, piękna sytuacja, nawet ja bym to strzelił. Rosicky - cała bramka twoja, jak pewnie pomyślał Wenger. Gdyby Bendtner grał od początku...Eboue nie powinien był schodzić - Diaby nic nie wniósł do gry, no chyba, że głupie straty pod polem karnym. No nic, Manchester niech się cieszy, ale ostatecznie to my będziemy świętować zdobycie mistrza.
Jednym słowem - Henry, prosimy, wróć do nas ! |
Manyoo na pierwszym mijscu. I tak już pozostanie do końca. Arsenal trzymał się długo, ale spuchł i niestety już Manchester nie zmarnuje tego prezentu pod postacią fotelu lidera.
@Yoh: :* |
Cytuj:
@Calen :***** |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ich skład z powodzeniem może występować w programie duże dzieci a szczególnie by się nadawał do momentu programu w którym głos zabierają przedszkolaki z naszej paki. Drugi powód-dlaczego w Angielskiej drużynie nie ma prawie Anglików?!powinien być jakiś przepis ,który blokuje takie drużyny jak dzisiejszy Arsenal na starcie. Yoh nie martw się Arsenal kiedyś zdobędzie lm-tego nawet Nottingam Forest dokonał...podwójnie :cup:.Niczym Barcelona |
Cytuj:
Dwa - Justin Hoyte i Theo Walcott to co ? Chłopcy od ręczników ? A jeśli jest mało Anglików, to widocznie Wenger uważa, że są zbyt słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie pasują do stylu gry Kanonierów. Trzy - zdobędzie w tym sezonie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |
|