Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 26-12-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1808421)
No, 4-0 się skończyło i dzisiaj Arsenal straci punkty i wszystko będzie po staremu.

Arsenal nie ma zamiaru dzisiaj stracić punktów, a jakbyś nie zauważył to "po staremu" jest już od dłuższego czasu. Popatrz sobie na tabelę, naciesz się nią, bo w tym sezonie już w ogóle nie zobaczysz ManUre na 1-wszym miejscu. :)

Thomisson 26-12-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1808433)
a jakbyś nie zauważył to "po staremu" jest już od dłuższego czasu.

To znaczy, że Arsenal jak zwykle skończy sezon na 4-tym miejscu?

Yoh Asakura 26-12-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1808461)
To znaczy, że Arsenal jak zwykle skończy sezon na 4-tym miejscu?

Jak zwykle ? Widać, że jesteś kibicem, który jest ślepo zapatrzony w "Jedyny-I-Najlepszy-Klub". A szkoda.

By$iu 26-12-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1808433)
Arsenal nie ma zamiaru dzisiaj stracić punktów, a jakbyś nie zauważył to "po staremu" jest już od dłuższego czasu. Popatrz sobie na tabelę, naciesz się nią, bo w tym sezonie już w ogóle nie zobaczysz ManUre na 1-wszym miejscu. :)

A Ty skad to wiesz?oO. Z tego co wiem kibice nie sa informowani o tym co klub zamierza a czego nie oO.

Thomisson 26-12-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1808471)
Widać, że jesteś kibicem, który jest ślepo zapatrzony w "Jedyny-I-Najlepszy-Klub". A szkoda.

I kto to mówi ^^

Yoh Asakura 26-12-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1808474)
A Ty skad to wiesz?oO. Z tego co wiem kibice nie sa informowani o tym co klub zamierza a czego nie oO.

Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo nie ma zamiaru gubić punktów, myślenie nie boli, Bysiek.

Thomisson 26-12-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1808482)
Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo

Chyba Mistrzostwo Kręgielni na rogu.

I kto tu jest zapatrzony w klub? Ja akceptuję, ze na razie wśród zagranicznych klubów są lepsze zespoły od MU, choć wierzę, że Diabły wrócą na sam szczyt ^^

Yoh Asakura 26-12-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1808487)
Chyba Mistrzostwo Kręgielni na rogu.

I kto tu jest zapatrzony w klub? Ja akceptuję, ze na razie wśród zagranicznych klubów są lepsze zespoły od MU, choć wierzę, że Diabły wrócą na sam szczyt ^^

Wiesz, patrząc na obecną grę do dla mnie Arsenal prezentuje się najlepiej. A gdybyś sobie poczytał na zagranicznych portalach wypowiedzi innych piłkarzy, to wiedziałbyś, że Seedorf też tak uważa. :F

By$iu 26-12-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1808482)
Oczywistym jest, że klub, który w tym sezonie ma zdobyć mistrzostwo nie ma zamiaru gubić punktów, myślenie nie boli, Bysiek.

Kiedy zauwazysz, ze my, bynajmniej ja nie smiejemy sie z Arsenalu, ba.. nawet nie z Ciebie, bo wydajesz sie byc calkiem inteligentym facetem, tylko z tego ja zagorzale bronisz swojego klubu.

Yoh Asakura 26-12-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1808496)
Kiedy zauwazysz, ze my, bynajmniej ja nie smiejemy sie z Arsenalu, ba.. nawet nie z Ciebie, bo wydajesz sie byc calkiem inteligentym facetem, tylko z tego ja zagorzale bronisz swojego klubu.

Bo mnie denerwuje, kiedy ludzie mówią: "Arsenal jest do dupy, bo tak", albo śmieją się z piłkarzy, pomimo tego, że grają rewelacyjnie. A swoich trzeba bronić.
@Down:
Tru. 03/04, jeśli dobrze pamiętam - 26 zwycięstw i 12 remisów. Na dodatek rekord 49 meczy bez porażki, eh stare dobre czasy ;>

Zamor1 26-12-2007 20:59

Zamiaru na zgubienie punktow ma kazdy czolowy zespol z ligi europejskiej. Ale nie kazdemu sie udaje. Co prawda (nie chce klamac) chyba 4-5 lat temu Arsenal faktycznie zdobyl mistrzostwo nie przegrywajac ZADNEGO meczu.

Rukahs 26-12-2007 21:41

Ja 20:42:38
ile obstawiasz
Irons 20:43:41
Portsmouth 99:1 Arsenal

xDDDDDDDDDDDD

Kurwa zamiast Hleba na skrzydło za Eboue i van Persie na atak to nie...

Yoh Asakura 26-12-2007 22:37

Czy tylko mi się wydaje, że Adebayor w ogóle nie potrafi się ustawiać ? Nie rozumiem też jednego - jak koleś, który ma ponad 190 cm. może przegrać pojedynek główkowy z kimś kto jest o głowę niższy ? Emmanuel może i strzela bramki, ale ciągle się daje łapać na spalonym, drybling ma beznadziejny, a start do piłki ma taki sam jak roshofa nastolatka do nauki . Wywalić go i dać van Persiego albo Bendtnera. Za to Eboue mi się podoba - świetnie się przedziera skrzydłem. A to co zrobił Clichy w 40~ min. - gdyby nie on, to było 1 vs. 1 i pewnie 1:0 dla Portsmouth. Żeby wygrać muszą grać lepiej, ale z takim chujowym napadem wielu goli to nie strzelą ^.-"

Irons 26-12-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1808709)
ile obstawiasz

xDDDDDDDDDDDD

Kurwa zamiast Hleba na skrzydło za Eboue i van Persie na atak to nie...

No co :<, pomarzyć nie można?

Yoh Asakura 26-12-2007 23:38

Kurwa mać ! Gallas, piękna sytuacja, nawet ja bym to strzelił. Rosicky - cała bramka twoja, jak pewnie pomyślał Wenger. Gdyby Bendtner grał od początku...Eboue nie powinien był schodzić - Diaby nic nie wniósł do gry, no chyba, że głupie straty pod polem karnym. No nic, Manchester niech się cieszy, ale ostatecznie to my będziemy świętować zdobycie mistrza.
Jednym słowem - Henry, prosimy, wróć do nas !

Calen Futh 26-12-2007 23:49

Manyoo na pierwszym mijscu. I tak już pozostanie do końca. Arsenal trzymał się długo, ale spuchł i niestety już Manchester nie zmarnuje tego prezentu pod postacią fotelu lidera.

@Yoh: :*

Yoh Asakura 26-12-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1809028)
Manyoo na pierwszym mijscu. I tak już pozostanie do końca. Arsenal trzymał się długo, ale spuchł i niestety już Manchester nie zmarnuje tego prezentu pod postacią fotelu lidera.

@Yoh: :*

Arsenal zrobił wam prezent na gwiazdkę, niestety (albo jednak stety) wszystko co dobre, szybko się kończy, więc nie nastrajaj się hurra-optymistycznie.

@Calen :*****

Dark Sven 26-12-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1808709)
ile obstawiasz

xDDDDDDDDDDDD

I to mi mówią, że mam spaczone poczucie humoru...

gyagen 27-12-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1808506)
Bo mnie denerwuje, kiedy ludzie mówią: "Arsenal jest do dupy, bo tak", albo śmieją się z piłkarzy, pomimo tego, że grają rewelacyjnie. A swoich trzeba bronić.
@Down:
Tru. 03/04, jeśli dobrze pamiętam - 26 zwycięstw i 12 remisów. Na dodatek rekord 49 meczy bez porażki, eh stare dobre czasy ;>

Arsenal kiedyś bardziej szanowałem a teraz powiem Ci dlaczego szanuję ich mniej.
Ich skład z powodzeniem może występować w programie duże dzieci a szczególnie by się nadawał do momentu programu w którym głos zabierają przedszkolaki z naszej paki.
Drugi powód-dlaczego w Angielskiej drużynie nie ma prawie Anglików?!powinien być jakiś przepis ,który blokuje takie drużyny jak dzisiejszy Arsenal na starcie.
Yoh nie martw się Arsenal kiedyś zdobędzie lm-tego nawet Nottingam Forest dokonał...podwójnie :cup:.Niczym Barcelona

Yoh Asakura 27-12-2007 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1809125)
Arsenal kiedyś bardziej szanowałem a teraz powiem Ci dlaczego szanuję ich mniej.
Ich skład z powodzeniem może występować w programie duże dzieci a szczególnie by się nadawał do momentu programu w którym głos zabierają przedszkolaki z naszej paki.
Drugi powód-dlaczego w Angielskiej drużynie nie ma prawie Anglików?!powinien być jakiś przepis ,który blokuje takie drużyny jak dzisiejszy Arsenal na starcie.
Yoh nie martw się Arsenal kiedyś zdobędzie lm-tego nawet Nottingam Forest dokonał...podwójnie :cup:.Niczym Barcelona

No i co z tego, że są młodzi ? Zazdrość zżera, że tak młodzi zawodnicy grają tak fantastycznie (dobra, dobra, dzisiejszy mecz do bani, ale Adebayor sam na ataku to porażka !).
Dwa - Justin Hoyte i Theo Walcott to co ? Chłopcy od ręczników ? A jeśli jest mało Anglików, to widocznie Wenger uważa, że są zbyt słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie pasują do stylu gry Kanonierów.
Trzy - zdobędzie w tym sezonie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17.