![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LoL, Taifun zrobil sobie palladyna na innym swiecie, bo juz ma dosc gry tutaj..ciagle deady i przegrane ob..
|
To podajcie name, będziemy śledzić jak wbija lvl'e;]
|
Nie podawajcie bo zawsze znajdzie sie jakis lamus ktory bedzie probowal przeszkodzic mu w PG
|
mam tylko pytanie... czy to palek robiony od początku czy kupny etc ? bo zauwazylem pewnego palka który w 2tyg robi 20 lvli ;]
|
Tarrin Kerrax
Banished: permanently because of invalid payment |
Cytuj:
@Next temat. v.1 Nie wiem kiedy, co i jak? ;s Name: Yiubh Do'Urden Sex: male Profession: None Level: 1 World: Furora A to chyba aż 1 miech temu,.. lul ;s @Next temat v.2 Dobra, dobra my biadolimy zapełniamy te strony o Furorce, nie jeden temat już został zamknięty, lecz w ogóle z jakiego powodu jest ta wojna na Furorze? eh? Ja pamiętam pierwszy frag, czy frag przed deklaracją mówcie na to jak chcecie, był on na [char]Caponeq[/char]. Z którym też nie wiem, czy coś się dzieje,.. |
Cytuj:
|
@Hellraiser
pierwszym fragiem w wojnie był Tolik~ member Vision potem był jakiś battle i padł Caponeq |
a z innej beczki.. macie filmy .rec z pierwszysch bitew abberatio z vision ?
|
Reloop & Proszewas.
Aha, Ok. :P @sallceson No ja nie posiadam. Ale, ale powodu to ja ciągle nie widze żeby ktoś jeszcze pamiętał :P |
sallceson
http://tibicams.tibianetwork.net/en/...wars//Furora/0 i wybierz wersje tibii 7.81 : > wsyztskie battle są chyba może oprócz tego na edron |
Do kasacij
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oprocz tego dwie osoby z Sirvak Dragoth tez doswiadczyly owego zajscia ;f |
Powie mi ktos czy po odbanowaniu konta poprzez kupno pacc bede miec premmy czy nie.
Poznalem wersje taka: 23:45 X [68]: czy masz deletion 23:45 X [68]: czy permanently ;p 23:45 Z [71]: pisze deletion 23:45 X [68]: no to bedziesz mial facc |
Tarrin ma per~ wiec bedzie mial pacca...
a tak w ogóle zna ktoś jakiś fajny serv pvp ? |
Dili Eoo mial until deletion. Kupil pacc i ma premium.
Jak sprawdzam po zalogowaniu sie mam until deletion, a jakbys sprawdzil to ktos z zewnatrz (w sensie nie zalogowany na moje konto) widzialby permanently. Czyli premm bedzie jak kupie nowy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |
|