![]() |
|
Jest jak jest:D
Wkoncu to server pVp nieprawdaz?:D:evul: |
Bikus Lenne :P
Dec 23 2007, 16:36:27 CET Killed at Level 116 by Venisus |
Myslicie ze bedzie cofka serwa? po tym incydencie z taurus mace?
|
jakim incydencie? O>O
|
Widze akcje na Obsidii nie mają końca ; p Też bym pograł ale kompa będe miał dopiero po nowym roku ;D
Wszystkim życze wesołych i radosnych świąt ; ] A w szczególności KIroyowi, Mojzeszowi i Lucrusowi zgadamy się niedługo ;D |
Nie drogi Kiroyu nie jestem w Saint.... ale jestem za nimi... :) Dawno temu gralem na Obsidi... lecz dostale mdelet chara :) od tego momentu rpzenioslem sie na Nebule :) ale mimo to sledze wydarzenia Obsidi na biezaco i zawsze bylem za wami w wojnie na NG... i ciagle uwazam ze dacie rade cos zrobic co pokazalo jak was bylo 7 i potrafiliscie zrobic jakas akcje na NG... teraz to inna wojna no ale nie zaszkodzi postawic sie swe do stracenia nic oprocz paru h spedzonych przy pixelkach :) pzdr
|
|
Archin ? :D
|
no jasnowidz ; D
|
Zaraz se zwale pamieciowke z/w
|
Ty nicponiu ty!
|
Anyway pep5i nie ladnie to tak wskakiwac z nienacka z aparatem komus do lazienki :D A jakbys dostal w oko czyims kijem? Albo w aparat?
|
chcialem go wziasc z nienacka;D
|
Cytuj:
2 taurus mace 10k 3 taurus mace 1500gp Bug na obsidi, taurus mace chodzi 500gp normalnie ale jak sie sprzedaje 2 to wychodzi o jedno zero zaduzo, dlamnie by bylo zbawienie jezeli by byla cofka bo dzisiaj mms zgubilem xd |
Nawet niech nie probuja nic cofac;P;p zabije!!
|
cofka? nie ma mowy. szlag by mnie trafil chyba
|
Sniegu po pachy, smacznej kielbachy, prezentow kupe, rozgi na dupe, do nieba choinki i wedzonej szynki oraz szczesliwego wskoku do nowego roku.
GrykA:*8o |
Co jest?:/ Wylaczyli serwy w czasie jak lalem frosta. Zajebisci oni sa-.-
|
zaaaaal.br jak cofna do ssa to sie krotko mowiac w*****e.
|
No ale najprawdopodobniej Cię wylogowało :) Ja mam nadzieję bo akurat skulla zrobilam hihihi, ale w sumie kiedyś musieli to zrobić...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |
|