Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Czegochcesz 03-10-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2284641)
A ja uważam SnS za świetne anime i (uwaga, uwaga!) oglądam Naruto, jednocześnie nie czując się przy tym gorszym od kogokolwiek w tym temacie. Nie mam bladego pojęcia jak ktoś, kto sam lubuje się w ecchi śmie zarzucać Naruto bycie płytką produkcją i dziecinadę. Że niby wszędobylskie cycki i majtki są takie dojrzałe? Może dla śliniących się na ich widok nastolatków...

Ecchi dzielą się na te lepsze, i gorsze np.
Kanokon - bullshit
Iketeru Futari - Zabija ze smiechu...

Nari 03-10-2008 19:21

To już! Dorwałem torrenty z RtV i Clannada AS. Teraz tylko czekać na suby.

Rayza 03-10-2008 20:08

wracam z 3 dniowej terapii bez-netowej [czyt. byłem w szpitalu na badaniach]
chwałą netowi na komórce i kasy wystarczyło mi tylko na 15min na fakku xD
ale już wracam do anime ; )
co do naruto....zależy manga czy anime i czy 1 sezon czy 2gi ....
i kupiłem haruhi #2 a w pon naruto [manga] #28 pl ^^ a pod koniec m-ce wędrowiec z tundry YAY!

Juzefek 03-10-2008 20:46

A kojarzy ktoś takie anime o czarodziejce która już w pierwszym odcinku rozwaliła zuego smoka (i pół miasta) a później latała z jakimś rycerzem co miał jakiś tam legendarny miecz czy coś takiego? Pamiętam, że w jakimś odcinku gdy poszli do lasu jej moc została ograniczona czy coś takiego. Leciało to na TVN7.

Grocix 03-10-2008 21:07

No, zaliczylem 1 ep Clannada AS - ladny opening i odprezajaca fabula (chociaz nie zawierajaca nic specjalnego).
Swoja droga, ma ktos piosenke z openingu? Bo nigdzie nie moge znalezc...

sphinx123 03-10-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2285062)
A kojarzy ktoś takie anime o czarodziejce która już w pierwszym odcinku rozwaliła zuego smoka (i pół miasta) a później latała z jakimś rycerzem co miał jakiś tam legendarny miecz czy coś takiego? Pamiętam, że w jakimś odcinku gdy poszli do lasu jej moc została ograniczona czy coś takiego. Leciało to na TVN7.

Tak, Slayers, jedno z moich ulubionych anime <3 Ostatnio wyszła czwarta seria :P

Gangrel 03-10-2008 22:51

Wlasnie skonczylem ogladac pierwszy ep clannada as. Cóż, w rytmie poprzedniej serii, kreska jakby ciut ladniejsza.

Polecam na mininovej, jak ktos nizej pisal. Seedow i peerow od cholery.

Nari 03-10-2008 22:53

No może Clannad stał się trochę sztuczny z tym całym haremem.

Serious Sam 03-10-2008 23:40

A mnie się podoba, że nie zmienili dużo w Clannadzie, kreska rzeczywiście milsza dla oka.

Illya_von_Einzbern 03-10-2008 23:46

Zdaje mnie się czy ktoś tu ogląda tylko tytuły znane i reklamowane wszedzie spamowane i omija to co już dawno wyszło i jest dostępne w całości od zaraz?

Np z mojego avka w clannadzie takiej postaci nie zobaczycie , może to i lepiej dla całego świata...

Nari 04-10-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2285399)
Zdaje mnie się czy ktoś tu ogląda tylko tytuły znane i reklamowane wszedzie spamowane i omija to co już dawno wyszło i jest dostępne w całości od zaraz?

Np z mojego avka w clannadzie takiej postaci nie zobaczycie , może to i lepiej dla całego świata...

O tych starszych nie co gadać, bo wszystko jest już przecież przedyskutowane, nie?

Gangrel 04-10-2008 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2285399)

Wybacz, ale każdy ma własne gusta. Nie chcesz się włączyć do dyskusji, zaproponuj temat równie ciekawy dla ogółu albo won do kąta.

Grocix 04-10-2008 00:50

Zeby napisac cos w koncu na temat - obejrzalem True Tears. Kreska ladna, ale brakuje detali w scenografii. Fabula - czegos takiego szukalem, mi sie bardzo spodobalo.

Polecam

Gangrel 04-10-2008 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2285534)
Zeby napisac cos w koncu na temat - obejrzalem True Tears. Kreska ladna, ale brakuje detali w scenografii. Fabula - czegos takiego szukalem, mi sie bardzo spodobalo.

Polecam

Obejrzałem jakiś czas temu, nie było to straszne przeżycie, ale jakoś się nie zachwyciłem. Do clannada, Kanona czy Myself, Yourself troche temu tytołowi imho brakuje.

Grocix 04-10-2008 00:59

@Up
IMHO, True Tears jest powazniejsze niz podane tytuly ;)

@Topic
Zna ktos jakies OVA/Filmy/Serie podobne do tych Makoto Shinkai'ego (tworcy Byousoku 5cm, Hoshi no Koe)?

Hanndo90 04-10-2008 02:29

Właśnie skończyłem ''Jigoku Shoujo Futakomori'' i powiem tyle ,ze to niepowinno sie tak skończyć!! aaaa ;(;(;( :'(((( Ai!!!

hmmm właśnie miałem zasiadać do ''Burst Angel'' kiedy zainteresowała mnie Sygnaturka Pana Up tzn: Tajemnicza Horo
i stwierdziłem ,ze obejrze Spice and Wolf : )

eerion 04-10-2008 06:42

Cytuj:

Teraz nagle zaczynasz oglądać starsze tytuły?
Z gorszą kreską?
Od kiedy...

No, ale cóż. Ilya zawsze chce być oryginalny/jedyny/cokolwiek

milano8 04-10-2008 07:06

elos mowie wam
ogladal ktos erementar gerad ? fajne czy takie suxowate ?

kołbaś 04-10-2008 10:48

ahh moja leniwa dupa właśnie wstała wypoczęta po obejrzeniu relaksacyjnego odcinka clannad afterstory. Aż się nie mogę doczekać następnego. Co do True tears, fakt faktem ze anime calkiem niezle, z ciekawą fabułą ale jednak czegos mi tam brakowało. Tego czegos co ma clannad i kanon.

Grocix 04-10-2008 10:54

A ja zaraz dokoncze Ikkitousen, bo przerwalem tak w polowie 3 serii ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27.