![]() |
|
Cytuj:
Kanokon - bullshit Iketeru Futari - Zabija ze smiechu... |
To już! Dorwałem torrenty z RtV i Clannada AS. Teraz tylko czekać na suby.
|
wracam z 3 dniowej terapii bez-netowej [czyt. byłem w szpitalu na badaniach]
chwałą netowi na komórce i kasy wystarczyło mi tylko na 15min na fakku xD ale już wracam do anime ; ) co do naruto....zależy manga czy anime i czy 1 sezon czy 2gi .... i kupiłem haruhi #2 a w pon naruto [manga] #28 pl ^^ a pod koniec m-ce wędrowiec z tundry YAY! |
A kojarzy ktoś takie anime o czarodziejce która już w pierwszym odcinku rozwaliła zuego smoka (i pół miasta) a później latała z jakimś rycerzem co miał jakiś tam legendarny miecz czy coś takiego? Pamiętam, że w jakimś odcinku gdy poszli do lasu jej moc została ograniczona czy coś takiego. Leciało to na TVN7.
|
No, zaliczylem 1 ep Clannada AS - ladny opening i odprezajaca fabula (chociaz nie zawierajaca nic specjalnego).
Swoja droga, ma ktos piosenke z openingu? Bo nigdzie nie moge znalezc... |
Cytuj:
|
Wlasnie skonczylem ogladac pierwszy ep clannada as. Cóż, w rytmie poprzedniej serii, kreska jakby ciut ladniejsza.
Polecam na mininovej, jak ktos nizej pisal. Seedow i peerow od cholery. |
No może Clannad stał się trochę sztuczny z tym całym haremem.
|
A mnie się podoba, że nie zmienili dużo w Clannadzie, kreska rzeczywiście milsza dla oka.
|
Zdaje mnie się czy ktoś tu ogląda tylko tytuły znane i reklamowane wszedzie spamowane i omija to co już dawno wyszło i jest dostępne w całości od zaraz?
Np z mojego avka w clannadzie takiej postaci nie zobaczycie , może to i lepiej dla całego świata... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zeby napisac cos w koncu na temat - obejrzalem True Tears. Kreska ladna, ale brakuje detali w scenografii. Fabula - czegos takiego szukalem, mi sie bardzo spodobalo.
Polecam |
Cytuj:
|
@Up
IMHO, True Tears jest powazniejsze niz podane tytuly ;) @Topic Zna ktos jakies OVA/Filmy/Serie podobne do tych Makoto Shinkai'ego (tworcy Byousoku 5cm, Hoshi no Koe)? |
Właśnie skończyłem ''Jigoku Shoujo Futakomori'' i powiem tyle ,ze to niepowinno sie tak skończyć!! aaaa ;(;(;( :'(((( Ai!!!
hmmm właśnie miałem zasiadać do ''Burst Angel'' kiedy zainteresowała mnie Sygnaturka Pana Up tzn: Tajemnicza Horo i stwierdziłem ,ze obejrze Spice and Wolf : ) |
Cytuj:
Z gorszą kreską? Od kiedy... No, ale cóż. Ilya zawsze chce być oryginalny/jedyny/cokolwiek |
elos mowie wam
ogladal ktos erementar gerad ? fajne czy takie suxowate ? |
ahh moja leniwa dupa właśnie wstała wypoczęta po obejrzeniu relaksacyjnego odcinka clannad afterstory. Aż się nie mogę doczekać następnego. Co do True tears, fakt faktem ze anime calkiem niezle, z ciekawą fabułą ale jednak czegos mi tam brakowało. Tego czegos co ma clannad i kanon.
|
A ja zaraz dokoncze Ikkitousen, bo przerwalem tak w polowie 3 serii ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |
|