![]() |
|
modek ma zawsze racje
Cytuj:
1. zauważ że post jest jeszcze sprzed grudniowego update 2003 skad wiesz jak wtedy wyglądała tibia 2.Nawet cytowac nie umiesz 3.przy takich skilach nawet przy zawlistym eq i gsie leci na 1 zerka czasem wiecej hp 4.czy widziales jak on zabil te zerki bo ja nie wiem czy mozna spotkac gdzies 2 zerki same mozee na orc fortress a on tam chyba nie byl 5.on mówi o expieniu na ww ale współczuje twojemu kumlowi uzerania sie z ww kilka dobrych minut 6.o beho tam nic nie pisze 7. miedzy 17 lv a 18 jest taka roznica jak miedzy 17 a 18gp 8.nom co do cycka jest tu niezgodnosc 9. nastepnym razem ty pomysl zanim cos napiszesz Cytuj:
|
odpowiem ci z chęcią:
1.Brat mojego kumpla jest zapalonym tibijczykiem ,pierwszy raz zarejestrowal sie w 2002 roku!!i mowil mi jak wtedy bylo. 2.jestem na forum od wczoraj wiec z cytowaniem sie zgodze:P 3.prawdaale wątpie by leciały rożnice o ok.100 hp :/ 4.2 zerki mozna sobie odciognoc z korytarza podziemnego w drodze do desert questa. 5.nie masz czego wspolczuć bo lecialy hity po 50 hp wiec raczej nie bawil sie pare minut:/. 6.ale poweidzalem bo beho jest kepszy od cycka!!. 7.ale zawsze jest. 8.no wlasnie. 9.wole bys pomyslal ty!! |
czy pokonam...
jakie potwory pokonam knightem 12 lvl skile 27/27?
|
gtr
moj eq to
p-set,dark helmet,war hammer,dwarven shield i leather boots |
next
luiss yora - sprobuj na poczatek dwarf soldiery a jak beda cie za bardzo htowac to idz na roty i poskiluj troche chociaz do 40/40 i wtedy juz napewno soldki wchodza w gre :)
Ja mam pytanie czy ktos zna swietne miejsce jak dla knighta 38lvl skills 75/75? chodzi o expienie, nie musi byc zadnego lootowania :) :P ps. Czy ktos zna miasto minosow mintwalin? Jak tam by bylo? |
gdzie moge isc expic ze skilami xx/xx
Jestem knightem na 10 lvl mam skile 37/32 (pracuje nad tym:D)Uwielbiam chodzic na ghul land(nowe tereny kolo carlin).Leje sie z ghulami ,szkieletorami,poisen spiderami itd. radze sobie ale trace przytym sporo zycia.radze tam sie wybrac dopiero na skilach 45+/45+ zeby nie bylo duzych strat hp. No, trzeba uwazac na miejsca z demon szkieletai,fire dewilami i giant spiderem.na gs radze nie isc:D. Jest sporo kasy, locik niezly, fajnie sie nabija lvl.ale nie warto chodzic wszedzie.....
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Na PACC - Scaraby, Tomby do ~60 lvl. Na FACC - DC i Guardy do 60-100 lvl. |
a gdzie expic knightem 18lvl i 4mlvl ze skillami 65/66??
eq slabe: plate legs,noble armor,crown helmet,leather boots,serpent sword(moge kupic cos innego)tarcze tersaz jakas chce kupic |
ja mam 15 lvl knight skille 50/53 4mlvl pacc eq:c arm c shield cruz helmet f axe p legi bohy mam zamiar kupic k legi i rh lub d lance gdzie radzicie expic i co kupic.
Thx z gory za odpowiec. |
Darc katedra
są tam bandity, smuggler, slim, wild wariorrry,:cup: ;(
|
Cytuj:
|
X( X( mroku powiedz mi ile masz kasy????????????????bo przyda ci sie lepsze eq
|
aha mroku podaj mi tez ceny k arma f sworda i crusader helma na twoim serwie
|
Rafcio masz bardzo dobry eq jaak na ten lvl skillsy rowniez polecam doexpic ok.18 lvl i wziosc sie za skille do 70/70 a przez czas exienia do lvlu 18 zbierac loociki!!!!!!!!muisz uzbierac duzo kasy!!jak dobijesz te skille to exp do 20 lvl i dopiero wtedy c legi kupujesz i na rh zbierasz!!:)
|
Rafcio masz bardzo dobry eq jaak na ten lvl skillsy rowniez polecam doexpic ok.18 lvl i wziosc sie za skille do 70/70 a przez czas exienia do lvlu 18 zbierac loociki!!!!!!!!muisz uzbierac duzo kasy!!jak dobijesz te skille to exp do 20 lvl i dopiero wtedy c legi kupujesz i na rh zbierasz!!:)
|
Cytuj:
mam z 4k bo wszystko szlo na pallka xD knight legs-10k(ytak podaje mytibia.com) fire sword-3k knight armor-ok. 5k crusader helmeta nie znam ;( warrior helmet-ok. 5k i chyba kupie dzis fire sworda xD |
Gdzie można efektywnie potrenowac
mam knighta który poszedl na sworda ma 15 lv skile 39/31 i chcialem nabic 60/50
|
na tych skillach najlepiej pójść do kopalni -1 poziom i na rotach i dwarfach;) full def machete i do dziela na skillach 50 wziosc troche slabszy sword
|
na tych skillach najlepiej pójść do kopalni -1 poziom i na rotach i dwarfach;) full def machete i do dziela na skillach 50 wziosc troche slabszy sword
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |
|