Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

Rybzor 30-06-2010 19:00

Ja byłem u fryzjera, na odebraniu świadectwa dojrzałości, a po tym na browarq. Czy chciałbyś sobie zasubskrybować moje życie osobiste? Pisz na [email protected]

Serious Sam 30-06-2010 20:36

Loguję się, pisze ''Connected'', a po kilku sekundach '' You have been disconected from the server''.

@Ryba
Jaki serwer?

ruszek 30-06-2010 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2769134)
Loguję się, pisze ''Connected'', a po kilku sekundach '' You have been disconected from the server''.

@Ryba
Jaki serwer?

Też to mam. Jakieś problemy z loginem są.

Ryba, ja i cytryn gramy na Burning Legionie ; D

Skąd mam wiedzieć jaki ja mam ten battle ID, czy jakoś tak?

boBovita 01-07-2010 09:44

To tak jak ja - Burning Legion, nick Ybob ; ). Gdyby ktoś chciał, zawsze możemy pogadać : ))

CytrynowySorbet 01-07-2010 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2769089)
NIE ADDICTED ALE JAK MI NIE DADZOM WOWA TO WYRZUCE KOMPUTER PRZEZ OKNo!!!!!!!!!!!!!

A tak na serio, to podajcie swoje Real ID potem, co byśmy się pododawali do ziomków :cup:

No, już wam daje mojego maila = login. Może hasło też? :x Nie bez powodu to sięnazywa REAL friends ID.

Do której serwery były offline wczoraj? Bo nie wiem czy mnie raid ominął ;\

Cygan Slejter 01-07-2010 11:14

Rozpoczyna sie BETA Cata Huuraaaa:cup::cup::cup::cup:

Rybzor 01-07-2010 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2769228)
No, już wam daje mojego maila = login. Może hasło też? :x Nie bez powodu to sięnazywa REAL friends ID.

Masz hasło takie samo co login, czy może jesteś cwany i wpisałeś qwerty?

Zarandiel 01-07-2010 17:27

Postanowiłem zacząć z WoWem od razu na globcu. Większość z was gra na BL, tak? Ally? Horda? Mam nadzieję, że moge na was liczyć jeśli chodzi o jakieś wskazówki dla początkującego. Jaką byście polecali postać dla początkującego, po stronie hordy i ally? Preferuje jakiegoś DPS'a, ale niezbytnio lubię grę wszelkiego rodzaju magami.

Rybzor 01-07-2010 17:36

Kupiłeś już wowa? jak nie, to napisz do mnie na gg: 7813598 :D

Gramy na burning legion, ally.

Zarandiel 01-07-2010 18:59

Tak, kupiłem, ściągają się teraz patche, do wieczora powinno być. W ally zastanawiam się nad graniem Druidem albo Hunterem, co byłoby lepsze na początek? Jakieś tam doświadczenie w MMO mam, L2, Silkroad, Tibia (niestety), GW. Mam podstawke + TBC.

Rybzor 01-07-2010 19:27

Na początek jak najbardziej hunter. Jest jedną z najprostszych postaci do grania.

_WrD_ 01-07-2010 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zarandiel (Post 2769305)
co byłoby lepsze na początek? Jakieś tam doświadczenie w MMO mam

Ty się tym nie przejmuj i wybieraj co ci się podoba, nie kieruj się tym, że "ta klasa jest najlepsza dla początkujących i nieogarniętych graczy". Ja zaczynałem swoja przygodę z WoW ponoć najtrudniejszą klasą do levelowania i dla nowych graczy w grze - priestem, i jakoś żyje, miło wspominając chwile spędzone z moją undeadką :)
Ergh, gdybym tylko miał kasę, już zwiedzałbym pewnie Northrend...

Cygan Slejter 02-07-2010 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2769308)
Na początek jak najbardziej hunter. Jest jedną z najprostszych postaci do grania.

Żartujesz co nie?? kazda postacia sie latwo gry, zalezy to tylko od twoich umiejetnosci, znam wielu ludzi ktorzy nie potrafia grac hunterem

Rybzor 02-07-2010 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2769397)
Żartujesz co nie?? kazda postacia sie latwo gry, zalezy to tylko od twoich umiejetnosci, znam wielu ludzi ktorzy nie potrafia grac hunterem

A ja znam wielu ludzi którzy jedzą chleb bez masła. Co to za gówniany argument, że znasz wielu ludzi co nie potrafią grać hunterem? Każdy może nie potrafić grać każdą profesją jak jest debilem. Faktem jest, że tymi dwoma gra się najłatwiej.

I owszem, każdą się łatwo gra na 80 lvlu. Jak chcesz mi wmawiać, że na 10 lvlu łatwiej się gra priestem niż hunterem, to wsadź se zapałki w oko bo i tak nie uwierzę : P

Cygan Slejter 02-07-2010 02:41

Priestem zajebiscie sie szybko leveluje i wcale nie jest gorzej od hunter'a. Łowca ma tyle dobrze ze ma peta i nie kłóć sie swieżaku :)

Rybzor 02-07-2010 03:19

Rotfl, ile masz postaci na 80? : >

LaYs 02-07-2010 04:30

^ google > looking for friends

Cygan Slejter 02-07-2010 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2769416)
Rotfl, ile masz postaci na 80? : >

3 :) <znaczki>

Rybzor 02-07-2010 10:52

Rotfl, to czemu nazywasz mnie świeżakiem, świeżaku?

CytrynowySorbet 02-07-2010 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2769413)
Priestem zajebiscie sie szybko leveluje i wcale nie jest gorzej od hunter'a. Łowca ma tyle dobrze ze ma peta i nie kłóć sie swieżaku :)

Góóóówno prawda. Po pierwsze levelowanie priestem do 40 levela to istna porażka, a gdy już zdobędziesz shadowforma to wcale nie jest o wiele lepiej. Zakładanie masy dotów zajmuje dobrą chwilę, w tym czasie hunter rozwali 2 mobki albo całą grupę na aoe, które priest dostaje dopiero na 78 levelu. Do tego hunter prawie non stop coś bije (pet tankuje, więc hunter nie traci hp, leczy peta i od czasu do czasu włączy aspect of the viper), za to vampiric embrace nie zagwarantuje ci, że hp będziesz miał ciągle na full. Priestem gra się trochę łatwiej, jak jesteś doświadczonym graczem, wiesz gdzie i kiedy levelować i masz BoE.

Aha, i sam fakt, że priest to najrzadziej wybierana klasa (na BLu da się to odczuć, bardzo mało priestów) mówi sam za siebie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39.