![]() |
|
Cytuj:
|
dzielne grono neranowych chemikow przeprowadza testy w jakiej temperaturze zamarza koktajl truskawkowy majka-rox
|
@szkapamujwruk
Jako ,że jest to podstawa programowa 2 klasy liceum to jest to całkiem trudne zagadnienie :D btw. nie jestem chemikiem z Nerany tylko podważam prawdziwość jego wypowiedzi : o |
@up
90% forum nie zrozumiało tego co napisałeś |
@up
Chętnie wytłumaczę Ci to co jest niezrozumiałe. |
@up
Czytajac wypowiedz Szkapy latwo mozna wywnioskowac, ze zalicza sie do tych pozostalych 10%. |
Hmm to tak jeszcze dopisze pozdrowienia bo nie mialem weny i dlugo mnie tu nie zobaczycie o ile w ogole :D chodzi o forum bo do gry nie wracam.
Dzieki za gre : Szczegolnie Dave , Ferax , Elvinuz ,Old Zarro'c aka Shinigami Zaigestu , Butcher Pall ,Chciwy Typ , Agasia, Swietny Pal , Amen Sala,Nero(sorry) :D( moglem kogos pominac sorry ) Dzieki rowniez za gre calemu old Almost , Loyal Family , IE , Image , Street Fighters. Dzieki tez Szkapie i Morthowi chociaz od dluzszego czasu sie nie lubimy i unikamy to dobry rok gralismy razem i zaliczylismy duzo udanych questow i huntow. Dzieki tez Prolerowi i Greasterowi za dobra ekipe venta i faro hunty. Pozdrawiam tez wszystkich forumowych fighterow xD Do zobaczenia Jesli ktos nie ma mojego gg a chcialby to na priv chetnie podam.Rl foty macie w dziale nerana-rl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja pewnie też niedługo skończe swoją kariere i pójdę w twoje ślady. Cóż pozostaje powiedzieć mi tylko jedno.Żegnaj! |
@Krulik
pozdro :d xd Tamto wcześniej napisałem, bo pewnie większość ludzi, którzy to czytają myśli, że podstawa programowa to fragment programu na kompa |
@up
Aaa to wybacz :D |
Cze. Nerana ;q Coś ode mnie.
http://img100.imageshack.us/img100/6...allpaccri4.png |
@up
Nie dość ,że stare to jeszcze głupio wykorzystane eh. Wątpię ,żeby Bodzio miał to czytać. |
|
Cytuj:
|
@Mike
Zdajesz sobie sprawę z tego ,że lizanie dupy nie daje Ci niczego? Wyzywasz gościa bo myślisz ,że będziesz fajny? |
Cytuj:
Polać mu! |
jak dostal bana i delete to sie z niego smiales,a teraz co chcesz mu polizac? i tak juz chara nie ma,chyba ze chcesz zeby robi z toba 20 lvlowe chary!!!!1111
|
http://www.youtube.com/watch?v=vowNjxFIJJg
Kto mi pomoże w quescie na yalahar xd? |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |
|