![]() |
|
Cytuj:
|
@up,
Osoba nie posiadająca włosów na czole nie jest pół-łysa. BTW Wald, pyknij fotkę swojego plecaka, chcę zobaczyć czy masz naszywkę "KGB" ;p Kolega sobie kiedyś taką zrobił, ale nie KGB, tylko CIA. |
@Korek
Jak byłem kinderkomuchem to miałem koszulkę KGB, ale ani razu na miasto nie ubrałem, mama(niech będzie ^.^) mi zabroniła i wytłumaczyła, co to jest KGB. |
Na tamtym zdjęciu mam jedne z najdłuższych włosów jakie miałem od kilku lat :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie, tak napisałem, żeby więcej ludzi odpowiedziało.
Ale o tym szaaa. |
MalaMi, ale emofoty.
|
ołlł dżizus xD
|
Cytuj:
|
szkoda, ze nie jestem szatanowcem
|
Wald, to taki misiek z Ciebie troche. Hehe.
Btw. mieszkasz z tym lysym lolem? xD |
Celoz: w mojej szkole też panuje zasada mrok, szatan i żel do włosów. byś się tam nadawał.
|
Cytuj:
|
Oxy cos Ty cpal ? wez w ogole kupowac browara w butelce; ||| do dupy; p
|
Puszki mają metaliczny smak...
Butelkowe miota! |
Cytuj:
@Wald, pierwsze skojarzenie po tym jak Cie zobaczylem to czarny Golf II. |
Zgadzam się z obydwoma panami przede mną. Szkło nie reaguje dlatego piwo ma wtedy lepszy smak. Widzisz? Na humanie jestem Chesterkaa i takie rzeczy wiem.
|
Fakt, butelkowe jest lepsze, zgadzam się. Tylko Harnasia pije puszkowego, bardziej mi podchodzi ; P
|
@up
nie wiem jak innym ale mi harnas podchodzi dopiero po ok. 4 butelkach tego syfu ~.~ no i co do puszek to fakt, sa gorsze ale czasami jak nie ma nikt otwieracza a jestesmy w gronie niepalacych (brak zapalniczek) to jednak trzeba zakupic puszke zeby nie kombinowac z otwieraniem :P @Rege oj, po co ci ta swastyka narysowana markerem? :D normalny tatuaz sobie zrob |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |
|