Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

MarcinStw 06-05-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crealnex (Post 1414675)
Nie wiesz o co mi chodzi, więc się łaskawie zamknij.
A ja będę odwiedzał ten temat cały czas, nie bój się! ;]

@MarcinStw
LoL?
Do tej wiochy?
Nie chcemy sobie brudzić butów, sorki.
Nie zwiedzimy waszych obór.

Widzę że nie nauczono Cię czytać ze zrozumieniem ;), ale to już nie moja wina, miej pretensje do swojej Pani Polonistki z podstawówki.

Ell~ do Ciebie nic nie dociera, ale sram na Ciebie już usahusauhsahusa FAJNE EQ ! AUFHASUFHAISFHASIHN

i naucz się edytować posty a nie :/ nabijasz je lepsie

Crealnex 06-05-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ell_Demono (Post 1414688)
Chetknie tylko na wakacje plzz? bo z kolegami wybieramy sie wlasnie tam w okolice tej jebanej wsi ;)

E tam ;/
Nie chcę później zmarnować tony wody by obmyć się z ich smrodu.
Ja nie jadę ;/

Btw.
Explomen,
kto BOT'em wojuje, od BOT'a ginie ;D

MarcinStw 06-05-2007 20:26

Ale mnie po karaliście :(

Crealnex 06-05-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarcinStw (Post 1414723)
Ale mnie po karaliście :(

Koszmary będziesz miał ;D
Ej, budzili cię kiedyś w nocy?

Saramur 06-05-2007 20:51

Hahahahaha forumowi n@pinacze kij wam w d***** padniecie nie raz jeszcze.
Raków RKS Stalówka ZKS Nasza Zgoda Najlepsza W Polsce Jest!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Vanset 06-05-2007 20:58

Widze, ze temat podupada. Jezeli macie zamiar sie wyzywac, to nie w temacie o Morganie, right? Btw. Dzisiaj na Morganie zrespil sie Morgaroth :) , pewnie nikt go nie ubije, bo jak narazie na naszym swiecie za male lvle sa, a szkoda, bo szybko sie znow nie pojawi.

Crealnex 06-05-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saramur (Post 1414808)
Hahahahaha forumowi n@pinacze kij wam w d***** padniecie nie raz jeszcze.
Raków RKS Stalówka ZKS Nasza Zgoda Najlepsza W Polsce Jest!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

BABAEBAEEAHAE

Spróbuj mnie zabić ^.^

@UP
Powiedz coś nowego

Vacek 06-05-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ell_Demono (Post 1414688)
Chetknie tylko na wakacje plzz? bo z kolegami wybieramy sie wlasnie tam w okolice tej jebanej wsi ;)

Bez obrazy, ale Ty masz 15-16 lat. Naprawde niewiele zrobisz komukolwiek ;)

Abor 06-05-2007 21:16

@Ell~

Skoncz sie napinac, prosze. Padles jak noob, nosiles takie eq majac RS (jak noob) wiec prosze Cie, nie wrzucaj na ludzi, ktorzy Cie dojechali ok? Poza tym zachowujesz sie jak dziecko wrzucajac po starych i chyba nie potrafisz skleic jednego zdania bez wulgaryzmu...

Wiem ze prawda w oczy kole, ale czasem trzeba stawic jej czolo ;p

Xanroar 06-05-2007 21:18

No dobrze, zróbmy przerwę w starciu Ell Demono vs Stalowa Wola i porozmawiajmy o Morgaroth'cie, który najechał na Morganę. Jak sądzicie, czy jest szansa na zabicie jego? Ja sądzę, że nie (niestety).

Crealnex 06-05-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 1414881)
Skoncz sie napinac, prosze. Padles jak noob, nosiles takie eq majac RS (jak noob) wiec prosze Cie, nie wrzucaj na ludzi, ktorzy Cie dojechali ok? Poza tym zachowujesz sie jak dziecko wrzucajac po starych i chyba nie potrafisz skleic jednego zdania bez wulgaryzmu...

Wiem ze prawda w oczy kole, ale czasem trzeba stawic jej czolo ;p

Jak go stać, by mieć takie eq, to jego sprawa -.-

@Vacek
No, zależy ;]

@Ell~
Jutro spróbuję się z Tobą skontaktować...

Jacoobus 06-05-2007 21:39

Leefoo roooox xDD

Doooobra :D
Pora troche powyć z innych graczy :D

a wiec ponizej przedstawie krotka scenke ktora miala dzis miejsce jak bylem na starowce z Mucka :D

Cytuj:

Pewnego słonecznego dnia (ch*j z tym ze padal deszcz ale tak ladniej wyglada) , to jest dzisiaj, podczas spożywania wykwintnego posiłku, to jest pizzy, naszła nas (mnie i mucke) ochota zadzwonić do naszego drogiego kolegi Leefoo, niestety nie odbierał telefonu, kontynuowaliśmy próby dodzwonienia się do niego przez kolejne 10 min, po czym w końcu odebrał, ale na pytanie czemu nie odbierał stwierdził "afkowałem". Wieć kochani nawyjmy temu kto potrafi afkować przy telefonie: HahahHAHAHAhahahHAAHAHAHAhahahahahaHAHA XD XD xD xD xd XD

Soul's 06-05-2007 21:43

...
20:35 Ell Demono [65]: 20:35 You advanced from Level 64 to Level 65.

HardClan 06-05-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ell_Demono (Post 1414397)
Jebane śmiecie ze stalowej woli..
Zajebaliscie mnie.. zajebaliscie Tenchu.. zajebaliscie Thunderaxe..
rzygam wami, zapierdole was jak suki, dojade jak dzikie swinie, macie popierdolony mózg w glowach wyjebany na sucho przez stado krów, macie pojebane we łbie.. stara was nie kochala i przez 2 miesiące po waszym urodzeniu patrzyla na was i dotykala patykiem nie wiedzac co to jest 0.o jestem tak na was w*****ony ze nie wiem co zrobie.. teraz bede gral w tibie po to zeby was upierdolic..
A KAZU'YA TEAM I TAK JEST I BEDZIE LEPSZY BO ONI NIE UZYWAJA BOTOW TAK JAK WY SKURWYSYNY
Z poważaniem
Signed.
Ell~

Kazu'ya team bez botów? <rotfl>
Daj mi tylko przejrzeć kolekcję moich filmów z morgany i znajdę Ci:

xx.xx Raditz Saiya-jin: z xxx

;)

Gotthe 06-05-2007 22:19

gz ell
jakie masz teraz eq :P????

MarcinStw 06-05-2007 22:43

no to tak.. przed chwilą poganiliśmy troche Ell~ po Thais lecz jednak nasz forumowy forum fighter bał się nas i gdy nas zobaczył zaczoł uciekać :( ( a miał nas powycinać all, byliśmy all czego nam tego nie zrobiłeś?), po czym zawołał (napisał do Saweha~ i Jessy~) gdy jessy się zjawiła wyłapała od nas Combo, ale niestety się wyuhała .. Saweh też bał się nas jak ognia :( gdy już wszyscy pouciekali od nas wpadł nasz drogi kolega Nizahe :) (czyżbyśmy byli tak silni żeby Jessy~~ i Saweh~ nie dali nam rady? .. a jeszcze wpadł Lavio Cold gdy zobaczył że Niz~~ online żeby podlizać dupke :), hmm to tyle z wieczornej wyprawy.

Saramur 06-05-2007 22:56

Ten Serwer jest nasz ten serwer do nas nalezy nie damy nikomu nie damy nikomu bo on sie nam nalezy. :evul: :evul: :evul:

Lavio 06-05-2007 22:59

@2up

Próbujesz być taki fajny, co? Kompleksy robią swoje, może sam siebie nie akceptujesz? A może jakieś problemy o innym podłożu? Boję się nawet o tym pomyśleć. A co do zaistniałej sytuacji to lognąłęm się, bo się lognąłem. I przyszedłem do Raista, który też był na statku. Z Nizahe nie zamieniłem ani słówka, także wkręcać sobie filmy możesz dalej o 'lizaniu dupy', jak już przedtem powiedziałem...nie próbuj być fajnym na siłę, bo to robi się żałosne.

MatiStw 06-05-2007 23:09

Ell~ dziecko:baby: Stara tak na ciebie najeżdża w domu? ze musisz sie spinac na forum. Ty tylko potrafisz gadać, a jak przyjdzie co do czego to Spi*****asz.
Jedno jest pewne WYPI*****ASZ z SERVERA sZeRyFiE. 8o

btw. Wbiles lev :cup: To teraz go stracisz 2x :evul:

Jaz 06-05-2007 23:24

Kurwaaaaa mam już tego dość, naabs.. Założyłem specjalnie dla Was forum. (Ell Demono i pk team~). http://www.tusiekloccie.fora.pl/ Miłego srania się i nie spamujcie więcej tutaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.