Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Clas Seren 28-08-2006 13:09

@Grebol

Widze, ze ty niekumaty jestes. Wiesz co to znaczy bez odbioru? Nie rob teraz z siebie idioty, bo ja dokladnie pamietam twoje noobowskie pytania na gc w tym rowniez to o aol'a i rs hahaha. Masz racje zrob deleted dla swojego chara i idz juz stad. Zaplac Drazowi za bycie w jego guildi, bo ty jestes do tego zdolny bheuh. Zegnaj...:D

Cors Ent 28-08-2006 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXiEs (Post 959114)
@UP

To jest koszt proszwedzkiej polityki Corsa, on ich kocha oni kochaja jego a ludzie cierpia... wrocil tano, wroci Cozmetic~ i cala reszta a ze kasy im bedzie brakowac to beda klopoty... a to wszystko dzieki dzielnemu corsowi... ktory gowno zrobi aby powstrzymac krewkich przyjaciol zza morza bo to jego kumple... Wielkie dzieki dla corsa

jestes rasista.

wiesz wogle kto to Wakko?!
bez znajomosci tematu piszac takie rzeczy tylko robisz z siebie błazna

Chullo 28-08-2006 13:52

Przed chwilka bylem ofiara PA Gammblerka i Senseja, ow panowie przyszli na hydry zarobic,W nerwach przez przypadek wcisnolem yellow skulla na gammblerku, dlatego bylem piewny ze padne(jedynie chcialem stracic wszystkie runki). Jednak jakims cudem udalo mi sie wyjsc z tiq~ chocciaz probowali mnie strapowac jednak nie udalo im sie ta sztuka. Mimo to ze udalo mis ie wyjsc z tiquadny to nic mi nie dawalo poniewaz dalej mialem yellow :P W miescie bawilem sie z gammblerkiem az wkonu przyszedl anarchos przyblokowal troche gammblera a ja to wykorzystalem i uciekalem ;d T ring, utani gran hur. i juz bylem na koncu miasta a gammbler nie mogl mnie dogonic :( az wkoncu znikl mi pz :P Oj gammbler co ty soba reprezentujesz.. 38 lvl to dla ciebie wyzwanie? Gratz udanego poscigu!

Clas Seren 28-08-2006 14:10

@Shanoz

Pamietam jak klociles sie z Gritem kiedy jeszcze wanted caly czas panowalo i DoF nie wychodzil z pz'ta. Ty juz wtedy byles przeciwko el drazito i jego ekipie. Wyzywales Grita i mowiles jaki to on nie jest noob itd. Wspomniales rowniez o jego pvp...teraz chyba troche zonk bo padles wlasnie od niego hahaha

PiXiEs 28-08-2006 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 959424)
jestes rasista.

wiesz wogle kto to Wakko?!
bez znajomosci tematu piszac takie rzeczy tylko robisz z siebie błazna

Cors... blazna to ty z siebie robisz... wiem co potrafi zrobic taki Tano czy Cozmetic... cala reszta jak sie zachowywala zanim Wanted ich wywalilo z serva... ciekawi mnie takze coz to za rozowe stworki biegaly i biegaja teraz po Tibii hmmm jakims takim polnocnym jezykiem rozmawiaja... ja o tym mowie... wiec nie gadaj bzdur
Jestes tak zaslepiony zemsta na Drazie ze nie widzisz lub nie chcesz widziec co sie dzialo i zaczyna dziac teraz...
Ps. I prosze nie mow mi ze jestem rasita bo to mnie obraza... jednak dla ciebie wyzwiska to nic wielkiego

Eldyn 28-08-2006 14:56

@up

mass log wanted vs shanoz :) jak to mialo sie skonczyc na smokach gdzie nie ma gdzie uciekac a ja mam tylko 650 hp ;) pomysl czasami zanim cos napiszesz :D

Clas Seren 28-08-2006 14:57

Ruphy
Aug 07 2006, 20:17:09 CEST Killed at Level 40 by Jameha and by Vorn Rochon

Taa, a ktos z DoFu powiedzial ze draz i urb zabijaja 50 lvle. Heh, dobrze jest mowic na kogos po czym robic dokladnie to samo -.-

Franek ^^ 28-08-2006 15:18

@up

Caly DoF. Zapomniales, ze oni sa swieci ? ;o huheuheuhe

Pozdrawiam :)
Franek :)

Gimlos 28-08-2006 15:38

Ruphy jest supporterem/noob charem Wanted, można go zobaczyć na filmiku kiedy pada Draz, także nie wiem skąd wasze zdziwienie.

Eldyn 28-08-2006 16:00

Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem wysluchalem jego prosb zebysmy ja i Sathan wrocili do wanted, tylko dlatego poszedlem na dragi bez osoby ktora by mogla blokowac przejscie na 1sqm a Drazharm to zwykly oszust i frajer.

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1356518

Bekas123 28-08-2006 17:13

o boshe shanoz jak ty mogles pasc przeciez sam jeden 10 roznosisz zawiodles swoich idoli teraz az zal.Ej ludzie wezcie sie ogarnijcie a nie sikac tylko umiecie.rebol wiem ze miales cieszakie dziecinstwo i ołowiem byles karmioty ale nie przelewaj swoich problemow na forum plx chlopcze z morskiej pianki

Raul de Azura 28-08-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 959652)
Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem wysluchalem jego prosb zebysmy ja i Sathan wrocili do wanted, tylko dlatego poszedlem na dragi bez osoby ktora by mogla blokowac przejscie na 1sqm a Drazharm to zwykly oszust i frajer.

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1356518

uwierz mi wystarczy troche pokory a bedziesz wiele znaczyl na azurze.
wspolczuje deda ale huj odrobisz to ale najpierw trzeba pokonac frajera....

Najwyzsza prawda 28-08-2006 19:07

Shanoz do bystrzakow to ty naprawde nie nalezysz skoro myslales ze Wanted zostawi cie free.Jak ty mozesz mowic nakogokolwiek zlodziej i zdrajca po tym jak po raz ktorys chciales zmienic strone.I kto tu wyszedl na frajera?? Barany sa po to zeby je strzyc.
Btw.obojetnie ktora strona wygra to przeciez Shanoz i Sathan nie myslicie chyba ze ktos wam tu grac pozwoli, wasze chary beda unicestwione obojetnie jak to sie skonczy.

PiXik 28-08-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 959652)
Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem

to padaj częściej chorągiewko,nie wiem skąd Twoje zdziwienie,zmieniasz fronty co chwilę,niech teraz jeszcze Dof Cie ubije ,dlatego że się z Drazem dogadałeś;]

Clas Seren 28-08-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 959625)
Ruphy jest supporterem/noob charem Wanted, można go zobaczyć na filmiku kiedy pada Draz, także nie wiem skąd wasze zdziwienie.

Przeczytaj dokladnie moj post i sprobuj go zrozumiec. Skad moje zdziwienie? A no stad, ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja chary ktore maja 50 lvl czy nawet nizsze. Smiejac sie z nich daliscie do zrozumienia, ze wasza guildia nie zabija tak niskich lvli, a tu okazalo sie co innego -.-

@Shanoz
Ty sie chlopie zdecyduj czy jestes przeciwko wanted czy z wanted. Najpierw wyzywasz Draza od frajerów, idiotow itd a teraz chcesz wrocic. Co ty myslales, ze on cie przyjmie bez paymentu? Za chwile bedziesz pewnie wyzywal Hega albo ludzi z DoFu.

Mioduch 28-08-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clas Seren (Post 960006)
Przeczytaj dokladnie moj post i sprobuj go zrozumiec. Skad moje zdziwienie? A no stad, ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja chary ktore maja 50 lvl czy nawet nizsze. Smiejac sie z nich daliscie do zrozumienia, ze wasza guildia nie zabija tak niskich lvli, a tu okazalo sie co innego -.-

eh moim zdaniem Gimlos'owi chodziło o to ze ten typek padł bo był powód a urb i draz zabijali za friko...

Clas Seren 28-08-2006 21:26

@mioduch

Widze, ze zbytnio nie znasz tematu albo nieuwaznie przeczytales moje wczesniejsze posty. Jugan the rising star zostal zabity za to ze jest w DoFie a nie za friko -.- Plax przeczytaj troche wstecz -.-

Gimlos 28-08-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clas Seren (Post 960128)
@mioduch

Widze, ze zbytnio nie znasz tematu albo nieuwaznie przeczytales moje wczesniejsze posty. Jugan the rising star zostal zabity za to ze jest w DoFie a nie za friko -.- Plax przeczytaj troche wstecz -.-

Roznica jest taka, ze frag na Juganie od razu pojawil sie w propagandowej liscie fragow na tibia.com, postniety zostal takze tutaj. Nikt od nas nie chwalil sie zabiciem Ruphyego, dopiero ty wygrzebales, ze zginal.

@down
Ale konkretnie kto tutaj sie smial z samego faktu, ze ubijaja niskie lvle? Bo ja juz nie ogarniam twojego toku myslenia

Clas Seren 28-08-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 951197)
18:5 we fragach dla DoF ;)

Jugan the Rising Star

Killed at Level 51 by Urbexx
and by Drazharm

Pozdro
Franek :)

@Gimli
Nie wiem jak na forum tibia.com ale tutaj jak widzisz podniecal sie tym jakis koles, ktory w wanted nie jest, wiec nikt z wanted sie tym fragiem nie chwalil -.-
Poza tym nie chodzi tutaj o chwalenie sie fragami tylko o to ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja niskie lvl, tymaczasem DoF robi to samo -.-

@Mioduch
Nie znasz tematu, albo go nie kumasz, a ja nie mam zamiaru sie rozpisywac tlumaczac ci wszystko. Napisalem ci zebys przeczytal troche wstecz, zastosuj sie do tego.

Mioduch 28-08-2006 21:47

@Clas Seren

ale mi chodzi o Ruphyego :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43.