![]() |
|
Cytuj:
|
@Kolirn
Z tym murzynem to przesadziles wiesz tu nietolerujemy rasistow;p Czy mleko jest biale??:D |
Cytuj:
tez sie hanys nie masz do czego przyczepić takiego mundrusia zgrywasz... |
Cytuj:
No ale Ty wiesz na czym stoisz. HAHA! @Aurea [CHAR]Kuldiseyto Verdiwerr[/CHAR] No to został pokarany... ;) |
Cytuj:
|
[CHAR]Mips[/CHAR]
Mar 02 2007, 12:16:00 CET Died at Level 112 by a demon [CHAR]Mage Jon[/CHAR] Mar 02 2007, 12:16:07 CET Died at Level 120 by a demon [CHAR]Zevs Mighty Thunder[/CHAR] Mar 02 2007, 12:16:18 CET Died at Level 143 by a demon [CHAR]Vesz[/CHAR] Mar 02 2007, 12:16:48 CET Died at Level 142 by a demon _/ |
heheh coś nie wyszło:P
Jak narzazie z Suave tylko QB zrobił wziął SCA i sprzedał za 600k :P Może następną razą Vesz macie film??? Od nas dali więc wy też możecie |
Annihilator to loteria, Sumo też sie 2x wyłożył ;)
Albo sie uda, albo i nie. Chociaż od bota i teamu też dużo zależy! Cytuj:
|
A co wy niesprawne rece macie ze bota uzywacie :D
Od razu mowie ze nia mam polskich znakow:( taki system. @down Jak cytujesz to popraw "twardek" na twardej:) A morze ty pochwal sie swoim nickiem? :D |
Govinem, jeżeli wbijesz ten 100 lvl i będziesz chciał wykonać anni wtedy napisz jak go wykonałeś ^^
a teraz proponuje zrób tak : Cytuj:
Zanim napiszesz posta, pomyśl 1000x ;) @Edit, up. Ty idioto. Chyba nie po to sie cytuje żeby poprawiać... ''A morze ty pochwal sie swoim nickiem?'' Co do nicku... Na wszystko przyjdzie czas! :] A pozatym, chcesz uczyć mnie pisowni, a sam popełniasz błędy... |
@Kolirn
Jak ja sie lubie z toba droczyc :evul: To chyba milosc :D |
Cytuj:
bo morze to jest głębokie i szerokie, nie mówi się przepraw tylko popraw, ew zamień. a co do tego Nicku to faktycznie również chętnie bym go poznał. |
dobra nie kłócić się lepiej byście zrzutki na mój payment porobili.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mee szajse a odemnie chcieli 1kk x(( a jam jest tylko biedny sorc x(( Jak bym mial to bym zaplacil bo nie jestem loyal x((
|
Fast'molt delete'a dostał...może mi ktoś powiedzieć kiedy i za co...?
|
@up
Przed napisaniem posta poogladaj wczesniejsze strony...:P |
Cytuj:
FaG, weźcie się do kupy i zróbcie z alliantami porządek, bo to co oni wyprawiają przed depo w każdym mieście przechodzi ludzkie pojęcie! Taki Zekiv, nie potrafi wbić fragów na opence, to zabija 30 lvle przed depo.... Respect! A co odpala "wielki" Zevs to poprostu szkoda gadać.... Może jakiś mass log?? ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |
|