Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Jinikao 11-04-2007 09:53

20 zl ;p;p;p a 5 zl postawilem:) Ale tylko 3 mecze obstawialem;p

Khar 11-04-2007 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1363993)
20 zl ;p;p;p a 5 zl postawilem:) Ale tylko 3 mecze obstawialem;p

To jeszcze 5 takich i PACC XD

Elevarm 11-04-2007 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1363218)
@Everanor albo Rastafarians
Mam do Was prośbę, moglibyście zareportować moją pierwszą postać "Kielek Mordobijca"? Chodzi o namelocka. Moglibyście np. napisać że jest to ofensywne imie, i może urażać Innych.
Byłbym wdzięczny :)

Nie uda się, nick nie łamie żadnej zasady.

Arthas The Keeper 11-04-2007 14:50

Pięknie, pieknie 7:1 Glory Glory Man U ]:-> <potęga>.
Makaroniarze do domu !!

signed: Usar

Kisia 11-04-2007 15:03

ladnie MU pojechal troche w szoku bylem :)

Btw, powrot sie szykuje :o

Arthas The Keeper 11-04-2007 15:39

@Kisia wracaj do nas xD || jesteś mile widziany ;]
btw. za co znów Mor'grimm'a huntuja?

signed: Usar

Kisia 11-04-2007 16:11

Wrocic wroce ale tylko do zalatwienia paru spraw. Za co huntuja mor'grimma nie mam pojecia jakos mnie to yebie

Massior 11-04-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1364250)
Wrocic wroce ale tylko do zalatwienia paru spraw. Za co huntuja mor'grimma nie mam pojecia jakos mnie to yebie

Wracaj do nas jak najszybciej _/ 3mam kciuki za te sprawy jak cholera... prawde mówiąc to takie moje "mini marzenie" z resztą założe się że nie tylko moje.

ps. Dam znaka w najbliższym czasie jak będe w Rzeszowie to sie zgada i obgadamy ostatnie zmianki <3

Kisia 11-04-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1364281)
Wracaj do nas jak najszybciej _/ 3mam kciuki za te sprawy jak cholera... prawde mówiąc to takie moje "mini marzenie" z resztą założe się że nie tylko moje.

ps. Dam znaka w najbliższym czasie jak będe w Rzeszowie to sie zgada i obgadamy ostatnie zmianki <3

Wroce wroce nie boj sieB)
O ostatnich "zmiankach" to niebardzo chce rozmawiac niezbyt mile sa.

IridiaCarlinPk 11-04-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1364281)

hah made my day:*

C18 11-04-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1364156)
Btw, powrot sie szykuje :o

{Backstabberzy/Sharerzy/Cheaterzy/Nooby/Pedały*} twojego pokroju nie są mile widziani na Iridii.

Bah.

*Synonimy od "Kisia", lol

Kisia 11-04-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez C18 (Post 1364427)
{Backstabberzy/Sharerzy/Cheaterzy/Nooby/Pedały*} twojego pokroju nie są mile widziani na Iridii.

Bah.

*Synonimy od "Kisia", lol

Wiec nie dziwie sie dlaczego nie grasz na iridi :)
Skoro mowisz ze ktos kto mial w wieku 16 lat 9 dziewczyn jest pedalem to ciekawe zycie musisz miec.
Na tej postaci zarobilem juz ponad 1000zl i zarobie jeszcze wiecej mam nadzieje ze wkoncu ktos mnie skrzywdzi za to ze go okradlem :))
"i lepiej pros bo ktos Ci w przyplywie zlosci polamie kosci by przypomniec o lojalnosci" -moze spotkamy sie w rl i porozmawiamy jak takis kozak?

Kiełek 11-04-2007 18:02

Możecie mi wytłumaczyć co to znaczy Backstabber? Huem?

@Everanor
No trudno, ale wkońcu to był moj pierwszy char:P

Kisia 11-04-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1364469)
Możecie mi wytłumaczyć co to znaczy Backstabber? Huem?

@Everanor
No trudno, ale wkońcu to był moj pierwszy char:P

Backstabber - zdrajca

HEHEHE

C18 11-04-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1364454)
Wiec nie dziwie sie dlaczego nie grasz na iridi :)
Skoro mowisz ze ktos kto mial w wieku 16 lat 9 dziewczyn jest pedalem to ciekawe zycie musisz miec.
Na tej postaci zarobilem juz ponad 1000zl i zarobie jeszcze wiecej mam nadzieje ze wkoncu ktos mnie skrzywdzi za to ze go okradlem :))
"i lepiej pros bo ktos Ci w przyplywie zlosci polamie kosci by przypomniec o lojalnosci" -moze spotkamy sie w rl i porozmawiamy jak takis kozak?

Pierwsza sentencja zbiła mnie z krzesła, bo praktycznie nawet Naro Frejer Ci to przyzna, że ja swoj honor mam i nie dam sobie w trąbe dmuchać tak jak to robisz ty + backstabber ze mnie taki jak z Ciebie 'uczciwy player'
W kolejnym zdaniu zgrywasz kozaczka i złodzieja, a jesli chara sprzedałeś przez allegro i trafiłeś na cwaniaka, to licz się z wpłynieciem pozwu do sądu którego podstawą jest wałek na allegro:)
Następnie, odnośnie twojego cytatu, który mianowicie rozbawił mnie najbardziej
"I dont dread any of you" widziałem twoje fotki i pizgałem cały dzień z nich..
A po za tym co 16 letnia ciota mi zrobi? Sprzedasz mi liścia?

+ Zdrajca to Betrayer/Traitor nieuku
Stab
Cytuj:

1 pchnięcie nożem
2 dźgnięcie
3 klujący ból
4 pchnąć nożem
5 sztylet
6 przebić sztyletem
7 zakłuć
8 nakłuć
9 sztyletować
10 zasztyletować
11 dźgać
12 nacinać cegły
13 szargać (czyjąś reputację)
Backstab - ukłucie nożem w plecy~
Over'n'Out~

Kisia 11-04-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez C18 (Post 1364513)
Pierwsza sentencja zbiła mnie z krzesła, bo praktycznie nawet Naro Frejer Ci to przyzna, że ja swoj honor mam i nie dam sobie w trąbe dmuchać tak jak to robisz ty + backstabber ze mnie taki jak z Ciebie 'uczciwy player'
W kolejnym zdaniu zgrywasz kozaczka i złodzieja, a jesli chara sprzedałeś przez allegro i trafiłeś na cwaniaka, to licz się z wpłynieciem pozwu do sądu którego podstawą jest wałek na allegro:)
Następnie, odnośnie twojego cytatu, który mianowicie rozbawił mnie najbardziej
"I dont dread any of you" widziałem twoje fotki i pizgałem cały dzień z nich..
A po za tym co 16 letnia ciota mi zrobi? Sprzedasz mi liścia?

+ Zdrajca to Betrayer nieuku
Stab

Backstab - ukłucie nożem w plecy~
Over'n'Out~

Widziales moje foto zrobione z szajskiej komory i po niej mnie oceniasz? jestesKUL. btw, pokaz swoje?
Mowisz ze jestem 16 letnia ciota, ustawmy sie wiec jestes kozak w mordzie ciekawe co pokazesz w rl.
Nigdy nie sprzedalem chara przez allegro, glownie to osoba z rl i jakos jeszcze mnie sprawiedlwosc nie doszla ;( lecz wciaz czekam na to:D

C18 11-04-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1364534)
Widziales moje foto zrobione z szajskiej komory i po niej mnie oceniasz? jestesKUL. btw, pokaz swoje?
Mowisz ze jestem 16 letnia ciota, ustawmy sie wiec jestes kozak w mordzie ciekawe co pokazesz w rl.
Nigdy nie sprzedalem chara przez allegro, glownie to osoba z rl i jakos jeszcze mnie sprawiedlwosc nie doszla ;( lecz wciaz czekam na to:D

Po raz kolejny pokazałeś jaki jesteś zajebisty oszukując swoich rl kumpli, gratuluje.

A jeśli jesteś taki chętny na ustawke to się możemy po jakims meczu lecha spotkać to że Ci bardziej obije morde niż masz juz obitą niczego nie zmieni, prawda chłopczyku?

Kisia 11-04-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez C18 (Post 1364538)
Po raz kolejny pokazałeś jaki jesteś zajebisty oszukując swoich rl kumpli, gratuluje.

A jeśli jesteś taki chętny na ustawke to się możemy po jakims meczu lecha spodkać to że Ci bardziej obije morde niż masz juz obitą niczego nie zmieni, prawda chłopczyku?

To nie sa rl kumple, sa to osoby ktore kupily moja postac po czym ja zjebaly a ja ją naprawiam :)

po meczu lecha powiadasz hmm, chetnie jak lech bedzie gral w krakowie :) i chetnie zostane ranny zeby zobaczyc jak mnie "obijasz"

C18 11-04-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1364550)
To nie sa rl kumple, sa to osoby ktore kupily moja postac po czym ja zjebaly a ja ją naprawiam :)

po meczu lecha powiadasz hmm, chetnie jak lech bedzie gral w krakowie :) i chetnie zostane ranny zeby zobaczyc jak mnie "obijasz"

Aight, jeszcze się zgadamy :)

zwirek 11-04-2007 19:09

Wymieńcie się numerami gg/komórek i tam flirtujcie ze sobą ;) "spodkać" pisze się spotkać ;) Co to w ogóle ma wspólnego z Iridią ? Uspokójcie swoje dzikie żądze i piszcie na temat , bo znów temat zamkną :evul: Pozdro ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21.