![]() |
|
20 zl ;p;p;p a 5 zl postawilem:) Ale tylko 3 mecze obstawialem;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pięknie, pieknie 7:1 Glory Glory Man U ]:-> <potęga>.
Makaroniarze do domu !! signed: Usar |
ladnie MU pojechal troche w szoku bylem :)
Btw, powrot sie szykuje :o |
@Kisia wracaj do nas xD || jesteś mile widziany ;]
btw. za co znów Mor'grimm'a huntuja? signed: Usar |
Wrocic wroce ale tylko do zalatwienia paru spraw. Za co huntuja mor'grimma nie mam pojecia jakos mnie to yebie
|
Cytuj:
ps. Dam znaka w najbliższym czasie jak będe w Rzeszowie to sie zgada i obgadamy ostatnie zmianki <3 |
Cytuj:
O ostatnich "zmiankach" to niebardzo chce rozmawiac niezbyt mile sa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bah. *Synonimy od "Kisia", lol |
Cytuj:
Skoro mowisz ze ktos kto mial w wieku 16 lat 9 dziewczyn jest pedalem to ciekawe zycie musisz miec. Na tej postaci zarobilem juz ponad 1000zl i zarobie jeszcze wiecej mam nadzieje ze wkoncu ktos mnie skrzywdzi za to ze go okradlem :)) "i lepiej pros bo ktos Ci w przyplywie zlosci polamie kosci by przypomniec o lojalnosci" -moze spotkamy sie w rl i porozmawiamy jak takis kozak? |
Możecie mi wytłumaczyć co to znaczy Backstabber? Huem?
@Everanor No trudno, ale wkońcu to był moj pierwszy char:P |
Cytuj:
HEHEHE |
Cytuj:
Pierwsza sentencja zbiła mnie z krzesła, bo praktycznie nawet Naro Frejer Ci to przyzna, że ja swoj honor mam i nie dam sobie w trąbe dmuchać tak jak to robisz ty + backstabber ze mnie taki jak z Ciebie 'uczciwy player' W kolejnym zdaniu zgrywasz kozaczka i złodzieja, a jesli chara sprzedałeś przez allegro i trafiłeś na cwaniaka, to licz się z wpłynieciem pozwu do sądu którego podstawą jest wałek na allegro:) Następnie, odnośnie twojego cytatu, który mianowicie rozbawił mnie najbardziej "I dont dread any of you" widziałem twoje fotki i pizgałem cały dzień z nich.. A po za tym co 16 letnia ciota mi zrobi? Sprzedasz mi liścia? + Zdrajca to Betrayer/Traitor nieuku Stab Cytuj:
Over'n'Out~ |
Cytuj:
Widziales moje foto zrobione z szajskiej komory i po niej mnie oceniasz? jestesKUL. btw, pokaz swoje? Mowisz ze jestem 16 letnia ciota, ustawmy sie wiec jestes kozak w mordzie ciekawe co pokazesz w rl. Nigdy nie sprzedalem chara przez allegro, glownie to osoba z rl i jakos jeszcze mnie sprawiedlwosc nie doszla ;( lecz wciaz czekam na to:D |
Cytuj:
A jeśli jesteś taki chętny na ustawke to się możemy po jakims meczu lecha spotkać to że Ci bardziej obije morde niż masz juz obitą niczego nie zmieni, prawda chłopczyku? |
Cytuj:
po meczu lecha powiadasz hmm, chetnie jak lech bedzie gral w krakowie :) i chetnie zostane ranny zeby zobaczyc jak mnie "obijasz" |
Cytuj:
|
Wymieńcie się numerami gg/komórek i tam flirtujcie ze sobą ;) "spodkać" pisze się spotkać ;) Co to w ogóle ma wspólnego z Iridią ? Uspokójcie swoje dzikie żądze i piszcie na temat , bo znów temat zamkną :evul: Pozdro ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |
|